Pietro sk napísal:aha !
ale kde je pena ? (+ tazky skleneny pohar s uchom) Bez toho to nie je ono
ked chces pivo s capickou a kraterom po capovani, v krasnom sklenenom krigliku, a objeme 1l (no dobre, moze byt aj 0.5l), tak navstiv svoju oblubenu krcmicku, kde ti take nieco nacapuju stlacenym vzduchom, a nie humusom ako je CO2...
Priemerna doba takto capovaneho piva je kdesi okolo 15-20 minut ...
co pri predstave hromadnej akcie ... napriklad koncert ... a 300 ludi cakajucich v rade, kazdy 20 minut na pivo ... nieje bohvieaka predstava ...
hlavne ak si ten 300. v poradi, a chces si dat pivo skor, nez skonci kulturna vlozka medzi 2ma uberkapelami, na ktorych sa chces vyvrieskat a vyskakat ...
Holt, ozelies kvalitu dobre nacapovaneho piva za 20 minut ... a das si radsej 2 od smedu ... kazde za 15s a to capuje 4 odrazu ...
a teraz ten vtip->
![Obrázok](http://www.lowbird.com/data/images/2010/12/imgur-eqhno.jpg)
lava, prava, lava, prava ...