Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
dnes ma jedno individuum pri pive vystrasilo ...
Neviete ako je to s povinnostou mat nieco ako "karta vodica" ak chce clovek beztrestne soferovat firemne auto, skupina B?
Pripadne, co vlastne na to clovek oficialne potrebuje? (predpokladajme, ze mam bezny vodicsky preukaz na konkretnu skupinu, teda B)
Neviete ako je to s povinnostou mat nieco ako "karta vodica" ak chce clovek beztrestne soferovat firemne auto, skupina B?
Pripadne, co vlastne na to clovek oficialne potrebuje? (predpokladajme, ze mam bezny vodicsky preukaz na konkretnu skupinu, teda B)
lava, prava, lava, prava ...
pokial viem, tak karta vodica je len pre vodicov, co jazdia s autami nad 3,5t, teda tie s tachografom - pisu sa tam veci ako datum, cas jazdy, dlzka jazdy, cas odpocinku, trasa atd... pri osobnom aute to neviem ako to presne je, ja nikdy nic nevypisujem, proste mi da sef kluce, doklady a on si len pise kilometre a datumy, jedine co po mne chce, aby som si dakam zapisal, pri kolkych km tankujem a inak nic
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ano, pri soferovani firemneho auta potrebujes doklad ze mozes jazdit na autach tej firmy, aspon u nas to tak je. Ak by te chitili na nasom firemnom aute a nemal by si doklad o tom ze mozes na nom chodit tak su z toho dost problemy.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
takze len doklady od auta nestacia?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Len tak mimo:
Hyundai ix35 vs. Ford Kuga - Ktoré je celkovo lepšie?
Hyundai ix35 vs. Ford Kuga - Ktoré je celkovo lepšie?
kia sportage
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Nó, alebo..
Na ňu som aj zabudol. Otec chce totiž niečo takéto kúpiť a nevie čo..
Na ňu som aj zabudol. Otec chce totiž niečo takéto kúpiť a nevie čo..
vzhladovo je sportage celkom pekna,aspon z vonka
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Podla mna nie,tatko jazdi na autach ktore su napisane na firmu,a zatial nikto ziadnu kartu od neho nepytal ,ani slovenski ani ceski policajti taktiez colnici ktory ho kontroluju takmer vzdy ked ide do Ceska...HellAngel napísal:ano, pri soferovani firemneho auta potrebujes doklad ze mozes jazdit na autach tej firmy, aspon u nas to tak je. Ak by te chitili na nasom firemnom aute a nemal by si doklad o tom ze mozes na nom chodit tak su z toho dost problemy.
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
chalani, vedel by niekdo z vas aspon priblizne naznacit aku cenu by mohol mat takyto dvojity karburator?
jedine co onom viem je ze patri k Fiatu 128 coupe 1.3
nasiel sa nanho kupec ale ponukol na moj vkus trocha malo penazi, i ked o realnej hodnote nemam sajnu, preto aspon orientacna cena by bodla...
jedine co onom viem je ze patri k Fiatu 128 coupe 1.3
nasiel sa nanho kupec ale ponukol na moj vkus trocha malo penazi, i ked o realnej hodnote nemam sajnu, preto aspon orientacna cena by bodla...
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
colnici do Ceska?qq6600 napísal: ....taktiez colnici ktory ho kontroluju takmer vzdy ked ide do Ceska...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
cuduj sa, pri preprave tovaru je to bezne... oni chodia s dodavkami
Steam: michalsveto
paradna hmla je vonku, ako z hororu... kto si ide zajazdit?
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
---Diablo---: cca 100-150€, možno viac... záleží od modelu... niektoré sa predávajú po 300-400€... možno by mi pasovali aj na škodovku s vhodnými prírubami
kukni TU ceny
toto "auto" ešte nič neprekonalo... podľa mňa je tam kus mimozemskej technológie
kukni TU ceny
toto "auto" ešte nič neprekonalo... podľa mňa je tam kus mimozemskej technológie
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Ford Fiesta v teste TopGearu ako vzdy nema chybu
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... ord-fiesta
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... ord-fiesta