Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
jo ..tak to ma bit
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
ja si tiez myslim, ze proste to odlepi ten tracer na to to je, sice aj dym ide kus ale malo. a ked sme pri dyme tak som pozeral to video co sem niekto dal kde sa to chlapici kryli smokami za assaulta a teraz som to s kamosom robil a paradne to funguje (na bobikoch rush) sa cudujem ze to tak malo ludi pouziva. inac je tam nejaky limit na to nie? ze vyspamujem 6 dymovnic a ta siedma nahradi tu prvu,takze je max. pocet nie?
Spoiler: ukázať
nezda sa vam ze od ATI 10.12 nejak kleslo fps ? ci to len u mna je nejaka vada ?
dnes som hral s tymto hracom na serveri http://bfbcs.com/stats_pc/Merciless
je na 5. mieste zo vsetkych hracov, a mal pekneho aimbota len som to nestihol nahrat a smutne je ze server stale plny a nikoho to netrapi, lol to je demencia. len ho tak otacalo an kazdu stranu, v ruke mg36 a za par sekund polku servera vystrela
je na 5. mieste zo vsetkych hracov, a mal pekneho aimbota len som to nestihol nahrat a smutne je ze server stale plny a nikoho to netrapi, lol to je demencia. len ho tak otacalo an kazdu stranu, v ruke mg36 a za par sekund polku servera vystrela
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
A je dohrane, mam uplne zapalene oci Toto by sa pri CoD nikdy nemohlo stat
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mozno tam nebol ziadny adminP€PoX napísal:dnes som hral s tymto hracom na serveri http://bfbcs.com/stats_pc/Merciless
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nasiel som..staci zadat slovo Slovak.. ale nikto tam neni takto veceroranoP€PoX napísal:Slovak Bad Company (rozlisuje to velke a male pismena tak pozor). Zatial tam bezi klasicky bc2, cez vikendy tam bude HC a zrejme v pondelky Vietnam.Mučo Mačo napísal:ako najdem vas server? server je by vietnam ?
- OkiGraphics
- Používateľ
Kua ale ma to vytaca Cele kolo nas tam terorizovala heli, hned ako som ju "oznacil" tak smoke, a bez toho ani za **** trafit.... zmenili sa strany, nasadol do heli, vzal plnu posadku, priletel nad "A" pekne som kruzil, lietal hore dole a behom 5 ma trafilo RPG- bez trackeru To som len ja taky noob ze nvm RPGckom trafit, alebo kde sa skryva tajomstvo? fakt som tomu trosku nepochopil...
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
nijake tajomstvo .. klasickym RPG pohybujucu sa heli na dialku naozaj bez nahody netrafis .. ak je cca dost blizko (20-30m) tak ak vies predvidat let ze nerobi nahle zmeny tak to zas nieje az taky preoblem .. takto sam nenam problam ani ja bez oznacenia trafit heli (rad si pockam az pride nizsie a .... potom mas tu poslednu ruru ktoru navadzas manualne .. tou mozes trafit aj na vecsiu vzdialenost , ak si este aj boss a mas pevnu ruku tak ju das aj za pohybu ..no staci na nej udrzat zameriavaci stvorec ako znie to jednoducho ale skutocnost vyzaduje prax .. lebo ako nahle to znej stratis tak raketa ide fuc a vratit ju tam uz je takmer nemozne ..(lebo vsak donekonecna lietat nebude)
edit .. teraz odskusana manualna ... krasne padali .. z cca 10 pokusov 5 uspesnych ..ako treba to bud prednich este a drzat alebo nanich zamerat a tahat sucasne .. no jednoduche to nieje
edit .. teraz odskusana manualna ... krasne padali .. z cca 10 pokusov 5 uspesnych ..ako treba to bud prednich este a drzat alebo nanich zamerat a tahat sucasne .. no jednoduche to nieje
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja som vcera sundaval vrtulniky s M95..ale tak ze za 2 hodiny padli len 2..ja asi 100x ..ked som sa pri jednom konci kola pozrel na skore tak som mal 140 vystrelenych striel a dvoch mrtvych,proste som 2 hodiny strielal odstrelovackou po vrtulnikoch,i ked je t ..s m 95 staci 2x do pilota headshot a je dole..niekedy je to fakt velka nahoda ze padne..
/
asi 6-10 striel do tela vrtulnika s m95 a je 30% demage
/
asi 6-10 striel do tela vrtulnika s m95 a je 30% demage
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Pilotovi staci jeden hs a je dole dokonca s GOLom, tiez ma zaujma kolko bere m95ka takych 5? (zo zivota heli) alebo menej?
- OkiGraphics
- Používateľ
No na pechotu mi to so snipkou dost ide, ale trafit pilotovy hlavu za pohybu heli, taky skill este nie som Ale idem skusat