Vsetky vtipy,srandicky sem
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 07. Júl, 2010, 22:00
Re: Vsetky vtipy,srandicky sem
neviem ci to tu uz bolo ale aj tak http://www.youtube.com/watch?v=yl1f1-Da ... r_embedded#!
Procesor INTEL Core i7-4770k Quad-Core - 3.50GHz takt na 4Ghz Doska : MSI Z97 GAMING 5
Grafická karta : GIGABYTE N78TOC-3GD Operační paměť : 4x4GB, PC3-12800, CL9-9-9-27, napětí 1.65V, XMP Monitor :27" BenQ GW2750HM operacny system Win 8.1 64bit pro pack SSD : Adata 120gb HDD 1tb WD caviar blue
Zdroj seasonic 750W
Grafická karta : GIGABYTE N78TOC-3GD Operační paměť : 4x4GB, PC3-12800, CL9-9-9-27, napětí 1.65V, XMP Monitor :27" BenQ GW2750HM operacny system Win 8.1 64bit pro pack SSD : Adata 120gb HDD 1tb WD caviar blue
Zdroj seasonic 750W
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
najdi 3 rodiely
http://members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf
slepi na blizko nech ani neskusaju...
http://members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf
slepi na blizko nech ani neskusaju...
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
kks, skoro som si pustil
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ty svina skoro som zo stolicky vyletel...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Na hraničnom priechode sa pýta muž colníka:
- Pane, je možné vyvážať zlato do Francúzska?
- Samozrejme. No v primeranom množstve, - odpovie colník.
- A stodesať kilogramov je primerané množstvo?
- Tak to určite nie!
...- V tom prípade, - obráti sa muž k manželke, - zlato moje, zostávaš doma.
- Pane, je možné vyvážať zlato do Francúzska?
- Samozrejme. No v primeranom množstve, - odpovie colník.
- A stodesať kilogramov je primerané množstvo?
- Tak to určite nie!
...- V tom prípade, - obráti sa muž k manželke, - zlato moje, zostávaš doma.
lava, prava, lava, prava ...
neuveriteľné aké drísty sa učia v 4. roč. na gympli, som štastný že som na priemyslovke.
šak čítajte
1) dichotómia (delenie) - skôr, ako prejdem nejakú dráhu, musím prejsť jej polovicu; na to, aby som prešla polovicu tejto dráhy, musím prejsť polovicu tej polovice; na to je potrebné prejsť polovicu polovice polovice ... na to, aby som prešla čo i len najmenšiu polovicu nejakej dráhy, musím aj tak prejsť jej polovicu → čiže pohyb je nemožný
2) Achilles a korytnačka - keď necháme súťažiť Achillesa, najrýchlejšieho muža s korytnačkou, ktorá by mala sebemenší náskok, Achilles ju nikdy nemôže dobehnúť a už vôbec nie predbehnúť - tu začína plaťiť 1.apória a navyše - ak by sa dostal do bodu, kde by korytnačku mohol dobehnúť, tá by už aj tak bola o nejakú polovicu tej dráhy ďalej ako on
3) letiaci šíp - predstavte si dráhu letiaceho šípu. tú keď rozdelime na jednotlivé body, zistíme, že šíp v každom z týchto bodov nehybne stojí - šíp neletí a čas neexistuje.
šak čítajte
1) dichotómia (delenie) - skôr, ako prejdem nejakú dráhu, musím prejsť jej polovicu; na to, aby som prešla polovicu tejto dráhy, musím prejsť polovicu tej polovice; na to je potrebné prejsť polovicu polovice polovice ... na to, aby som prešla čo i len najmenšiu polovicu nejakej dráhy, musím aj tak prejsť jej polovicu → čiže pohyb je nemožný
2) Achilles a korytnačka - keď necháme súťažiť Achillesa, najrýchlejšieho muža s korytnačkou, ktorá by mala sebemenší náskok, Achilles ju nikdy nemôže dobehnúť a už vôbec nie predbehnúť - tu začína plaťiť 1.apória a navyše - ak by sa dostal do bodu, kde by korytnačku mohol dobehnúť, tá by už aj tak bola o nejakú polovicu tej dráhy ďalej ako on
3) letiaci šíp - predstavte si dráhu letiaceho šípu. tú keď rozdelime na jednotlivé body, zistíme, že šíp v každom z týchto bodov nehybne stojí - šíp neletí a čas neexistuje.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
ked si uvedomis ake dristy to su, pochopis nekonecne radyw3r1k napísal:...
