Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
No, buduci rok planujem konecne kupit vlastne auto a focus je moja srdcovka, ale po tom co som videl Cruze a co to pocital, tak som na pochybach uz.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ja ani chevroletu moc neverim honda civic, to je ine auto uz (skoda len diskutabilneho dizajnu novej generacie)
Steam: michalsveto
tak to je jasne, ja by som tiez hned bral civic, ale henten dizajnovy paskvil teda nechcem
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak zase civic neni jediny model hondy, taka city napriklad vyzera slusne a ma rozumnu cenovku...
Nahodená nová anketa ktorá odhalí auto roka podľa členov fóra Pretaktovanie.sk .
Chcem poprosiť aby ste akékoľvek sympatie dali bokom, a zamysleli sa nad všetkými aspektami (cena, praktickosť, úžitková hodnota, prípadné náklady). Zoznam áut je kópiou zoznamu caroftheyear.org pre rok 2010..
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Mazda 3 - jednoznačne
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
u mna 370Z
prečo? Má Nissan dobrú cenu za autá podobnej kategórie? Má lacný servis (nemá, osobná skúsenosť), sú náklady na to auto nízke? Nie sú (to auto je schopné zjazdiť si za 30tkm zadné pneu). Praktickosť? Dvojmiestny roadster bez kufru.beardie napísal:u mna 370Z
Pozeráte sa na to zo zlého uhlu páni...
PS: Ja som ťažký Nissan/Datsun fan, to mi môžeš veriť, ale Fairlady Z by som za auto roka nezvolil, bohužial. Nech sa snažim prekusnúť to ako chcem, stále je to ťažké auto pre ľudí s tučnou peňaženkou, čomu nasvedčujú aj jeho predaje.
.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
prius toyota- najprepracovanejsi hybrid a nestoji az tak nehorazne vela
to uz som kdesi videl
lebo sa mi paci, preto ;-)Snake napísal:prečo? Má Nissan dobrú cenu za autá podobnej kategórie? Má lacný servis (nemá, osobná skúsenosť), sú náklady na to auto nízke? Nie sú (to auto je schopné zjazdiť si za 30tkm zadné pneu). Praktickosť? Dvojmiestny roadster bez kufru.Snake napísal:Nissan GTR
Pozeráte sa na to zo zlého uhlu páni...
- landrower
- Pokročilý používateľ
Snake, je to jeho osobny nazor, netvrdim ze s nim suhlasim ale nehaj to tak, zbytocne provokujes ludi proti sebe tymito reakciami
(nehovorim ked im vytmavujes pri vybere pre kupu, to je uplne ine nieco, ale toto je fakt vec subjektivna)
inak ja som dal trojkovu mazdu, prijatelne ceny, dobra kvalita, slusny design, adekvatny vykon....
(nehovorim ked im vytmavujes pri vybere pre kupu, to je uplne ine nieco, ale toto je fakt vec subjektivna)
inak ja som dal trojkovu mazdu, prijatelne ceny, dobra kvalita, slusny design, adekvatny vykon....
- landrower
- Pokročilý používateľ
ja som narazal na ten facepalm ( )
inak ty by si co vybral?
inak ty by si co vybral?