a co mas z toho ze ti prida veteran status?valistar napísal:musis napisat na live support
povies ze chces priradit veteran status k BF uctu
spyta sa ta na email tvojho uctu
spyta sa na hru ktoru tam chces priradit - povies Battlefield Heroes
a za par minut to mas
Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Pekne cislo pri nicku a novu zbran M1 garand
nj... už my tam pekne "svieti" Status 1 aj M1 garand už môžem ... stačilo napísať na EA support ako radil Valistar
Spoiler: ukázať
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Ide vam to teraz normalne? Hral som, zmrzlo to (co sa mi este od kedy to mam nestalo) a teraz to ma problem z vyhladavanim serverov, zobrazovanim friendov atd.. a ked sa mi podarilo napojit na server, vsetky zbrane, a score na 0, ale rank mam stale 17.
EDIT: Tak teraz som restartoval hru, a mam rank 1 Toto sa mi stalo uz 2. krat! lenze vtedy to tak nemrzelo, mal som rank 3, ale teraz som spadol zo 17ky Myslite ze budu s tym vediet nieco spravit, ked napisem na support?
EDIT: Tak teraz som restartoval hru, a mam rank 1 Toto sa mi stalo uz 2. krat! lenze vtedy to tak nemrzelo, mal som rank 3, ale teraz som spadol zo 17ky Myslite ze budu s tym vediet nieco spravit, ked napisem na support?
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
no aj mne to dnes dost blbne (vyhladavanie serverov, pripojenie, SPECACT...) no problemy s rankom nemam
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Hej aj mne dnes dva krat, ale rank mi ostal, zmizli mi iba unlocky takze som musel chvilu zahrat a ked sa objavili tak znovu vyskladat classy.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Hmmm, zapol som hru, vsetko skore aj rank vrateny, pripojim sa na server, a zase... ziadne unlocky.... Dari sa im
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Ja mám ten istý problém zapne BC2 rank 25 pripojím sa na server a rank 0 a zakladné zbrane
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
pokial viem tak v utorok bezi u nich udrzba serverov tak taketo vypadky su mozne
Akurát, že sa to deje stále nielen v utorok. Niekedy vo väčšej inokedy v menšej miere.
mne blbne permanentne, furt sa vypina ,nevie sa pripojit na server,dava mi lvl 0
Kdepak asi udělali soudruzi z DICE chybu??!! Očividne to majú zmáknuté na 100%!
to je preto nech nezavislacis cely den.TULI_G napísal:mne blbne permanentne, furt sa vypina ,nevie sa pripojit na server,dava mi lvl 0
a mne sa tiez zda ze tie ranky neblbnu stale len v den ked robia zalohu servrov.
- vmm
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 15. Mar, 2007, 08:00
Zistil som podstatnu vec. Ked idete na vrtulniku a zamera vas: tracer - a chcu vas sundat - staci sa dat za budovu - tracer prestane na chvilku fungovat !
tak to je trochu diskutabilne ... ide hlavne o to skade ide raketka .. pokial ide hned od zaciatku vypalenia zdola k cielu tak akakolvek ptrkazka ju zastavi .. pochopitelne ..