Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Dáme aj dnes hru?
EDIT: Kur.a fix aku podobu slova Bobici mam napisat aby mi ten server aj našlo??? Už som skusil všetk ymožne podoby tohto slova všetky možne nastavneia vyhladávania serverov a ani po pol hodine skúšania nič... Už som to skúľal hladať aj postupne, tak že som prechádzal server za serverom v tabuľke a nič . Je.e mi to mozgy!
A ešte jedna vec: prečo sa mi nezobrazuje ten server ani v "History" ?? Všetky ostatné, ktoré som hral sú tam, len bobici nie...
EDIT2: Tak sa mi dnes konečne po dvoch dnoch laborovania konečne podarilo nájst )
EDIT: Kur.a fix aku podobu slova Bobici mam napisat aby mi ten server aj našlo??? Už som skusil všetk ymožne podoby tohto slova všetky možne nastavneia vyhladávania serverov a ani po pol hodine skúšania nič... Už som to skúľal hladať aj postupne, tak že som prechádzal server za serverom v tabuľke a nič . Je.e mi to mozgy!
A ešte jedna vec: prečo sa mi nezobrazuje ten server ani v "History" ?? Všetky ostatné, ktoré som hral sú tam, len bobici nie...
EDIT2: Tak sa mi dnes konečne po dvoch dnoch laborovania konečne podarilo nájst )
Spoiler: ukázať
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Spravil som video, kedze nikde som nenasiel niekoho ako toto robil
asi to poznate je to len taka mala somarina
asi to poznate je to len taka mala somarina
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
lol ako si to spravil, lebo ked ja niekedy cakam na helinu, tak sa tiez hram takto so sudmi, ale este mi tak vzivote nevyletel, myslim to s enginerom.
A btw to je nahravane frapsom alebo niecim inym ?
A btw to je nahravane frapsom alebo niecim inym ?
Vela predmetov takto vyleti do vzducuhu ked nanich priamo skocis... stolicky, sudy, krabice, stoly atd.
Je to nahraven cez FPRAS, ved este aj v tom videu mas hore www.fraps.com
Je to nahraven cez FPRAS, ved este aj v tom videu mas hore www.fraps.com
toto pozname z tych publikov ze?
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Endy : hej, je to fraps free verzia (takze len 30 sekundove nahravania a napis hore), a ten sud co letel v 0:34 som si vsimol az potom ked som to upoval ze sa este odrazil od zeme ako keby bol gumeny
koľko MB má posledný patch ? Bo teraz som nainštaloval originálku a už mi updatuje tak 10-15 minút a je to v tretine.
No pani dnes vecer to rozbalime ?
why not
- vmm
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 15. Mar, 2007, 08:00
A aky server? Kde najdem najvacsich killerov
Naposledy upravil/-a vmm v Pi 21. Jan, 2011, 22:07, upravené celkom 1 krát.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
2,4 GB sa mi tak zda, ak si to dobre pamatam, ale uz to asi mas ze ?Lithil napísal:koľko MB má posledný patch ? Bo teraz som nainštaloval originálku a už mi updatuje tak 10-15 minút a je to v tretine.
nemam nemal som dosť volného miesta a milimeter pred koncom errror tak sťahujem normal patch zo stránky a patchnem to tak ...
mam ho na svojom FTP ... ak by si chcel //
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
http://planetbattlefield.gamespy.com/fu ... ?id=164176
no konecne idu uz neco robit, dufam ze potom uz tomu nebude az tak drbkat
no konecne idu uz neco robit, dufam ze potom uz tomu nebude az tak drbkat
dik fear ale už som to stiaholFEAR napísal:mam ho na svojom FTP ... ak by si chcel //
btw : ľudia, to fakt musím túto hru hrať s vloženým DVD v mechanike ? , mne sa mechaniku nechce počúvať pri hraní...