Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Poučenie do budúcnosti, tu môžeš všetko
Som zvedavý kedy nakopnú spotreby.cz ešte že mám všetko nahádzane aj na sprmn.de...
Som zvedavý kedy nakopnú spotreby.cz ešte že mám všetko nahádzane aj na sprmn.de...
.
BTW tak ale asi to bol automat nie ? lebo pozream ze je to nezdechlo ci?
kolesá sa mohli krútiť keď prešmykovali, a to je už vonkoncom jedno či manuál alebo automat...
.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
ked sa tam pohynala dopredu dozadu,tak sa mi zdalo ze to bol manual,ale tazko povedat...
no hej ale ved tam v jednom momente sa uz netocili ... ked bola este von ..
btw aj ked neviem ako sa v tomto sprava automat .. nemal som moznost skusit ...
btw aj ked neviem ako sa v tomto sprava automat .. nemal som moznost skusit ...
Naposledy upravil/-a FEAR v Ut 21. Dec, 2010, 15:44, upravené celkom 1 krát.
- qq6600
- Používateľ
sa tocilo druhe...
hmmm tak ten diferencial zaujimavo reaguje .. no ale to je uz mimo moj obor
Naposledy upravil/-a FEAR v Ut 21. Dec, 2010, 15:46, upravené celkom 1 krát.
- qq6600
- Používateľ
preco myslis?
tak ja niesom automechanik ani sa do toho nejak neangazujem .. vedomosti mam v tomto nejake nikak obsirne ..takze je mozne ze moja predstava o presnom fungovani nieje najspravnejsia ale stoho co vidim ze mala kolesa cely cas vytocene do lava bez zmeny ma to zarazilo ..ale no nebudem sa hadat .. zrejme je tam viac aspektov
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
čierny dym -> nem dobreHellAngel napísal:mam problem. na segrinej felicii po nastartovani nejde jeden valec (minimalne). Z vyfuku sa vali cierny dym. Da sa preto nieco spravit doma albeo to odniest do servisu?
čo na tom robili v servise? niekedy to vyjde zo servisu ešte v horšom stave jak predtým
Prečo by to malo byť nem dobre? U benálu sa to deje vždy keď nie je niečo ok, takže by som to až tak nedramatizoval...
Čomu nerozumieš bratranec? Jak funguje diferák? Či o čom sa bavíte? Som sa stratil troškuFEAR napísal:tak ja niesom automechanik ani sa do toho nejak neangazujem .. vedomosti mam v tomto nejake nikak obsirne ..takze je mozne ze moja predstava o presnom fungovani nieje najspravnejsia ale stoho co vidim ze mala kolesa cely cas vytocene do lava bez zmeny ma to zarazilo ..ale no nebudem sa hadat .. zrejme je tam viac aspektov
.
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
skoro vždy nie
šak nech najprv mrkne sviečky, káble... prinajhoršom cievka/y. keď to raz ide a raz nie, je to kravina
šak nech najprv mrkne sviečky, káble... prinajhoršom cievka/y. keď to raz ide a raz nie, je to kravina
- qq6600
- Používateľ
Snake,aj ja som sa stratil,hlavne v poslednom FEAR-ovom poste...
Tak jasne že nie vždy, keď nejde kúrenie tak dym nebude, logické . Hell by mohol dať bližší popis, čo sa robilo a pod.Borec napísal:skoro vždy nie
.
nic pohoda ... ja tak akurat viem ze (a logicky) musi byt pri zatacani vyvazene rozdelenie zaberu pre lave prave koleso l ak na to vplivaju este nejake ine aspekty tak az tak do tohonevidim ..
qq6600 co ty zas somnou mas ?
qq6600 co ty zas somnou mas ?
Naposledy upravil/-a FEAR v Ut 21. Dec, 2010, 16:01, upravené celkom 1 krát.