sporopay, tatrapay etc na vlastnej stranke

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
zwARO
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00

sporopay, tatrapay etc na vlastnej stranke

Príspevok od používateľa zwARO »

caute, su nejake poplatky za moznost platit priamo cez sporopay a sluzby tomu podobne, ked si ich chcem dat na vlastnu stranku?

ak to nikto nevie tak tam po sviatkoch zavolam :)

myslim nieco ako v prilohe.
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Re: sporopay, tatrapay etc na vlastnej stranke

Príspevok od používateľa Scorp »

Si myslíš, že to tam pichneš v iframe, či ako? Pekne ťa skasírujú banky najprv :D
Me like Pentium
valistar
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27

Príspevok od používateľa valistar »

ked uz tak paypal - to sa da v podstate zadarmo :) - teda neviem za co chces platit, ale ako donation to je najlepsie takto riesit..
zwARO
Používateľ
Používateľ

proste ma zaujima, ze kolko bubakov chce banka za to aby som mohol mat na stranke tuto moznost platby (napr v eshope) . o PP viem tiez, ale pytam sa na banky :) lebo do PP sa treba regnut,co sa nemusi zdat cool kazdemu old school customerovi.
glirpi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36

Príspevok od používateľa glirpi »

to kolko to stoji ti povedat neviem, ale viem ti povedat, ze technicka podpora a dokumentcia zo strany bank co sa implementacie ich systemu platby tyka je mizerna .. teda aspom pri tatrapay som sa s tym stretol. vubku som robil tiez no bolo to davno tam to sa mi zda ze bolo bez problemo len nejaky redirect na merchanta a sporopay bude zrejme nieco podobne. oriesok bude zrejme ta visa. pisem ale iba o implemntacii .. kolko to stoji neviem, zakaznikov sa na to nepytam.

// a myslim ze kazda banka ma nejaky cennik aj na tieto sluzby .. co tak sa informovat ?
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-9600KF / CPU-COOLER: NZXT Kraken X52 / MB: GIGABYTE Z390 M / RAM: Corsair 16 GB KIT DDR4 3600 MHz CL18 Vengeance LPX / SSD: WD Black SN750 NVMe SSD 1 TB / DVD-RW: - / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: NZXT H400 / VGA: GIGABYTE GeForce RTX3060 GAMING OC 12GB / SOUND: SOUND BLASTER AE-7 / SPEAKERS: - / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: DELL UltraSharp U2717D 27" / KEYBOARD: DELL Premier Wireless Keyboard / MOUSE: DELL KM717 / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller / OS: MICROSOFT Windows 10 PRO 64Bit
zwARO
Používateľ
Používateľ

dik. ved som napisal ze tam zavolam po sviatkoch ak to nikto nevie. teraz tam volat nebudem, resp tam nikto nebude :)
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Scorp »

Rátaj od 200 po 600€ pre banku + implementácia od 23€ pri prestashope po nekonečno pri niektorých firmách....inak neviem či to ČSOB nemá do konca roka zadarmo k podnikateľskému účtu
inak aj cez PP sa dajú do eshopu capnúť platby čisto kartou, nemusí k tomu mať user účet

//
keby si si to chcel lepiť sám, tak toto ti ušetrí nervy http://epayment.monogram.sk/
Me like Pentium
RP
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00

Príspevok od používateľa RP »

Pokial si to dobre pamatam (su to uz roky), a nezmenili to tak to je zadarmo a je to jednoduche = pre Tatrapay, VUB platby, Sporopay, s kreditkami je to zlozitejsie.

Nevidim nic zlozite na tom poslat v linku par parametrov.

Cize, zajdes do banky, poziadas, ak schvalia podpisete zmluvu a doprogramujes aby pri kliku z finalneho kosika sa do linku na inetbanking do parametrov "nalepenych" na link ulozili pozadovane informacie.

Samozrejme, ak novy programator pride k Tvojmu shopu a nepozna kod, tak kym sa zorientuje, tak to moze chvilku trvat. A cas nieco stoji, ale nejde o nic extra zloziteho.

Tiez plati ze paypal a podobne systemy maju toto odladenejsie a jednoduchsie.

Návrat na "Debata o všetkom"