mozno s magnumk0rben napísal:Pilotovi staci jeden hs a je dole dokonca s GOLom, tiez ma zaujma kolko bere m95ka takych 5? (zo zivota heli) alebo menej?
Battlefield: Bad Company 2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Battlefield: Bad Company 2
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
jj, ked mas k GOl danu moznost magnum ide to lepsie
M95 berie 100 HP do 20m a od 37,5m už len 55HP (samozrejme bez magnum munície)
btw: magnum munícia pridáva +25% damage
a že padne headshotom je teda jasné, keďže toto miesto má 2,1x damage, čo je už aj bez magnum mun. viac ako 100 HP
btw: magnum munícia pridáva +25% damage
a že padne headshotom je teda jasné, keďže toto miesto má 2,1x damage, čo je už aj bez magnum mun. viac ako 100 HP
s pozdravom, crux.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
v obkluceni aimbotermi ? co pepox ? ale nie,len srandujem ..(ja som ten r.b.class SK na druhom mieste )
http://img638.imageshack.us/img638/8758/bc2cq.jpg
http://img638.imageshack.us/img638/8758/bc2cq.jpg
to ak osa dari velmi zalezi od tvojho teamu a od toho aky hraci su na druhej strane, kedze tam boli dost nizke lvly tak mi to islo. Vcera mi to islo este viac ale pozrite si ake lvly su na druhej strane http://img29.imageshack.us/i/bfbc2game2 ... 13702.jpg/
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ako je mozne ze na bobici tolko aiboterov som dnes stretol..neni mozne ze cez polku mapy ma davali neuveritelne rychlo,otocit sa o 180° nebol problem v mrknuti oka
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Hral som atacamu proti jednemu holandskemu pilotovi (slickrickNL) ktory mal copilota svojho z clanu a to bolo krute, ten teda vedel.
bol to server " German Noob !INSTANTRESPAWN! ..." ale ziadny noobovia, normal playeri, server clanu SoV.
a zacal som for fun pouzivat kombinaciu m95+magnum ammo+c4+red dot, na blizko je to riadne dobre 1 hit a koniec.
bol to server " German Noob !INSTANTRESPAWN! ..." ale ziadny noobovia, normal playeri, server clanu SoV.
a zacal som for fun pouzivat kombinaciu m95+magnum ammo+c4+red dot, na blizko je to riadne dobre 1 hit a koniec.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ludia, tiez vam robi ze obrazovka zcerna a vidite len mapu, oznacenia m-comov a oznacenych hracov? s poslednym patchom sa mi to 3-4 krat stalo. musim sa odpojit a znova pripojit na server
Tento problem som sice zatial nepostrehol, ale mne to zas blbne tak, že ked naloaduje novu mapu, tak mi to prvých 20s strašne seká, niekedy až tak, že mi to zastaví (0FPS) niekoľko sekund a potom to až ide normálne...
Ale tak musím podotknuť, že mi to robí už od prvého patchu. Skúšal som to aj preinštalovať a nepomohlo.
Ale tak musím podotknuť, že mi to robí už od prvého patchu. Skúšal som to aj preinštalovať a nepomohlo.
mne blblo tak ze preblikavalo niekedy ze cierna cela obrazovka .. par milisekundovych blikov a potom to bolo OK. pomohlo mi nastavit v configu:
Bloom=false
HSAO=false
..
...
DxVersion=10
vsak skuste.. ten bloom aj tak len zhorsuje viditelnost
Bloom=false
HSAO=false
..
...
DxVersion=10
vsak skuste.. ten bloom aj tak len zhorsuje viditelnost
A mne robi take ze ,pripajam sa na server,doloaduje a v momente ked sa uz idem pripojit tak vypne hru
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Toto sa stavalo aj mne, vzdy mi to takto seklo a potom mi vsetci ukradli vsetku techniku v mape a musel som chodit peso ale vo Vietname mi to nerobi.pepo30 napísal:Tento problem som sice zatial nepostrehol, ale mne to zas blbne tak, že ked naloaduje novu mapu, tak mi to prvých 20s strašne seká, niekedy až tak, že mi to zastaví (0FPS) niekoľko sekund a potom to až ide normálne...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ja nastastie nemam ziadny problem, len jediny krat som mal ctd, akurat ma stve to ze ked si prepnem na vietnam, hram ten, porobim si tam vsetky 4 triedy a ked si chcem zase zahrat normalne bc, tak mi tie triedy co som tam mal pred prepnutim na vietnam neulozi.
nj ten istý problém mám aj ja, že po prepnuti z vietnamu na klasiku bc2 musím nanovo nastavovať class za ktorý chcem hrať