Čaute.mam problém.Nainštaloval so nový windows 7 a ked som nainštaloval všetky driveri tak nad CPU mam 4 ledky a 3 znich začali blikať a ked´ som zapol hru tak pri každom blyknuti sa sekla hra...aký môže byť problém?
Zostava : CPU-AMD athlon x4 3ghz
GPU-MSI hawx 5770
MB-MSI 870-g45
RAM-4G zeppelin
ZDROJ-550w artic...
dík ta odpovede
Problem MSI 870-g45
Re: Problem MSI 870-g45
a kde by som našiel ten cool & quiet??..lebo jáá som stoho win7 totálny jeleňmarcel.es napísal:Ak mas zapnute cool & quiet skus vypnut ..
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
cool & quiet v biose .. potom skontroluj ci mas vo windowse nastaveny power option na balanced ni na power safe. Google by mal pomoct co kde ohladom power options. Alebo iba otvor ovladaci panel a hore na pravo daj vyhladat slovo power.
uš som to našiel..aj to vyriešil..nebliká to ale ked zapnem GTA4 tam pri hre mi to stále seká ako aj predtým s tými ledkami.....aký môže byť problém?marcel.es napísal:cool & quiet v biose .. potom skontroluj ci mas vo windowse nastaveny power option na balanced ni na power safe. Google by mal pomoct co kde ohladom power options. Alebo iba otvor ovladaci panel a hore na pravo daj vyhladat slovo power.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
v biose si skusal nastavit casovanie pre CPU a RAM ? alebo tam mas vsade AUTO.
// este pises v prvom poste ze si nainstaloval novy win7 .. predtym si mal iny a islo to v pohode ?
// este pises v prvom poste ze si nainstaloval novy win7 .. predtym si mal iny a islo to v pohode ?
Predtým som nemal nič lebo toto mám novú zostavu...a to časovanie pozrem...marcel.es napísal:v biose si skusal nastavit casovanie pre CPU a RAM ? alebo tam mas vsade AUTO.
- kajo873
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2006, 02:00
Mám takú istú zostavu ako ty. AJ procesor len grafiku ATI HD6870 ..
Tiež mi tie ledky blikaju a hry idú v pohode. A mám zapate aj to col n qite.
Si si istý že pri bliknutí led ti to sekne? Nemáš nastavené nejaké brutálne nastavenie na hre?
Tiež mi tie ledky blikaju a hry idú v pohode. A mám zapate aj to col n qite.
Si si istý že pri bliknutí led ti to sekne? Nemáš nastavené nejaké brutálne nastavenie na hre?
skus vypnut C1E a zapni SBspread spectrum - ak procaku vypeka naplno tak zistis ci je to procakom.