Viete poradiť ?
Viete poradiť ?
Tak takto sa mi spusta windows uz dlhe roky http://www.youtube.com/watch?v=ARYh1NpgBRk posunte si video na 1 min pokial niekto viete ako to opravit dajte vediet
Windows XP (Home) Service Pack 3 Original
Nanovsi Avast Home Edition
Vsetky aktualizacie
Windows XP (Home) Service Pack 3 Original
Nanovsi Avast Home Edition
Vsetky aktualizacie
Re: Viete poradiť ?
radsej keby si napisal co presne to tam vypise, lebo to nie je cele vidiet. Len ze daco s firewall
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Typicke hlasenie ked vypnete firewall manualne vo wine:
Pocitac je vystaveny moznemu riziku :
Nie je zapnuta ziadan brana firewall
Ak chcete odstranit tento problem, kliknite na tuto bublinu
a v momente to zmizne ako ste mohli vidiet
Pocitac je vystaveny moznemu riziku :
Nie je zapnuta ziadan brana firewall
Ak chcete odstranit tento problem, kliknite na tuto bublinu
a v momente to zmizne ako ste mohli vidiet
no a? Dokial ho nezapnes tak ti to furt bude hlasit. To je akoze ten problem?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
nechapes: Mam aj druhy PC kde mi to nerobi PC sa zapne nabootuje win a hned vsetko frci
na tomto sa mi zapne win ale akokeby bol cely o polovicu spomaleny potom sa zobrazi toto hlasenie (vyskoci po dobu 2-3 sekund ako bolo na videu) ja pritom nic nerobim a zrazu pc ide normalne ako ma ist
A ked preinstalujem windows tak to neukazuje az po nejakej dobe pritom viem ze v pc nemam malware ani virus ani nic skodlive
na tomto sa mi zapne win ale akokeby bol cely o polovicu spomaleny potom sa zobrazi toto hlasenie (vyskoci po dobu 2-3 sekund ako bolo na videu) ja pritom nic nerobim a zrazu pc ide normalne ako ma ist
A ked preinstalujem windows tak to neukazuje az po nejakej dobe pritom viem ze v pc nemam malware ani virus ani nic skodlive
a aj na tom druhom PC mas vypnuty firewall?
tam je zapnuty presne tak ako tuna len tam nie je antivirak a mam tam service pack 2
Ten firewall aj ked nanho kliknem este pred tym nez mi vyskoci hlasenie pise ze je zapnuty a ze je vsetko v poho a aj potom
Ten firewall aj ked nanho kliknem este pred tym nez mi vyskoci hlasenie pise ze je zapnuty a ze je vsetko v poho a aj potom
hm a aplikacie v Startup (Po starte) mas ake? (da sa to pozriet napr cez CCleaner - nastroje - po starte)
to som pozeral povymazoval som si vsetko okrem antiviraku, grafiky a zvuku inac je vsetko vymazane
udrzujem si svoj pc ciste aj tune up som to presiel :/ a fakt neviem cim to je
udrzujem si svoj pc ciste aj tune up som to presiel :/ a fakt neviem cim to je
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Tipujem ze s tym ma docinenia blby avast. Skus vypnut net (odpojit sa) a nasledne antivir, alebo ho skus offline odinstalovat.
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
prosim, daj teme nejaky zmysluplny nazov, vid pravidla.
start, spustit, napis services.msc , daj ok,
najdi sluzbu "security center" (centrum zabezpecenia) zastav tu sluzbu, zmen typ spustania na manual a mas po probleme.
najdi sluzbu "security center" (centrum zabezpecenia) zastav tu sluzbu, zmen typ spustania na manual a mas po probleme.
Spoiler: ukázať
dakume velmi krasne ))