Kde sa dá v BA jesť? A piť...?
Kde sa dá v BA jesť? A piť...?
Myslím normálne... centrum mi celé pripadá jak pre strelených, pivo za 2€, polievky "podravka s vodou" za 3€ a porcie jak pre 10 ročných... kebyže zatvoria Saigon, budem sa tam motať hladný, alebo žrať vyprážaný syr v nóbl stejk house "noo býka sme tu raz mali, nám to doviezli omylom, ale máme krevety, originál z mora"...
nejaký podnik, kde varí nejaký skilled dedko mäso rovno z bedne na zemi a sviečková sa volá "Sviečková na smotane" a nie "Kravičky skoro riťky plátok vo vode varený s troma knedlíkmi jemnou cibuľkou posypanými podávaný"
a kde majú v centre pivo? Pivo ale neni "Plznička v krígliku jak pre pravých pivárov" 0,5l 4€
nejaký podnik, kde varí nejaký skilled dedko mäso rovno z bedne na zemi a sviečková sa volá "Sviečková na smotane" a nie "Kravičky skoro riťky plátok vo vode varený s troma knedlíkmi jemnou cibuľkou posypanými podávaný"
a kde majú v centre pivo? Pivo ale neni "Plznička v krígliku jak pre pravých pivárov" 0,5l 4€
Me like Pentium
Re: Kde sa dá v BA jesť? A piť...?
OT: rottenkiwi post like
Nie som Blavak, ale ja som sa vzdy dobre najedol u Vodnika na Zlatych pieskoch, ale to je asi az moc mimo mesta.
Nie som Blavak, ale ja som sa vzdy dobre najedol u Vodnika na Zlatych pieskoch, ale to je asi az moc mimo mesta.
Spoiler: ukázať
pivo, Bernard na Staromestskej (medzi zastavkami Zochova a Hodzovo namestie) cca. 80c za 10° pivo. A je to dost kvalitny pivec
pripadne KGB na obchodnej, je to v suterene blizko Slovak pub-u
jedlo, asi fakt len nejaka panda, ked toho chces mat dost a za malo. Pripadne este Divny janko, pod zahradou prezidentskeho palaca, blizko STU budov... taky rezen house ale da sa tam najest.
pripadne KGB na obchodnej, je to v suterene blizko Slovak pub-u
jedlo, asi fakt len nejaka panda, ked toho chces mat dost a za malo. Pripadne este Divny janko, pod zahradou prezidentskeho palaca, blizko STU budov... taky rezen house ale da sa tam najest.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Pivo rozhodne bernard na Staromestskej (ja pijem 14° za 1,16€). Najesť sa dá v centre fakt že dobre a lacno jedine v Pande, čo je na rohu obchodnej (lacno rozumej 3-5€ za pitie,polievka,hlavné jedlo), vždy odtiaľ odchádzam plný jak prasa, ale tak ty si iný kaliber .
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- kakocool
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
celkom dobre a nie draho sa da najest tu
http://www.obedovat.sk/bratislava/Resta ... endez-vous
A ohladom pandy, na mileticke je nieco lepsie - moja najoblubenejsia restika v BA - je tam bufet ktori prevadzkuje cinanka s manzelom, je to oproti tetam s kapustou. Vari uplne perfektne, ked som v BA urcite sa tam stavim. Mas bud maly tanier za 2e alebo velky za 3 a mozes si do neho vybrat co len chces. Odporucam ryzove rezance ako zaklad, potom vsetky omacky a nezabudnut na trochu bociku co tam maju - ten je fagt pecka. Ale co je naozaj dobre je ako sa sprava k zakaznikom to som inde v BA teda nevidel, citim sa tam ako doma.
Potom netreba zabudat na drzkovu co robia v masiarstve cez cestu oproti VUB pri stanici na nivach, to je najmy po rusnoom vykende najlepsia medicina.
No a na pivo do obludy, nefajci sa tam a fajn ludia.
http://www.obedovat.sk/bratislava/Resta ... endez-vous
A ohladom pandy, na mileticke je nieco lepsie - moja najoblubenejsia restika v BA - je tam bufet ktori prevadzkuje cinanka s manzelom, je to oproti tetam s kapustou. Vari uplne perfektne, ked som v BA urcite sa tam stavim. Mas bud maly tanier za 2e alebo velky za 3 a mozes si do neho vybrat co len chces. Odporucam ryzove rezance ako zaklad, potom vsetky omacky a nezabudnut na trochu bociku co tam maju - ten je fagt pecka. Ale co je naozaj dobre je ako sa sprava k zakaznikom to som inde v BA teda nevidel, citim sa tam ako doma.
Potom netreba zabudat na drzkovu co robia v masiarstve cez cestu oproti VUB pri stanici na nivach, to je najmy po rusnoom vykende najlepsia medicina.
