Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
ejha, dajako nam tu miznu prispevky ...
ludia majte trochu rozum, preco riesite taketo somariny, ci je tato tema spamom, flamom, neviemcim, proste tu je, mozme si pokecat o autach, dakto hodi cosi do placu, zasmejeme sa, postazujeme si atd, sme v casti Debata o vsetkom, co je v podstate jeden velky spam
na... tu si pozrite pitomca, co utopil Infinitiy FX, takych je na youtube prekvapivo vela, co si myslia, ze so svojim pseudoterenakom zvladnu vsetko
ludia majte trochu rozum, preco riesite taketo somariny, ci je tato tema spamom, flamom, neviemcim, proste tu je, mozme si pokecat o autach, dakto hodi cosi do placu, zasmejeme sa, postazujeme si atd, sme v casti Debata o vsetkom, co je v podstate jeden velky spam
na... tu si pozrite pitomca, co utopil Infinitiy FX, takych je na youtube prekvapivo vela, co si myslia, ze so svojim pseudoterenakom zvladnu vsetko
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
davajte si pozor na parkoviskach ked zamykate auto centralom!
dnes pri auparku ked som vychadzal z auta chlapik v ciernej bunde s kapucou "nenapadne" pootvoril prave zadne dvere na mojom aute. chvalabohu som si to vsimol. kym som si vsetky cenne veci povyberal z auta, henten jebo presiel za roh na to velke parkovisko pri mekaci. asi po piatich minutach som siel jeho smerom ze si ho pojdem pozriet z blizka ak tam bude.
postaval tam za jednou dodavkou a akurat ked som prichadzal k tomu bocnemu vchodu islo okolo auto, do ktoreho nastupil.
bol to cierny offroad Nissan, asi Navara, ECV: BA - 496 XO
Pozname niekoho na zodpovedneho policii, kto moze s tymito faktami seriozne pracovat? aby sa to len nezalozilo, ze zase sa nechali kamosi nachytat..
.
Este ze vzdy stojim pri aute ked zamykam...dnes em videl ineho "frajera" zadohrab bmw-v zadu zimne, v predu letne..akoze
presne podla vyhlasky - zimne pneumatiky mas mat na hnacej napravehawkeye napísal:Este ze vzdy stojim pri aute ked zamykam...dnes em videl ineho "frajera" zadohrab bmw-v zadu zimne, v predu letne..akoze
to ze typek s tym nezatoci, je jeho problem
len by trebalo este skontrolovat, ako sa k tomuto stavia poistovna, ze co je podla nich zimne obutie ... ci podla vyhlasky, alebo maju stanovene, ze to musi byt na vsetkych kolieskach ...
lava, prava, lava, prava ...
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
...hmmm, no ak to bmw bol autobus ci nakladiak tam staci mat zimne min. na jednej hnacej naprave, no osobak musi mat zimne na vsetkych (ak teda vcera nezmenili legislativu)
Presne ako mirjak vraví, osobák všetky, nákladné a iné len na hnacej.
Osobitosti premávky v zimnom období
(1) Ak sa na vozovke nachádza súvislá snehová vrstva, ľad alebo námraza, vodič motorového vozidla kategórie M1 a N119) môže také vozidlo použiť v cestnej premávke, len ak je toto vozidlo na všetkých nápravách vybavené zimnými pneumatikami s označením "M+S", "M.S." alebo "M & S"; motorové vozidlá kategórie M2, M3, N2 a N3 musia byť vybavené takými pneumatikami aspoň na jednej z hnacích náprav v čase od 15. novembra do 31. marca a v prípadoch, ktoré sú uvedené v časti vety pred bodkočiarkou.
.
panko si kupil bavoraka a na gumy uz neostalo
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
..alebo si cavo mysli ze sa na tom bude smykat lepsie...
inak, dnes rano, krizovatka gagarinova - tomasikova, drbli do seba felicia a golf (ci polo? spredu to bolo moc rozbite a zozadu som nevidel, to by som musel vliezt do stredu krizovatky...) p*cka za volantom fauvecka nezvladla odbocit na kasi...
inak to co je za novu modu ze fizlaci behaju s automatickymi zbranami na chrbte? vzdy jeden z posadky? to som este nevidel predosle roky, teraz to maju zrazu... bola to celkom komedia sledovat fizla s automatom na chrbte jak odtlaca auto zo stredu cesty
inak, dnes rano, krizovatka gagarinova - tomasikova, drbli do seba felicia a golf (ci polo? spredu to bolo moc rozbite a zozadu som nevidel, to by som musel vliezt do stredu krizovatky...) p*cka za volantom fauvecka nezvladla odbocit na kasi...
inak to co je za novu modu ze fizlaci behaju s automatickymi zbranami na chrbte? vzdy jeden z posadky? to som este nevidel predosle roky, teraz to maju zrazu... bola to celkom komedia sledovat fizla s automatom na chrbte jak odtlaca auto zo stredu cesty
Steam: michalsveto
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
od doby Harmanizovania...
Kamarát bol zas svedkom nehody báva a filcky, bávo na sračky, felda jedno svetlo
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
aby sa mali coho drzat ked sa budu skryvat hej...qq6600 napísal:od doby Harmanizovania...
Steam: michalsveto
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Od vcera vecera nefunguje stranka spotreby.cz, neviete dake blizsie info? chcel som si nahodit tankovanie, mam za sebou dlhsie trasy a nic
tak... a ja som asi dospotreboval, dal som dve tankovania, ale nemam sancu si pomenut, kolko som tam daval