Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Dacia? Ani bohovi, tých 15 tácov by si nadrbal späť do servisu, tak o čom?
Nissan Qashqai asi alebo Volvo...
Nissan Qashqai asi alebo Volvo...
.
ale tak nieco co aj vydrzi,dobre vyzera a ma nejaky vykonPatrikL napísal:dacia duster artica 1.5dci 110k 4x4 - 15290ehawkeye napísal:hypoteticka otazka ku kupe auta...
k dispozicii 30k, poziadavky: crossover/SUV, kufor aspon pre 2 psov typu doga
co by ste brali?
ja by som asi na 99% isiel do mitsubishi asx 1.8 DI-D 150k, ale strasne by ma asi mykalo nezobrat raliart
a za ušetrené kúpiť niečo s iným zameraním
Spoiler: ukázať
k videu parkovania...
ono mozno je to zena nejakeho F1 jazdca, kde maju maximalne otocenie volantom z kraju na kraj 3/4 otacky
ono mozno je to zena nejakeho F1 jazdca, kde maju maximalne otocenie volantom z kraju na kraj 3/4 otacky
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
obnovujem otazku, kedze naposledy obisla bez ocakavanych reakcii:
rodinne auto, benzin, 10k eur, kufor aspon ako felda a dobre by bolo aj vecsi, do 1.6l nech je to uzivitelne, do tych 8l na 100km
idealne nejaky pekny hathback, take sa mne pacia ale sedan by asi bol lepsi...
rodinne auto, benzin, 10k eur, kufor aspon ako felda a dobre by bolo aj vecsi, do 1.6l nech je to uzivitelne, do tych 8l na 100km
idealne nejaky pekny hathback, take sa mne pacia ale sedan by asi bol lepsi...
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Ohľadom poruchovosti priemer a cena servisu podpriemer, kde je problém? Záruka 5 rokov, systém 4x4 od nissanu, staré motory z renaultu...Snake napísal:Dacia? Ani bohovi, tých 15 tácov by si nadrbal späť do servisu, tak o čom?
vydrží vydrží (dokonca aj v teréne, čo sa o niektorých suv povedať nedá), aj vyzerá, ten výkon na 1200kg vážiace auto stačíhawkeye napísal: ale tak nieco co aj vydrzi,dobre vyzera a ma nejaky vykon
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ono dacia sa v poslendej dobe celkom vysvihla, v nemecku si docela pochvaluju podla rebrickov.... aj ked nieje umenie byt nad VW, ale vela renomovanych znaciek vytreli...
Steam: michalsveto
patrik a kupovat jedno auto za 15k na vozenie psov a dalsie za 15 na bezne veci?:)
proste 1 auto na vsetko mitsu ma toto prvy dieslovy motor ktory testovali 2r a az teraz ho nasadili do prevadzky...myslim si ze takyto motor znesie a vydrzi viac ako dacia
proste 1 auto na vsetko mitsu ma toto prvy dieslovy motor ktory testovali 2r a az teraz ho nasadili do prevadzky...myslim si ze takyto motor znesie a vydrzi viac ako dacia
Pff, posratá logika, keď má 30k, tak nech si prerobí octu na 4x4, nech ju zdvihne, a nech preladí mapu na tú z 81kw (110k), a má presne to isté auto akurát ho to vyjde hm...trojec?PatrikL napísal:...
Daciu nie, je to francúz (ano, je, viac francúz než japonec). To volvo je ovela lepšia investícia (+ 7 sedačiek, fúha...)
Bolo ti aj odpovedané...landrower napísal:...
PS: 10 strán za deň, sme späť v starých kolajách?
.
ja uz mam asi dost .. idem 4x otvorit a zavriet kapotu ..lebo ked to pred spanim nespravim tak zomriem
-
- Pokročilý používateľ
hej hej, na vozenie psov daciu a za ďalších 15k si môžeš kúpiť čo len chceš Ten 1.5dci sa reálne používa v xx tisícoch autách viac rokov ako sa testoval ten mitsu, čiže tam naozaj vieš čo môžeš očakávaťhawkeye napísal:patrik a kupovat jedno auto za 15k na vozenie psov a dalsie za 15 na bezne veci?:)
Snake napísal:Pff, posratá logika, keď má 30k, tak nech si prerobí octu na 4x4, nech ju zdvihne, a nech preladí mapu na tú z 81kw (110k), a má presne to isté auto akurát ho to vyjde hm...trojec?PatrikL napísal:...
- FoxWear
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Apr, 2010, 21:30
Len sa pýtam: čo má Dacia spoločné s japoncami?
Renault vlastní Nissan, a keďže niekde nemôžu Renault ani cítiť, tak sa predáva ako Dacia...
Takto! Presne takto som skončil aj ja keď som dočítal tvoj post...PatrikL napísal:
.
- FoxWear
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Apr, 2010, 21:30
Zase som o niečo múdrejší , by ma ani nenapadlo že niečo také ako Nissan Aprio existuje (Renault/Dacia Logan)
-
- Pokročilý používateľ
http://en.wikipedia.org/wiki/Dacia_Duster odstavec designFoxWear napísal:Len sa pýtam: čo má Dacia spoločné s japoncami?
Snake - no prepáč, ale čo tak reagovať normálne a nie napísaním nejakej totálne stupidity? Idem už spať, máš čas do rána, aby sa sa normálne vyjadril, lebo toto
sa mi nezdá byť dobrá reakcia naSnake napísal:Pff, posratá logika, keď má 30k, tak nech si prerobí octu na 4x4, nech ju zdvihne, a nech preladí mapu na tú z 81kw (110k), a má presne to isté auto akurát ho to vyjde hm...trojec?PatrikL napísal:...
Tak očakávam nejaké vysvetlenie tých 15k do servisu čo si spomínal, moje argumenty si nejako neprebil (že všetky veci v tom aute sa už vlastne niekde používajú a nie je problém pohľadať si reálne skúsenosti/dlhodobé testy)PatrikL napísal:Ohľadom poruchovosti priemer a cena servisu podpriemer, kde je problém? Záruka 5 rokov, systém 4x4 od nissanu, staré motory z renaultu...Snake napísal:Dacia? Ani bohovi, tých 15 tácov by si nadrbal späť do servisu, tak o čom?
OCD?FEAR napísal:ja uz mam asi dost .. idem 4x otvorit a zavriet kapotu ..lebo ked to pred spanim nespravim tak zomriem