FoxWear napísal:Pozerám že šetrne jazdíš hawkeye . U nás v rodine pochybujem že sa niekto dostane na 4l
klasicka jazda 50-60mesto (na 3jke 4rke...by si neveril tej spotrebe 3-4l) a dialnica 100-110 podla toho ako sa dalo a pristavny most klasika 80 na 5tke a mas tam spotrebu 2.5-3.2l a finale je 4l
tak ci tak pri normalnej jazde s tazsou nohou som mal tusim max 5.2l ci 5.4, tieto motory su fakt skvele
hawkeye napísal:snake myslim si ze som sa celkom dobre rozbiehal
ano ano, ved ja nehovorim ze nie , len som si spomenul ze tebe som to myslim tiez hovoril, preto som to tak formuloval, nikde som netvrdil ze sa nevies rozbiehat
hawkeye napísal:a kedze som neskusal rozbeh na jednotke bez plynu tak som nevedel, dik za video
nz
hawkeye napísal:a bodaj by si mal pravdu ze 190k je len v zabehu
a nemam?
hawkeye napísal:klasicka jazda 50-60mesto (na 3jke 4rke...by si neveril tej spotrebe 3-4l)
hm, a už vieme prečo si mal zasraté EGR
//edit: a teraz dojde suro, rozhreší nás tu všetých a pôjde spať
to je úplne na hrane, ale úplne, pri 50 máš cca 2t ak sa nemýlim, pri 60 okolo 2200, 50 na 4 nejazdi ani omylom, lebo si to zasereš skôr než skončí zima...sa nebojte motor udržať v otáčkach, si zober, že 2t je stále menej než 3,5-4 kde to držia benzíňáci
qq6600: Myslis benzinak ? S dieslom ide setko super az nato ze kym sa to na spojke rozbehne, chytis dalsiu cervenu na tej istej krizovatke Minule som omylom na krizovatke pri rozbehu zaradil 3. miesto 1. a ono to islo
Na dieslaku spojku v zabere necitit (na nohe)
Naposledy upravil/-a Fullesh v Ut 21. Dec, 2010, 23:25, upravené celkom 1 krát.
snake a komu si vlasne smeroval video? nejak nemozem najst cast kde ti niekto neveri ze auto rozbehnes bez plynu ... iba cez spojku...
da sa to najlahsie na diesloch, maju "tvrdy" motor v spodnych otackach... benzin lahsie zdochne..
Super video Snake, presne tak ma to učil otec na motorke (aj na Ducate) najprv pomaly spojka a keď sa dostane do záberu potom plyn, samozrejme už keď som si čo to odjazdil tak som dával iné štarty ale proste to bol základ.
no narazal presne na to iste, ze ziaden plyn, vytlacena spojka a ono to ide...
qq6600 napísal:Vlastne spoluziak si teraz robi vodicak,som od neho vyzvedal ako sa rozbieha,kedy preraduje...atd,a tusim hovoril ze sa rozbieha 2000rpm a pustat spojku...Fobia HTTP
no neviem ale ja som sa ucil rozbiehat bez plynu (kedze si ma ucil ty ) a nevidim zmysel naco ho davat do otacok pred pustanim spojky, leda simultanne, to hej, to uz daco urobi....
SurrendeR napísal:tusim mas s tym skusenosti
ak dostane taky grip ze kolesa nemaju sancu klzat, tak to zakonite zdochne... ak mi tvrdis opak, tak si sadni za volant, nastartuj, a pusti spojku co to spravi...
keď sa chce, tak sa dá, však?
x_x_x_x napísal:Na dieslaku spojku v zabere necitit (na nohe)
ok, nepochopil si ma
sadni opat do auta... nastartuj, zarad 1, a pusti spojku (nieze popustaj a na spojke sa rozbehnut) ale pusti... potom mozes znovu nastartovat a naspet zaparkovat (ledaze by si mal kola na snehu ale to je ina situacia ako sa ti snazim vysvetlit)
ja som totiz apeloval na to , ze ak je motor na volnobeznych otackach... kolesa sa tocia a zrazu nieco tie kolesa zastavi , tak motor nema sancu zareagovat aby pridalo plyn a jednoducho krasne zdochne teda diesel nevie krasne zdochinat, ten proste drbne jak hovado
Naposledy upravil/-a SurrendeR v Ut 21. Dec, 2010, 23:41, upravené celkom 1 krát.
nechcem sa do toho miesat ale mne stoho obrazka to pride tak ako by chcel povedat ..VAZNE ? novota ...ak nie tak sorac ale stych lsichtov to ja tak vnimam ..