caute, nechcem otvarat zbytocne novu temu, tak to pripojim semka
ide o slusnu hovadinu, len ma to otravuje pri uceni ako bludiva myslienka. Tak to berte s rezervou
V poslednom case casto radite do vodnych okruhov radiatory xy480 , teda na 4 x 12cm ventilatory. Tak si hovorim, ze jasne, asi to bude lepsie chladit, da to zmysel. Obzvlast ked si niekto zavodnuje nejake Sli, alebo CF. No a tu to zacina
Napriklad Valistar s Tulim zaliali iba CPU a 1 ks GPU. Ale viem si to predstavit ze proste idu po co najlepsich teplotach s tym 480 radiatorom. Ale potom ako dalsie vylepsenie ste navrhli a autori schvalili myslienku dalsieho xy120 radiatoru. Takisto ho zaradujete do toho "drahsieho alebo kvalitnejsieho " navrhu vodnika. A kto nepochopil ze nasleduje otazka "Preco ?" si moze hlavu trieskat o stenu, alebo o blizsi stol
Mna len irituje (v zmysle neustále zaujíma) ten dalsi radiator. Je to fakt ten potrebny krok k lepsiemu? Nie je to trochu gyc, alebo zbytocny "luxus"? Zaujima ma, ci ta kupa toho jedneho maleho radiatorika ma fakt taky vyznamny dopad na efektivitu daneho vodneho chladenia.
vzhladom na to, ze cumim na monitor ako tela na nove vrata, ze co som to tu vyplodil, som naozaj vdacny za kazdy prispevok