caute, su nejake poplatky za moznost platit priamo cez sporopay a sluzby tomu podobne, ked si ich chcem dat na vlastnu stranku?
ak to nikto nevie tak tam po sviatkoch zavolam
myslim nieco ako v prilohe.
sporopay, tatrapay etc na vlastnej stranke
Re: sporopay, tatrapay etc na vlastnej stranke
Si myslíš, že to tam pichneš v iframe, či ako? Pekne ťa skasírujú banky najprv
Me like Pentium
ked uz tak paypal - to sa da v podstate zadarmo - teda neviem za co chces platit, ale ako donation to je najlepsie takto riesit..
proste ma zaujima, ze kolko bubakov chce banka za to aby som mohol mat na stranke tuto moznost platby (napr v eshope) . o PP viem tiez, ale pytam sa na banky lebo do PP sa treba regnut,co sa nemusi zdat cool kazdemu old school customerovi.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
to kolko to stoji ti povedat neviem, ale viem ti povedat, ze technicka podpora a dokumentcia zo strany bank co sa implementacie ich systemu platby tyka je mizerna .. teda aspom pri tatrapay som sa s tym stretol. vubku som robil tiez no bolo to davno tam to sa mi zda ze bolo bez problemo len nejaky redirect na merchanta a sporopay bude zrejme nieco podobne. oriesok bude zrejme ta visa. pisem ale iba o implemntacii .. kolko to stoji neviem, zakaznikov sa na to nepytam.
// a myslim ze kazda banka ma nejaky cennik aj na tieto sluzby .. co tak sa informovat ?
// a myslim ze kazda banka ma nejaky cennik aj na tieto sluzby .. co tak sa informovat ?
dik. ved som napisal ze tam zavolam po sviatkoch ak to nikto nevie. teraz tam volat nebudem, resp tam nikto nebude
Rátaj od 200 po 600€ pre banku + implementácia od 23€ pri prestashope po nekonečno pri niektorých firmách....inak neviem či to ČSOB nemá do konca roka zadarmo k podnikateľskému účtu
inak aj cez PP sa dajú do eshopu capnúť platby čisto kartou, nemusí k tomu mať user účet
//
keby si si to chcel lepiť sám, tak toto ti ušetrí nervy http://epayment.monogram.sk/
inak aj cez PP sa dajú do eshopu capnúť platby čisto kartou, nemusí k tomu mať user účet
//
keby si si to chcel lepiť sám, tak toto ti ušetrí nervy http://epayment.monogram.sk/
Me like Pentium
Pokial si to dobre pamatam (su to uz roky), a nezmenili to tak to je zadarmo a je to jednoduche = pre Tatrapay, VUB platby, Sporopay, s kreditkami je to zlozitejsie.
Nevidim nic zlozite na tom poslat v linku par parametrov.
Cize, zajdes do banky, poziadas, ak schvalia podpisete zmluvu a doprogramujes aby pri kliku z finalneho kosika sa do linku na inetbanking do parametrov "nalepenych" na link ulozili pozadovane informacie.
Samozrejme, ak novy programator pride k Tvojmu shopu a nepozna kod, tak kym sa zorientuje, tak to moze chvilku trvat. A cas nieco stoji, ale nejde o nic extra zloziteho.
Tiez plati ze paypal a podobne systemy maju toto odladenejsie a jednoduchsie.
Nevidim nic zlozite na tom poslat v linku par parametrov.
Cize, zajdes do banky, poziadas, ak schvalia podpisete zmluvu a doprogramujes aby pri kliku z finalneho kosika sa do linku na inetbanking do parametrov "nalepenych" na link ulozili pozadovane informacie.
Samozrejme, ak novy programator pride k Tvojmu shopu a nepozna kod, tak kym sa zorientuje, tak to moze chvilku trvat. A cas nieco stoji, ale nejde o nic extra zloziteho.
Tiez plati ze paypal a podobne systemy maju toto odladenejsie a jednoduchsie.