Battlefield: Bad Company 2
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Re: Battlefield: Bad Company 2
Jn, lenze ako dlho vydrzis lietat medzi tolkymi raketami... Oznackovana heli= naprd heli
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
vsak mozes si dat flares a hned je heli ready for fly
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ako vies z ktorej strany je za ?vmm napísal:Zistil som podstatnu vec. Ked idete na vrtulniku a zamera vas: tracer - a chcu vas sundat - staci sa dat za budovu - tracer prestane na chvilku fungovat !
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
milujem SV98 ...epicke hlavky z akejkolvek vzdialenosti... ide to lepsie ako v CS s awp=> no zoom/fast zoom na blizko... m95 aj gol sa moze schovat pomale...
a combat ? cca 12k ale to bola nekonecna mapa inak neviem v conqeuste mozno 4-5k nehram na skore ale na pozitok... ked potiahnete snuru 15 hlav uz sniperku nepustite alebo only knife.. senzori a uz len vymotavat medzi kontajnermi
a combat ? cca 12k ale to bola nekonecna mapa inak neviem v conqeuste mozno 4-5k nehram na skore ale na pozitok... ked potiahnete snuru 15 hlav uz sniperku nepustite alebo only knife.. senzori a uz len vymotavat medzi kontajnermi
Spoiler: ukázať
no mne najviac na taketo santenie vyhovuje GOL ale ved kazdemu cosi ine padne do ruky....co sa tyka score tak najviac sa mi podarilo nieco cez 50k, ale to bola mapa neverending story...myslim ze to bol jeden z nemeckych servrov OldMenGaming a mapa Atacama Desert v Conquest mode....iba som sa pripojil a hral a az po case som si vsimol kolko bodikov treba dat dole...kazda strana mala okolo 2000 a bolo to vyrovnane do posledneho bodu takze sme dokopy obe strany dali dole cez 4k bodov...hral som to 2 a pol hodiny...na konci som myslel ze odpadnem ale tretie miesto v tabulke za enginera a neskutocne mnozstvo unlocknutych veci a bodov tak hadam to nezrusim ....no po matchi som sa musel ist skonsolidovat na fajciarku, vypil som vyse pol litra vody na ex, s ulavou dosiel na WC no proste to bol masaker a este sa stihlo aj zotmiet .... toto bol moj naj hardcore match v BC2 ,ktory fakt stal za to
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
Tu je tusim sama snipa...
MSI P67A-C45, i5-2500K@4.0 GHz, Acer 24" 1920x1200, ADATA OC Gaming DDR3 2000G 4GB, Win7 64bit, Logitech MX518
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Podla mna si to kludne mohol v polke vypnut tie odznaky a blbosti ti zarata tak ci tak nie ?
mne skor ide GOL, na Valparaiso ,pekne do lighthouse a HS za HS a obcas pekne mortaryelementar napísal:milujem SV98 ...epicke hlavky z akejkolvek vzdialenosti... ide to lepsie ako v CS s awp=> no zoom/fast zoom na blizko... m95 aj gol sa moze schovat pomale...
No vidíte ja zas z duše nenávidím sniperov a hrám za snipa iba vtedy ak je ich už mnoho, resp. ak ma niektorý z nich serie natoľko, že už to neviem vydržať. Vtedy si omrknem okiaľ sniprí a sundám ho a potom už hrám zase za asault alebo engineer.
Spoiler: ukázať
ja som za snipa hral iba kvoli tomu aby som si odomkol tie veci za neho...momentalne riesim medica....minule som bol na nejakom SVK servri....nejaka zasnezena mapa ale neviem ako sa vola...nemam to este tak zbehnute...cely nas tim boli sami sniperi na kopci okolo mcomov rozmiestneni a iba ja v squade s jednym assaultom sme to vyhrali lebo nikto iny nemal ani paru sa k mcomu co i len priblizit, ale niekedy si s chuti zahram za snipa, ale tak ako sa patri
@Endy// no prave o to slo ze som nevedel ci mi to tie stats zarata a ci nie...ked som to skusal v nejakom obycajnom zapase kde som mal iba nejakych 500 bodov a som sa vykopol tak sa mi zda ze mi to nepridalo nic alebo som si to iba nevsimol....kazdopadne islo o fakt super match a tie 2 a pol hodiny boli plne adrenalinu ...prehrali sme sice ale velmi tesne...enemy mal nieco cez 20 bodov iba
@Endy// no prave o to slo ze som nevedel ci mi to tie stats zarata a ci nie...ked som to skusal v nejakom obycajnom zapase kde som mal iba nejakych 500 bodov a som sa vykopol tak sa mi zda ze mi to nepridalo nic alebo som si to iba nevsimol....kazdopadne islo o fakt super match a tie 2 a pol hodiny boli plne adrenalinu ...prehrali sme sice ale velmi tesne...enemy mal nieco cez 20 bodov iba
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Stale pisete o sniperoch... Tato hra ziadneho snipera nema. Ak hovorite o recone, tak za neho sa daju veci odomknut veci radovo jednoduchsie nez snipovanim z kopca . Motion sensor + nejaka zbran na boj zblizka (brokovnica), obcasny Mortar alebo C4 - a body ti rastu radovo rychlejsie nez nejakym priblblym snipovanim.
Lenze pre niektorych ludi je K/D ratio modla ku ktorej sa modlia kazdu noc. Nejde im o team, ale iba o vlastne ego.
Lenze pre niektorych ludi je K/D ratio modla ku ktorej sa modlia kazdu noc. Nejde im o team, ale iba o vlastne ego.
ty kokos....to druhe video je brutal....este mu tam stihol aj message poslat a to vsetko na analogu omg ...woo woo wookies
//edit: sorry za blby prispevok. To video co som pisal bolo videne inde. Mal som na mysli toto
//edit: sorry za blby prispevok. To video co som pisal bolo videne inde. Mal som na mysli toto
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
K tomu max skore, neviem, da sa to niekde dodatocne zistit? ale co sa tika killov, vcera som hral z Endym, a nehorazne som to kosil, hral som striedavo engineer/recon (viac toho recona ) a mal som okolo 55/25 a bol som so sebou spokojny
EDIT: Isiel som sa napojit do hry, a ked sa pokusam pripojit na akykolvek server, napise ze pripojenie ztratene, ze mam checknut svoje pripojenie a skusit znovu... web a ostatne online veci funguju... Zase problem u nich?
EDIT: Isiel som sa napojit do hry, a ked sa pokusam pripojit na akykolvek server, napise ze pripojenie ztratene, ze mam checknut svoje pripojenie a skusit znovu... web a ostatne online veci funguju... Zase problem u nich?
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5