Všeobecná diskusia
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
mna by zauimalo ako prisli na tu sumu desat tisic eur...
no ved poratali kolko stebiel travy bolo pokrcenych a vynasobili...
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
mohol, a?FEAR napísal:no ved mohol ist " ku vam na dvor " " na zahradu" trochu to rozryt ...
nový čas robí vždy z komára somára, netreba si míňať energiu na diskusiu spojenú s ich článkami...
.
- Borec
- Deaktivovaný
áno, ale toto je moc, že 10 000 eur
Borec napísal:mohol, a?FEAR napísal:no ved mohol ist " ku vam na dvor " " na zahradu" trochu to rozryt ...
no tym som chcel povedat a spytat sa ci by sa vam to pacio ? keby si na vasom majetku niekto spravil skusobnu drahu ..
- Borec
- Deaktivovaný
nie nepáčilo, ale iste by som z toho nerobil žiadnu drámu, pokiaľ by sa naozaj nič vážne nestalo
.. no dobre teda uzavrieme tuto kulturnu vlozku ..
kokos, dochádza mi môj ambipur vydržal cca 5 mesiacov kvalitka!
Je síce trošku drahší, ale odporúčam fakt
Je síce trošku drahší, ale odporúčam fakt
.
wunderbaum je proste styl, na ten sa nechyta
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
no ... ja som sa dnes tiez dosmykal jak maly jojo ...
dlha rovinka, tak som to tam rozbehol na neuveritelnych 40kmh ...
pozeram, ze je sneh na ceste, najvyssi cas zacat brzdit ... zjemna na brzdu ... cvak-cvak-cvak absko ... a tak si spokojne cvakam 30m vkuse az do krizovatky (T, vchadzal som z vedlajsej)
hovorim si ... neni dobre, cumakom to neubrzdim, jedine ze na obruvnik nabehnem ... tak ze reku, skusim stocit volant a kusok pridat ... no a nic ... ledva sa auticko trosku zvrtlo ...
tak jedine co ma napadlo, rucka + plyn ... a aspon som zvrtol auto na bok ... a sup na kraajnicu ... do tych 20cm neodhrnuteho snehu ...
este ze to tam zabrzdilo a bolo...
nastastie nic neslo, inac by som auto poskrabal ... jak sa vravi ... sprosti maju stastie ...
dlha rovinka, tak som to tam rozbehol na neuveritelnych 40kmh ...
pozeram, ze je sneh na ceste, najvyssi cas zacat brzdit ... zjemna na brzdu ... cvak-cvak-cvak absko ... a tak si spokojne cvakam 30m vkuse az do krizovatky (T, vchadzal som z vedlajsej)
hovorim si ... neni dobre, cumakom to neubrzdim, jedine ze na obruvnik nabehnem ... tak ze reku, skusim stocit volant a kusok pridat ... no a nic ... ledva sa auticko trosku zvrtlo ...
tak jedine co ma napadlo, rucka + plyn ... a aspon som zvrtol auto na bok ... a sup na kraajnicu ... do tych 20cm neodhrnuteho snehu ...
este ze to tam zabrzdilo a bolo...
nastastie nic neslo, inac by som auto poskrabal ... jak sa vravi ... sprosti maju stastie ...
lava, prava, lava, prava ...
wunderbaum mám v kufri, vanilkový, mal som jablkový a potom som jak k***t týždeň pátral čo mi skapalo v aute, zistil som že to je ten stromček...Papek napísal:wunderbaum je proste styl, na ten sa nechyta
Skús ambipur papku, neolutuješ
nemáš robiť <>nygalen napísal:...
.
to som si tiez potom povedal ... zjavne 40kmh je smrtelna rychlostSnake napísal:nemáš robiť <>ny
ale dnes mi este raz cvakalo ABSko ... ked som prezmenu z 30ky (uz pouceny z nedavneho uspechu 40kmh rychlosti) dobrzdoval na prechod pre chodcov ... ale kedze to bolo dolu kopcekom, stav vozovky porovnatelny ... tak aj ta brzdna draha tomu zodpovedala ... ale ku mojemu prekvapeniu som zastavil este pred prechodom, nie uprostred tych ludi
co uz ... ked sa "dari" tak sa "dari"
...
teraz najvyssi cas prehlasit, ze sa svagrinej stihanu ovladace na notebook same ... a neh si ich potom nainstaluje ... uz tu na to cakam hodinu a nic ... vivat acer notebooky ... download ovladacov na wifi trva z oficialnej stranky hodinu a pol ... 30kBps ... skratka supa
na toto ja nervy nemam ... hlavne ked su este dalsie veci na plane/praci ...
tak mi drzte palce, idem sa pokusit domov dopravit bez poksrabania auta ...
lava, prava, lava, prava ...
dneska sa aj u nas smykalo az prisli...do zakruty 20 (inokedy 30+rucna a v pohode ju dam), rucna a auto islo cele bokom jak keby bol podtym lad...jemno som sa dosmykal k obrubniku a idem dalej ze skusim dalsiu zakrutu,cerstvy sneh nikde nikto (zakruta kde mam nabeh 30-40) a hovorim si predtym sa smykalo mozno sa bude aj tu tak som zvolil 20km temp na skusku, rucna+volat a auto zase cele bokom...hovorim ejha to sa smyka az moc a radsej som to schoval do garaze...
mal som naplane jednu zakrutu ktora sa da zobrat aspon 10m slidom ale kaslal som nato lebo som mal pocit ze tam vyletim do stromu
mal som naplane jednu zakrutu ktora sa da zobrat aspon 10m slidom ale kaslal som nato lebo som mal pocit ze tam vyletim do stromu
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Som kecal s bratrancom.Jeho kamarat si kupil BMW e46 320d ,100kW( ),dovezene z Nemecka a po dvoch tyzdnoch mu odislo vstrekovacie cerpadlo - cize minimalne 650€...
A skuste uhadnut kto vyraba to cerpadlo...?
A skuste uhadnut kto vyraba to cerpadlo...?