bod 3 je nadherny exemplar toho, ako funguju vsetky RTS ... a to ze su to stale "turnBased", ale jednotlivy "turn" sa deje v neuveritelne kratkych periodicky intervaloch
PS: skus niekedy mysliet "outOfTheBox"
a este vtip nakoniec:
Žena se svléká a ptá se manžela:
Co tě víc vzrušuje - moje pěkná tvář a nebo moje sexy tělo... ?
On si ji prohlíží odshora až dolů a říká: Tvůj smysl pro humor !!!
ja však myslím normálne, normálny človek to po prečitani určite nepochopígalen napísal:...
PS5 Slim
PS5 Slim
si offtopic, vtipne na tom nie je nic jedine ty sa tu strapnujes.
Nahodou, mna to celkom bavilo, ked sa nad tym ozaj zamyslis, tak je to celkom zaujimave.w3r1k napísal:neuveriteľné aké drísty sa učia v 4. roč. na gympli, som štastný že som na priemyslovke.
...
a k comu je to potrebne v zivoote toto ?
nevadi mame kazdy iny nazorr na to nehajme tak. uz som aj tak dos OT
PS5 Slim
PS5 Slim
nekonecne rady su uzitocna vec ... kedze maju uz iba krocik od limity ... a ta sa zase vyuziva v derivaciach (nasledne integracie), pripadne diferencialne rovnice ...w3r1k napísal:a k comu je to potrebne v zivoote toto ?
no a ak sa ti zda, ze ti nadavam, tak vedz, ze je to dobre napriklad v chemii, financnictve, fyzike ... vlastne ... aj ked si prdnes, tak je to sirenie plynu v prostredi na zaklade nejakeho nekonecneho radu...
a ano, sme hodne offtopic vzhladom na to, ze su to srandicky, preto:
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu!
Jak mu nadava manzelka? Ty debiane!
Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.)
Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly SUSEd.
Co Bill neni? Gentooleman.
Kdo mu vozi postu? Fedorex.
Kam se chodi opalovat? Do solariska.
Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD.
A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho Slax.
okej teda beriem spat, tak ale pochop ze prvakovi na SŠ to je tažšie pochopiť
btw. Príde chlap z fitness centra domov a hovorí žene: - Všetky svaly ma bolia, ale to je dobre. Keď bolia, znamená to, že rastú. Žena ho kopne medzi nohy a vraví: - Tak nech rastie!
btw. Príde chlap z fitness centra domov a hovorí žene: - Všetky svaly ma bolia, ale to je dobre. Keď bolia, znamená to, že rastú. Žena ho kopne medzi nohy a vraví: - Tak nech rastie!
PS5 Slim
PS5 Slim
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ked tomu s tym achillesom chapali uz stari greci (meno si nespomeniem..), preco by sme nemali my? chapal som tomu uz ked som bol este na prvom stupni OG, a chapem tomu aj teraz ako tretiak na SS (7. na OG vlastne ale to je jedno)
mimochodom, hosi, viete, aky je rozdiel medzi sexom a byciklovanim?
(ak nie citajte nizsie)
(tak sa este mazajte byciklovat!)
mimochodom, hosi, viete, aky je rozdiel medzi sexom a byciklovanim?
(ak nie citajte nizsie)
(tak sa este mazajte byciklovat!)
Steam: michalsveto