Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
nic..zmylil som sa... ja si to tiez kupujem dufam ze to bude dobre ten vietnam na steame maju za 13 eur ale vraj to nepojde ked mam zaklad non-steamovi
Obraciam sa na Vás s takým problémom.
Občas sa mi stáva, že si zapnem hru, normálne sa prihlásim k účtu, všetko je ok, ukáže mi akutány level. Ked sa ale potom pripojim na nejaký server, šupne ma na 1.lvl, môžem si vybrať iba tie zbrane, čo su na lvl 1 (dokonca aj ked si v hre vezmem iný pack.) a aspon jedno kolo musím odohrať takto na lvl 1. Potom už druhé a dalšie kolá idem normálne na mojom lvl... Nepomáha ani to ak hru vypnem a zapnem znova, príp. reštartnem PC... A nerobí to vždy, ale napr. včera počas celeho dňa mi to išlo len takto...
Má ešte niekto takýto problém?
Občas sa mi stáva, že si zapnem hru, normálne sa prihlásim k účtu, všetko je ok, ukáže mi akutány level. Ked sa ale potom pripojim na nejaký server, šupne ma na 1.lvl, môžem si vybrať iba tie zbrane, čo su na lvl 1 (dokonca aj ked si v hre vezmem iný pack.) a aspon jedno kolo musím odohrať takto na lvl 1. Potom už druhé a dalšie kolá idem normálne na mojom lvl... Nepomáha ani to ak hru vypnem a zapnem znova, príp. reštartnem PC... A nerobí to vždy, ale napr. včera počas celeho dňa mi to išlo len takto...
Má ešte niekto takýto problém?
Spoiler: ukázať
Maju pretazene aktualizacne servre .. takyto problem mava momentalne kopec ludi .. aj ja .. a tych co v hre vidis z hodnostou su tam uz dlhsie (este pred odstavenim/padnutim/pretazenim servra) ak sa odpoja a pripoja su tiez bed hodnosti ...
Updates are currently paused due to high load on the stats database
stačí ostať trochu dlhšie na danom servery (v mojom prípade 3-4 kills) a tvoj skutočný rank sa ti so všetkými odmknutými zbraňami vráti
je to ale na nervy momentálne
to má človek 2 dni voľno, chce si zahrať BC2 a potom takýto fail zo strany EA/DICE
je to ale na nervy momentálne
to má človek 2 dni voľno, chce si zahrať BC2 a potom takýto fail zo strany EA/DICE
s pozdravom, crux.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 21. Apr, 2009, 16:21
Vcera to bolo strasne, skusal som to predchvilou a vypada ze vsetko uz slape ako ma.
No momentalne slusam 10servrov a nic .. bud sa neda pripojit (se mam skontrolovat svoje pripojenie) alebo je vsetko plne .. o znovu nacitani su vzdy tie iste udaje ,,..
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
BFBC2 za steam sale cenu 13,59 eur !
btw, treba vytvorit EA acc, bude to intuitivne pocas instalacie, alebo to bude taka blbost ako GFWL
btw, treba vytvorit EA acc, bude to intuitivne pocas instalacie, alebo to bude taka blbost ako GFWL
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Cisto huye, kombinacia armoru pre pilota a warheady pre strelcov + slabsi team oponentov ktory sa ku koncu rozpadol
Teraz s tebou fear suhlasim, ten huye ako stroj je silny az moc. Tipujem ze bude nanho nerf v nasledujucom patche.
http://img375.imageshack.us/img375/2060/b1564654.jpg
Teraz s tebou fear suhlasim, ten huye ako stroj je silny az moc. Tipujem ze bude nanho nerf v nasledujucom patche.
http://img375.imageshack.us/img375/2060/b1564654.jpg
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
89/3..toto si ako nahral? bol si vobec v realnom dostrele samopalu ?
-
- Nový používateľ
prelety, mal som dobreho pilota. Vseobecne vo vietname mas zlu viditelnost, vacsinou pokial nevystrelia tak ich nevidim a z dialky to tempo kilov je slabe.
-
- Nový používateľ
Steam zlacnel bc2 na 14 eur, zaujimavy skok
Na pgs stale nic .. at tahnou ..
ved objednajte z brlohu.... vcera som tam kupoval a vecer som to uz aj skusal.... tam to maju
objednane z brlohu ..