Všeobecná diskusia
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
čo ty vieš... fóbia je krutá zbraň
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ja som predpokladal, ze jak ma hummer vysoko napravu, tak ho fabka jak keby "podobrala" a otocila, pritom trafila aj to koleso ktore potom letelo....
ee, tieto typy nehod potom vyzeraju uplne inak, hlavne co sa tyka toho mensieho auta.... ved pozri wreckedexotics.com, tam je toho mrte...HellAngel napísal:nj, hummer je vysoky, na fabiu jednoducho vysiel a prevratil sa na nej ten co bol vo fabke mal stastie, vacsinou takyto stred s hummrom alebo offradmi velkimi sa rovna ista smrt....
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Ked uz si tu spomenul tu hmlu,tak mi neda nenapisat zazitok na ceskej D1 ,smerom z Brna do Prahy.
Bola taktiez husta hmla,viditelnost cca 30-40 metrov,na dialnici nehoda takze vystrazne smerovky a brzdime.
Zabrzdili sme ,tatko si nechal od auto odstup asi 30 metrov,ze posunie sa az ked za nim bude stat dalsie auto.
Takze cakame ,kukame do spetnych ci nieco ide,za chvilu zbadame ze sa na nas ruti kamion,isiel asi 60km/h a zatial nevyzeral ,ze by brzdil,tatko zaradil D,plyn na podlahu ako sme sa rozbiehali tak sme len poculi ako zacal brzdit...
My sme zastali asi 3 metre od auta pred nami a kamion bol za nami asi 5 metrov...
Teraz uz neviem ci to bol Rumun alebo Turek,ale viem ze v takychto situaciach si budem nechavat odstup na posunutie sa dopredu,popripade vybocenie z pruhu
Bola taktiez husta hmla,viditelnost cca 30-40 metrov,na dialnici nehoda takze vystrazne smerovky a brzdime.
Zabrzdili sme ,tatko si nechal od auto odstup asi 30 metrov,ze posunie sa az ked za nim bude stat dalsie auto.
Takze cakame ,kukame do spetnych ci nieco ide,za chvilu zbadame ze sa na nas ruti kamion,isiel asi 60km/h a zatial nevyzeral ,ze by brzdil,tatko zaradil D,plyn na podlahu ako sme sa rozbiehali tak sme len poculi ako zacal brzdit...
My sme zastali asi 3 metre od auta pred nami a kamion bol za nami asi 5 metrov...
Teraz uz neviem ci to bol Rumun alebo Turek,ale viem ze v takychto situaciach si budem nechavat odstup na posunutie sa dopredu,popripade vybocenie z pruhu
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
@HellAngel
To už neviem. On je už rozhodnutý pre Jimnyho. Potom o pár rokov chce našporiť na Navaru.
To už neviem. On je už rozhodnutý pre Jimnyho. Potom o pár rokov chce našporiť na Navaru.
vcera som sa viezol v Yetim... podvozkovo sa mi moc nepacilo, najprv sa to tvarilo celkom ok, naklony a nerovnosti na urovni bezneho osobneho auta, nebolo to to typicke pohupovanie sa, ako je u terennych aut zvykom, no ked sme isli na cestu, co je medzi karlovkou a dubravkou, tak tam ho to uplne rozhadzalo, proste seria nerovnosti a zacalo to kopirovat cestu. Vnutorne to je take vselijake, v predu ok, zadne sedadla su katastrofa, velmi malo priestoru a to mam len 176 cm, sklon sedadiel uplne zly, neda sa tam pohodlne opriet, odhlucnenie celkom slusne, aj pri 140 sa dalo v pohode povypravat, ani tu rychlost som az tak nevnimal
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
nehovoriac o tom ze zvonku je yeti otrasny
dizajn sa neda objektivne posudit, kazdemu sa paci nieco ine
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
to hej, ale podla mna su nove auta od sody dizajnovy FAIL - hlavne teda roomster
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Mne sa naopak páčia
Zajtra sa dozviem pravdepodobne, kedy budem mať skúšky.
Inak v piatok sa mi podarilo spraviť riadnu kolónu ( traktor ), po hlavnej ceste cez centrum
Zajtra sa dozviem pravdepodobne, kedy budem mať skúšky.
Inak v piatok sa mi podarilo spraviť riadnu kolónu ( traktor ), po hlavnej ceste cez centrum
roomster je skaredy, taktiez fabia combi
ale normalna fabka je ok a yeti sa mi tiez celkom ako tak pozdava aj ked by som si ho nekupil
ale normalna fabka je ok a yeti sa mi tiez celkom ako tak pozdava aj ked by som si ho nekupil
- landrower
- Pokročilý používateľ
neviem ako, mne roomster pride akoby niekto zvaril dve absoultne odlisne auta, hatchback a nieco ako caddy..
proste predne a zadne dvere vyzeraju jak kazde z ineho auta
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _r_EMS.jpg
a vyriesenie strechy nad nimi tiez nestastne.. nad prednymi jak ide ovela nizsie... neviem, skratka to posobi divne..
proste predne a zadne dvere vyzeraju jak kazde z ineho auta
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _r_EMS.jpg
a vyriesenie strechy nad nimi tiez nestastne.. nad prednymi jak ide ovela nizsie... neviem, skratka to posobi divne..
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Prosim vas, nevedeli by ste mi poradit, kolko moze spapat 2003 BMW rad 3 , 2.8Liter? Neviem to nikde najst,dakujem za ochotu.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Podla predpisov kombinovane 9l,rychlesie 10-11,nahanie 13-15
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Jasne, dakujem )))
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.