Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
To je tak ked aj posledny cent vrazis do jazdenky a o tyzden uz nemas ani na benzin...
Takych bolo...je...a bude vela..
Takych bolo...je...a bude vela..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ale tak zas netreba brat prvu vec co vidim. raz pride doba ked si ludia sadnu za internet a nehaju si poradit ludmi co maju nejake skusenosti a podobne. Dnes to je stale v takom zmysle ze kupujuci pride do AAA tak sa ho ujme pohladna blondinska s 3 poprsim a hlbokym vystrihom. Ukazemu riadne vylestene auto a on slintajuco aby sa pred slecnou predviedol ho kupi.
ja som kupoval jazdenku, pozistoval som si co a ako u CRV, bol pozriet asi 5 aut co sa mi pacili a vyberal, nehal som si peniaze bokom a dal som musrpavit zakladny servis (rozvody, vymena oleja, filtrov, sviecok, taky potrebny zaklad) a auto frci ako dive.
Sef kupoval hondu accord 2009 minuly rok (ulne nove auto), kupoval ho z nemecka, pouzivali aho ako vystavne cize plna palba. zaruka vsetko ako ma byt. Zohnal ho o 200 000 Sk menej ako sa predavalo u nas na slovensku.
ja som kupoval jazdenku, pozistoval som si co a ako u CRV, bol pozriet asi 5 aut co sa mi pacili a vyberal, nehal som si peniaze bokom a dal som musrpavit zakladny servis (rozvody, vymena oleja, filtrov, sviecok, taky potrebny zaklad) a auto frci ako dive.
Sef kupoval hondu accord 2009 minuly rok (ulne nove auto), kupoval ho z nemecka, pouzivali aho ako vystavne cize plna palba. zaruka vsetko ako ma byt. Zohnal ho o 200 000 Sk menej ako sa predavalo u nas na slovensku.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Ale na nete sa docitame aj to ako zasadne nebrat nic francuzke, talianske... a vytvaranie dogmy z nemeckych ci dnes uz japonskych aut.
Pri kupe jazdneky je to loteria na co clovek narazi a vzdy je to riziko, ktore sa vsak da zmiernit aspon zakldnymi informaciami o dannom modely a najlepsie kamaratom, dobrym automechanikom.
Pri kupe jazdneky je to loteria na co clovek narazi a vzdy je to riziko, ktore sa vsak da zmiernit aspon zakldnymi informaciami o dannom modely a najlepsie kamaratom, dobrym automechanikom.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak ked sa clovek nevyzna, zaklad je ist kupovat s niekym kto ano...
bohuzial, v 90% pripadov to tak nieje... nevyhneme sa tomu, ze priemerny clovek si ani za toho boha neprizna ze sa nevyzna vo vsetkom a ze potrebuje poradit
bohuzial, v 90% pripadov to tak nieje... nevyhneme sa tomu, ze priemerny clovek si ani za toho boha neprizna ze sa nevyzna vo vsetkom a ze potrebuje poradit
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
Podla mna infarkt/mozgova prihoda...
- Brechi
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Feb, 2009, 20:32
Neviem či je to aktuálne, ale mne pri hlasovaní o auto roka 2010 chýba Alfa Romeo Giulietta . Podľa mňa naj auto roka 2010.
- qq6600
- Používateľ
Neviete ake ceny maju v Kitsee na Agip-ke?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
§3 ods.2 pism. b 3.1 Nerespektovanie znacky "Zakaz predbiehania" 60ESnake napísal:http://www.minv.sk/?sadzobnik_pokut
§15 ods 5 1. "Predchadzanie ineho vozidla v mieste, kde je to zakazane" 150E
....za 150E to bude napr. na zeleznicnom priecesti ci prechode prechodcov? Autoskola bola daaavno...
v Kittsee je Avantiqq6600 napísal:Neviete ake ceny maju v Kitsee na Agip-ke?
a k cenam sa neviem dopatrat, rakusaci ako keby nemali nic podobne nasemu natankuj.sk, asi nemusia riesit ceny benzinov
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- qq6600
- Používateľ
Avanti - Agip,to je jedno,hlavne ze maju lepsiu a lacnejsiu naftu