Zippo zapalovač - Cca 30€
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Zippo zapalovač - Cca 30€
aku pomoc mas na mysli? ze propaguje svoj eshop? alebo ze svoj tovar odoslal?
no ja neviem, ale v jeho poste neni ziadna propagacia, dokonca ani stranku tam nema uvedenu, to ze ma nick ako stranku, to je uz skor vasa chyba, ze ste mu to odsuhlasili. A to, ze napisal, ze odoslal balik, tak to som videl aj v inych prispevkoch a nie len tu.
Ako nic v zlom, ja sa len pytam.
Ako nic v zlom, ja sa len pytam.
Spoiler: ukázať
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Plne súhlasím s Blackhawk-om.
Len chcel pomôcť.
Len chcel pomôcť.
ezippo.sk napísal:Ak máte akékoľvek otázky ohľadom Zippo zapaľovačov, pýtajte sa, rád pomôžem
to neh si riesi na vlastnom fore resp. tebe na mail, k nicku - je to jasna reklama a ziadny admin ani mod. nepotvrdzuje nicky ci je spravny pri registracii.... ale tak na to tu je killoezippo.sk napísal:Zajtra k nám Váš zapaľovač dorazí, zabalíme ho, vo štvrtok ráno pôjde na poštu a v piatok ho máte doma
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ano, udelenie banu je u nas vyjadrenim maximalneho suhlasuBlackhawk napísal:..to ze ma nick ako stranku, to je uz skor vasa chyba, ze ste mu to odsuhlasili.
to verim, hlavne predat svoje zapalovace. nech sa paci, na to sluzi platena inzercia.Len chcel pomôcť.
venujte sa teme.
posledne OT: v tejto teme sa predavalo ako na Mileticke ale to bolo v pohode: http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... ilit=fajka
Spoiler: ukázať
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Tak, Zippáča mam už doma. Je perfektný. Proste kvalitka. Dokonca mi k nemu dal aj jeden FAKEový na hranie
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Chystám si objednať pár blbiniek z dx, medzi nimi by mal byť aj ten propanbutanový "zapaľovač". Len sa bojím "kvalít" toho "zapaľovača", nerád by som ohrozil život členov rodinyPatrikL napísal:ak chceš machrovať... tak je tu niečo pre teba http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1320
roztavíš s tím mincu, sklo... hocičo Sú aj verzie s vyššou teplotou.
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
si prečítaj komentáre... To je asi jediná vec ktorej sa dá na dx veriť (v prípade že ich je 10-30+ s podobnými skúsenosťami )
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
A ono to funugje na rovnaký plyn, ktorý sa dáva aj do zapaľovačov (tj. bude sa dať naplniť tým plynom) ?
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
niečo také je napísané v popise, nie? "You can also use regular lights' butane refiller canisters to refill these torches."