No a na pivo do obludy, nefajci sa tam a fajn ludia.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
dobra bageta - bageta šafko
panda ma aj fast foodovu pobocku v tom vysokom dome pri kusok od ministerstva smerom na tower 115
dobre sa da najest v cunove alebo aj vo vodnikovi
panda ma aj fast foodovu pobocku v tom vysokom dome pri kusok od ministerstva smerom na tower 115
dobre sa da najest v cunove alebo aj vo vodnikovi
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
ja mam dobru skusenost s restauraciou Divny janko, chutne jedlo a za prijatelne ceny a ani porcie sa mi nezdali male, aspon podla mna
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
na dobre restauracie chod do prievozu, Fred (alebo U Freda) na stachanovskej 39, to je bomba.. vzdy som sa tam riadne najedol a pivecka su cca po eure celkom fajn...
Steam: michalsveto
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ak sa chces fakt dobre najest, tak odporucam Kolkovna v eurovei. cena nie je uplne najnizsia, ale kvalita to vynahradi. pivo tiez drahe, ale garantujem ti, ze taku plzen v ba nikde inde nemaju.
tiez poznam cloveka, co ich zasobuje masom. nosia len kvalitu z rakuska ;-)
http://www.kolkovna.cz/index.php?show=menu&place=19
a maju tam aj tebou pozadovanu svieckovu
tiez poznam cloveka, co ich zasobuje masom. nosia len kvalitu z rakuska ;-)
http://www.kolkovna.cz/index.php?show=menu&place=19
a maju tam aj tebou pozadovanu svieckovu
Sviečková na smotane 200 g
hovädzie karé na smotane so žemľovou a karlovarskou knedľou, brusnicovým terčom a šľahačkou
- landrower
- Pokročilý používateľ
za hento sa aj dva krat poriadne napcham tie ceny su sila... tam tak akurat zensku zobrat ze "ja na to mam"
- killswitch
- VIP
nj, rezen u freda stoji 4,50..k tomu treba pripocitat 1,20 za prilohu..to mame 5,70.
ked si porovnam tento paskvil vytiahnuty z mrazaku, obaleny uz pred dvoma tyzdnami, na stole, na ktorom je rosypana sol a zvysky po predchadzajucom zakaznikovi so svieckovou v kolkovne, podavanu v medenom hrnceku s domacou knedlou a brusnicami za 6,99, tak jednoznacne musim konstatovat, ze kolkovna je len na ukazanie sa, ze ja na to mam
ked si porovnam tento paskvil vytiahnuty z mrazaku, obaleny uz pred dvoma tyzdnami, na stole, na ktorom je rosypana sol a zvysky po predchadzajucom zakaznikovi so svieckovou v kolkovne, podavanu v medenom hrnceku s domacou knedlou a brusnicami za 6,99, tak jednoznacne musim konstatovat, ze kolkovna je len na ukazanie sa, ze ja na to mam
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak ja som tam sice videl len skoro dvojciferne sumy ale budis... hentam som sa vzdy v pohode najedol a mimochodom za 5.50 komplet sote priloha kofola alebo nejake ine pitie.... na rezne moc nejsom tak to neviem.. a sol na stole.. no zalezi kedy dojdes a kam si sadnes... mna viac zaujima ze dobre varia...
- killswitch
- VIP
to tam akoze maju rozdelene ciste stoly a spinave stoly? alebo proste ked prides v nespravny cas, tak proste budes sediet v bordeli? ach jaj
- landrower
- Pokročilý používateľ
myslim ze skor o case bordel je obcas cez obed ked nestihaju.. ale to je tam aj moc ludi a to akurat vstavam vecsinou... ja ak tam chodim tak okolo 3 alebo potom vecer a to uz je tam volno a cisto (ano na obed je sol na stole obcas )
- harrzy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Jan, 2010, 22:28
jj Divny Janko ma super jedla, aj ked nie je to velky vyber, ale tie jedla su naozaj dobre. A super ceny (3,30 s prilohou). Capuju Budvar, Kofolu, oboje velke za 1,50 , to je este prezitelne.---Diablo--- napísal:ja mam dobru skusenost s restauraciou Divny janko, chutne jedlo a za prijatelne ceny a ani porcie sa mi nezdali male, aspon podla mna
Super restika v centre, akurat pre studaka, super ceny
Moja mašinka CPU i5-750 Chladič Noctua NH-D14 MB P55A-UD3 RAM Kingston 4GB 1600MHz CL8 HyperX VGA ASUS Nvidia GTX 570 + Accelero Xtreme Plus PSU Corsair TX-650 Myš Steelseries Kinzu HDD Samsung Spinpoint F3 0,5T *2 SSD Kingston HyperX 120 GB Audio Logitech Z-5450 Case Corsair 300R Fan control Scythe KazeMaster LCD BenQ G2420HDBL4