Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
nice video, no len by ma zaujimalo kolkokrat to secko musel zopakovat aby to vyzeralo tak cool.....ja by som bol rad za nejake video napriklad mod Rush kde typek pusti nahravanie na zaciatku a vypne ho po do biti posledneho m-comu bez nasledneho strihu, proste nejaky brutalny teamwork by som rad videl...taketo videa patria podla ma do sekcie COD
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
video pekne ale ziadny skill to nieje, len vela hodin videi a pekne zostrihane tie najkrajsie killy
Hraje niekto so zmenenym FOV? Ja som si to pomocou FOV calculator www.rjdown.co.uk/projects/bfbc2/fovcalculator.php nastavil na hodnotu 65 Kazdemu nieco ine vyhovuje, skuste sa s tym pohrat.
Inak tak to vyzera ked sa meni FOV img.photobucket.com/albums/v427/griff_90/15312cc7.gif
Jednoducho povedane, cim väcsi FOV tak tym vecsi uhol okolo seba vidite ale predmety od vas sa zdaju dalej
Hraje niekto so zmenenym FOV? Ja som si to pomocou FOV calculator www.rjdown.co.uk/projects/bfbc2/fovcalculator.php nastavil na hodnotu 65 Kazdemu nieco ine vyhovuje, skuste sa s tym pohrat.
Inak tak to vyzera ked sa meni FOV img.photobucket.com/albums/v427/griff_90/15312cc7.gif
Jednoducho povedane, cim väcsi FOV tak tym vecsi uhol okolo seba vidite ale predmety od vas sa zdaju dalej
Spoiler: ukázať
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Kua ten Vietnam vyzera dobre Ale pockam si na buduce ianoce, ked sa zas budu rozdavat keye BTW k tomu videu, to s tymi vrtulnikmi by ma vzivote nenapadlo Ale tie otocky co tam robil....
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
kamoš hrá s FOV 90 ale to je pre mňa moc, po 15min. by som už grcalP€PoX napísal:Hraje niekto so zmenenym FOV? Ja som si to pomocou FOV calculator http://www.rjdown.co.uk/projects/bfbc2/ ... ulator.php nastavil na hodnotu 65 Kazdemu nieco ine vyhovuje, skuste sa s tym pohrat.
maximálne čo vydržím je okolo FOV 60
s pozdravom, crux.
tých 200 pfuj
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
podla toho videa tych 55 je akurat, idem si to zmenit
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
http://www.youtube.com/watch?v=wyHnUKHh ... re=related
takze vrtulnik ma hitboxy aj na vrtuly
takze vrtulnik ma hitboxy aj na vrtuly
jasne, aj tank na dele, ale len 30 zo 100 = zbytočne tam strielať, lebo málo mu to zoberie hp a šanca trafiť sa je tiež nízka
s pozdravom, crux.
rozmyslam ci ma zmysel mierit na hlavu, ked do hlavy musis dat 3 gulky aby padol da sa to pekne vyskusat na serveri kde je friendly fire on.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Nechodite ti co hrate na nejake TSko? lebo je mi dost veci nejasnych, a nechcem sem kazdu pisat... ale tak ked uz pisem post, tak nieco co ma najviac sere Naco je dobre to "oznackovanie" napr heli z tej pistole? Myslel som ze za tym poletia automaticky rakety z RPG, ale ono nie
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Tracerom oznacis cokolvek (playera,vozidlo,vrtulnik) a potom bud rpgckom alebo CG doneho strelis (raketa poleti za tracerom), musis na vozidle chvilku podrzat crosshair aby to slo. potom mozes strielat tracery aj z heli, napr z apachu (musis mat specializaciu na 'Alternate weapon packages' (neviem teraz ako to nazvat) a ked nieco tracnes tak potom to moze pilot zostrelit hellfire-om.
a zase proti tracerom je ten 'perk' Smoke.
a zase proti tracerom je ten 'perk' Smoke.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Jan, 2010, 16:52
Zdravím ... som tu psoterehol to FOV.. kde to zmením? a 2vec ta hlavná! mám tuto hru zaregisntrovanú na 1 maily a chcel by som to dať na iný dá sa to dáko ?? pls help! najlepšie sukromnou
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
FOV nastavis v settings.ini (user->my documents->BFBC2->settings.ini)
napíš na český EA support a daj vedieť či ti pomohlin0vIc3 napísal:Zdravím ... som tu psoterehol to FOV.. kde to zmením? a 2vec ta hlavná! mám tuto hru zaregisntrovanú na 1 maily a chcel by som to dať na iný dá sa to dáko ?? pls help! najlepšie sukromnou
altwap (v DE verzii je to altwaf)k0rben napísal:potom mozes strielat tracery aj z heli, napr z apachu (musis mat specializaciu na 'Alternate weapon packages' (neviem teraz ako to nazvat)
to je bug, ktorý lezie dosť na nervyk0rben napísal:a zase proti tracerom je ten 'perk' Smoke.
s pozdravom, crux.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ako to myslis bug ? podla mna to tak ma byt