ehm, ano, jednotka a full kotel je blbosť, ale nehovor mi že sa rozbiehaš na dvojkehawkeye napísal:inak podla mna by mal kazdy nejako absolvovat skusky na vodicak v zime..
ako nepochopim co vidim teraz skoro stale ako je sneh, kopa a kopa ludi sa rozbieha jak drb..full plyn na 1, kolesa sa pretacaju v kuse a pomalicky sa pohyna a este zacne pridavat...akoze , 2jka a full plyn
sak akoze...este pochopim ked niekto na sekundu zatlaci ze chce naschval prehrabnut kolesa ale toto je
A osobne, áno, aj ja si raz za čas prihrabnem (lebo chcem, alebo si chcem len pozrieť ako je na tom cesta), ESPčko vypínam (dokonca sa pohrávam s možnosťou vypnúť ABS). Drbk0 čo prehrabáva na mieste je ovela menej nebezpečný než tupec čo vybehne z vedľajšej (pozri si video zo včera). Toť môj názor...
Zapínam diaľkové, nestarám sa, jebovi možno raz dojde že oslepuje, keď zapne diaľkové on, zapnem hmlovky, nestarám sa (ano, som idiot, a chýba mi v tomto prípade to "porozumenie", ale som toho názoru že klín sa klínom vybíja, keď mu toto urobí každý, rozmyslí si či si tie svetlá niekedy sklopí, alebo nastaví).hawkeye napísal:raz si pamatam cestu sered-GA vecer, z dialky vidim auto ktoremu doslova ziarili svetla, hovorim si debil s dialkovymi a on ich nevypinal...tak som mu blikol co som nemal...blikol mi aj on s dialkovymi...asi 5min som normalne nevidel
V noci? V noci si každý má zapnúť normálne stretávačky, a nie DRL! Prisahám bohu že začnem vybíjať týmto hajzlom svetlá...to potom bude pohodlný keď si bude zháňať nové svetlomety...HellAngel napísal:tie stretavacky na preciestach to je aj v zakone ze rteba vypinat, ale hold prisla moda automaticky zapnutych svetiel pri starte motora a to sa uz tazko vypina a zhasinat auto v zime sa nikomu nechce.
btw: ja by som tie drotiky a tu krabicku co automaticky zapinaju svetla bez moznosti ich manulasne z auta vypnut zakazal.