pritom chlapík už z neho vyskočil
Endy napísal:co sa mi dnes stalo, hral som na servri bez PB a ukryvam sa pred tankom a pritom som bol od neho cca na 50m a zrazu som skapal a pozeram, ze co ma zabilo a ukazuje mi to roadkill od toho tanku
za to je achievment ked si pozries sa to vola airkill:)crux2005 napísal:mňa "prešiel" = zabil roadkillom vo vzduchu vrtulník![]()
pritom chlapík už z neho vyskočil
lebo som sa pred nim skryval aby ma nesundal, no lenze ma sundal ako som pisal vyssie a ked ta zabije tak ti to ukaze, ze kto ta zabil a bol to ten tank ktory bol odomna najmenej 50mFEAR napísal:Endy napísal:co sa mi dnes stalo, hral som na servri bez PB a ukryvam sa pred tankom a pritom som bol od neho cca na 50m a zrazu som skapal a pozeram, ze co ma zabilo a ukazuje mi to roadkill od toho tanku
a ako vies ze to bolo od toho tanku ?
Co je škodacrux2005 napísal:viem, mám ho
nie je ale bodovaný
som sa nudil, som si prezeralFEAR napísal:tak to mas riadny off topic
Sa mi to prestava pacit BF3 som necakal az tak skoro, zachvilu to bude tak ako u COD kazdu chvilu nove diely, ved na tento rok maju naplanovane 3 Battlefildy.Mučo Mačo napísal:aj ja dam trochu OT
Prve uvedenie Battlefield 3 bude 1.3.11 na GDC,hra ma vyjst v druhej polovici 2011