Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
aj by som povedal ze sikmooki, jak konieckoncov vsetko, ale odolam
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Ides na to zle,uz sme to tu raz riesili...Ale pomozem ti elektricke naradie maju modrej a zelenej farby
tomu hovorim, cas prezut na zimnegalen napísal:...
hold komu nieje rady, tomu nieje pomoci... ked si niekto kupi najkazivejsi motor od bmw, potom bude vsade rozkrikovat ako su bmw strasne kazoveqq6600 napísal:...
- qq6600
- Používateľ
ano,Bosch VP44Snake napísal:Bosch?
- qq6600
- Používateľ
tak,tak...bratranec tiez rozmyslal ze vymeni oktavku za e46 100kW,ked mi to povedal tak som ho musel velmi rychlo uviest do reality...SurrendeR napísal:...hold komu nieje rady, tomu nieje pomoci... ked si niekto kupi najkazivejsi motor od bmw, potom bude vsade rozkrikovat ako su bmw strasne kazove
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
neboj, tusil som ze ide o boschqq6600 napísal:Ides na to zle,uz sme to tu raz riesili...Ale pomozem ti elektricke naradie maju modrej a zelenej farby
ale stavil by som sa ze aj tam im to robia sikmooki
Steam: michalsveto
Na akom aute chodis, len pre pripad aby som vedel, kedy si davat pozor na ceste, ked sa taki dvaja stretnu spolu na jednej ceste moze to zle dopadnut.hawkeye napísal:dneska sa aj u nas smykalo az prisli...do zakruty 20 (inokedy 30+rucna a v pohode ju dam), rucna a auto islo cele bokom jak keby bol podtym lad...jemno som sa dosmykal k obrubniku a idem dalej ze skusim dalsiu zakrutu,cerstvy sneh nikde nikto (zakruta kde mam nabeh 30-40) a hovorim si predtym sa smykalo mozno sa bude aj tu tak som zvolil 20km temp na skusku, rucna+volat a auto zase cele bokom...hovorim ejha to sa smyka az moc a radsej som to schoval do garaze...
mal som naplane jednu zakrutu ktora sa da zobrat aspon 10m slidom ale kaslal som nato lebo som mal pocit ze tam vyletim do stromu
O com tocis? Nerob zo mna debila co nevie jazdit..este raz,toto co som tu popisal bolo okolo nasho cinziaku kde som sa skusal smykat that's all...takze si taketo commenty nechaj pre seba
hosi kluuuud ... jediny kto tu nevie jazdit som ja a to aj na zimnych
ale inac ten yaris nieje zle auto, len keby mal lepsieho sofera
ale inac ten yaris nieje zle auto, len keby mal lepsieho sofera
lava, prava, lava, prava ...
Klud neklud,ked si niekto mysli ze som kkt co chodi v beznej prevadzke do zakrut na rucnej tak ma nasere...ptedpokladam ze mam nabehane viac jak on a bude sa tu tvarit premudrelo...
Inak jeden typek na otazku preco neobul na zimne:sak ja mam ABS,mne to ubrzdi
Inak jeden typek na otazku preco neobul na zimne:sak ja mam ABS,mne to ubrzdi
Vidim, ze si ma uplne pochopil, toho druheho s kym by si sa akoze stretol na ceste som myslel seba a cely prispevok bol zartovne mysleny, nikde som nenapisal, ze nevies jazdit dokonca som nic o jazde ani len nespomenul.hawkeye napísal:O com tocis? Nerob zo mna debila co nevie jazdit..este raz,toto co som tu popisal bolo okolo nasho cinziaku kde som sa skusal smykat that's all...takze si taketo commenty nechaj pre seba
Ale asi si dnes rano vstaval hore ritou ked hned hentak na mna vyskocis. Myslel som, ze ked sme z jedneho mesta tak by bolo fajn sa spoznat, ale asi som sa zmylil.
Tusim som staval lavou nohou ok berem tak som nepochopil,sry stava saBlackhawk napísal:Vidim, ze si ma uplne pochopil, toho druheho s kym by si sa akoze stretol na ceste som myslel seba a cely prispevok bol zartovne mysleny, nikde som nenapisal, ze nevies jazdit dokonca som nic o jazde ani len nespomenul.hawkeye napísal:O com tocis? Nerob zo mna debila co nevie jazdit..este raz,toto co som tu popisal bolo okolo nasho cinziaku kde som sa skusal smykat that's all...takze si taketo commenty nechaj pre seba
Ale asi si dnes rano vstaval hore ritou ked hned hentak na mna vyskocis. Myslel som, ze ked sme z jedneho mesta tak by bolo fajn sa spoznat, ale asi som sa zmylil.