Všeobecná diskusia
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
snake na hentom nissane som sa vozil v leteň
//ale stastne a vesele
//ale stastne a vesele
Naposledy upravil/-a 1adad1 v Pi 24. Dec, 2010, 16:32, upravené celkom 1 krát.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Stastne a Vesele
- FoxWear
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Apr, 2010, 21:30
A čo je to za Nissan?
P.S.: Šťastné a veselé.
P.S.: Šťastné a veselé.
Spoiler: ukázať
ked tak na to pozeram, xdrive u tej trojky je spojka ci diferak?
takze typovo nieco take ako quattro hej (torsen)? ziadny haldexSnake napísal:spojka s otvorenym diferakom
quattro je marketingový názov, quattro môže byť torsen-like diff, borgwarner diff či haldex...
xDrive je elektromechanicky spínaná spojka ktorá rozdeluje moment cez otvorený diferák pričom sa spolieha na pribrzďovanie kolies za pomoci trakčného systému...
xDrive je elektromechanicky spínaná spojka ktorá rozdeluje moment cez otvorený diferák pričom sa spolieha na pribrzďovanie kolies za pomoci trakčného systému...
.
Som na zemi a plačemV sobotu 18.12.10 okolo druhej popoludnia som šiel, svojim osobným autom, z Prešova do Kysaku, nakoľko som musel ísť veľmi urgentne k svokre. K obedu(o cca 13:00) som si však dal 1 veľké a jedno malé pivo. Cesta sa, ale nedala odložiť, tak som musel riadiť vozidlo pod vplyvom alkoholu.
Pred Kysakom ma zastavila policajná hliadka. Rozmýšľal som, ako vyriešim túto nepríjemnú situáciu a napadlo ma riešenie, že jednoducho neotvorím okno, zamknem sa v aute a počkám aspoň hodinku, kým mi alkohol z dychu zmizne. To som aj spravil...
Policajt pristúpil k autu a na jeho prekvapenie som okno som neotvoril a auto bolo zamknuté. Chcelo to pevné nervy, najmä prvých 20 minút. Policajt sa mi vyhrážal rozbitím okna a zatknutím. Privolal ku mne ďalšiu policajnú hliadku. Gestikuloval som, že mám problém s elektronikou, a že sa otvoriť nedá. Cca za 50 minut od zastavenia, po mnohých vyhrážkach mi policajt predsa len rozbil okno a prinútil ma vystúpiť. Prešacovali ma, spútali ma, prehľadali mi auto, dali mi fúkať. Nenamerali mi nastaštie nič. Rovnaky vysledok bol aj z testov na drogy. Mal som však rozbité okno a zaobchádzali so mnou ako s kriminálnikom. Na stanicu ma nevzali, len po dlhom presviedčaní.
Chcem sa opýtať, nakoľko jediný -oficiálny- prečin ktorý som spravil je ten, že som po dobu 1 hodiny neotvoril auto, ci je mozne pytat si od policie nahradu skody za rozbite okno. A ci policia postupovala spravne.
.