Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
no, kedze som cital veriu co maju v skole mozno sa to odtedy zmenilo, to by som bol ochotny pripustit
ale je to jedno...
inak, Snake, tato konkretna cast nie ale ako celok to ma spolocne vela...
ale je to jedno...
inak, Snake, tato konkretna cast nie ale ako celok to ma spolocne vela...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Nejak som nepostrehol že by sme prijali medzi seba nového moderátora. Do SS čo to má spoločné s témou.landrower napísal:inak, Snake, tato konkretna cast nie ale ako celok to ma spolocne vela...
.
reagoval som presne na to co je 2 casti (kamionisti). otazka je - na kom je bremeno viny, ak rozospaty kamionista sposobi smrt ?Snake napísal: Toto je úplne alibistické, mne sa hodinku dozadu stalo toto isté čo tomu chalanovi (akurát som šiel 40 miesto 130, a jediné čo malo ujmu bol môj ritný otvor jak bol stiahnutý (ani vlas by tade neprešiel!)). Obviňovať niekoho že si zapáli, alebo že chytí mikrospánok, ako, nehnevaj sa na mňa, to sú veci ktoré proste neregistruješ. Proste tma a savas. Ty tu ideš obviňovať niekoho z toho že dostal mikrospánok?
Tss, to nemáš moc odjazdené potom. Kamionisti sú iný prípad, mám bratranca kamionistu, je to vec zamestnávateľa, prečo? Nutia ich vyhýbať sa diaľniciam, ťahať dlhšie šichty, atď. Nepodriadiš sa? Prídeš o robotu. Nájdi si v dnešnej dobe robotu, to, že je to sviňárna nespať vedome a ešte s takou 12 tonkou, ano, berem, ale buď si vyberieš, odjazdíš si 8-12 hodín naviac a máš čím uživiť rodinu, alebo ťa proste vykopnú, a ty si budeš rok zháňať robotu a žiť na podpore. Nice čo?
firma bude prva, co da od toho ruky prec.. vylize si kamionista
ten mikrospanok beriem spat (ciastocne)- aj ked boli debaty o tom, ze sofer by nemal robil za jazdy veci ktore odvadzaju pozornost ..
a cudujme sa, telefonovanie za jazdy bez HF je zakazane.. nebudem sa cudovat ked pride na rad fajcenie za volantom (jedenie)
mňa by už ani nebavilo skúšať niečo s rokom 1992, už nebudem zlý )landrower napísal:no, kedze som cital veriu co maju v skole mozno sa to odtedy zmenilo, to by som bol ochotny pripustit
Me like Pentium
Ja som to tu napísal jasne, a mám uplne v zadnici či ma niekto za to ukameňuje aký som hajzel.Pietro sk napísal:ten mikrospanok beriem spat (ciastocne)- aj ked boli debaty o tom, ze sofer by nemal robil za jazdy veci ktore odvadzaju pozornost ..
a cudujme sa, telefonovanie za jazdy bez HF je zakazane.. nebudem sa cudovat ked pride na rad fajcenie za volantom (jedenie)
Keď prestanú rádoby menežéri v BA na firemných fóbijách/prassatoch telefonovať za volantom, ja prestanem fajčiť.
Firemný Superb, s Columbusom s BT, DSGII, a ten chumaj si to ani nevie tam zapnúť? Môžem vieš čo.
.
co to ma spolocne s magickou gulickou..?Scorp napísal:zákony ti ale neprikazujú mať v aute čarovnú guličkuPietro sk napísal:si robiš srandu ? vedome isiel do RIZIKA a vedome porušoval zákon (max rychlost)..
co učia v autoskole na zaciatku ? SOFER MA PREDVIDAT !
stále je to nedbalosť, aj keď vedomá, nesadal do auta s tým, že niekoho sepáli... aspoň mu to ťažko dokážeš
ja by som situaciu nezlahcoval, porusil viacero pravidiel
http://drahovsky.blog.sme.sk/c/253909/D ... 0-tka.html
§ 14 Obchádzanie
(2) Vodič je povinný pri obchádzaní stojaceho vozidla pravidelnej verejnej dopravy osôb prihliadnuť na možnosť vbehnutia osôb na vozovku a jazdu prispôsobiť tak, aby neboli ohrozené; to platí aj pre vodiča vozidla jazdiaceho v protismere. Osobitnú pozornosť musí vodič venovať, ak ide o autobus označený ako autobus prepravujúci deti.
§ 4 Povinnosti vodiča
(1) Vodič je povinný
f) dať prednosť chodcovi, ktorý vstúpil na vozovku a prechádza cez priechod pre chodcov, pritom ho nesmie ohroziť,
§ 16 Rýchlosť jazdy
(1) Vodič je povinný rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať. Vodič smie jazdiť len primeranou rýchlosťou, aby bol schopný zastaviť vozidlo na vzdialenosť, na ktorú má rozhľad.
(4) Vodič smie v obci jazdiť rýchlosťou najviac 50 km.h -1, a ak ide po diaľnici v obci alebo po rýchlostnej ceste v obci, najviac 90 km.h -1.
[admin]Dlhé príspevky sa necitujú![/admin]
veď hej, celé, čo urobil bolo, že mal v p*či...
veď hej, celé, čo urobil bolo, že mal v p*či...
Me like Pentium
mi nejde edit teraz...
...tá gulička, lebo na súde je jedno, čo ťa niekto učil v autoškole... šofér má predvídať v zmysle "aha, rozd*baná cesta, pôjdem pomaly" a nie "aha, dedina, budú deti"... na deti v dedine sú tie tabule s pajácmi, potom môžem predvídať
...tá gulička, lebo na súde je jedno, čo ťa niekto učil v autoškole... šofér má predvídať v zmysle "aha, rozd*baná cesta, pôjdem pomaly" a nie "aha, dedina, budú deti"... na deti v dedine sú tie tabule s pajácmi, potom môžem predvídať
Me like Pentium
Sprostosť jak lopata pre róma.Scorp napísal:šofér má predvídať v zmysle "aha, rozd*baná cesta, pôjdem pomaly" a nie "aha, dedina, budú deti"... na deti v dedine sú tie tabule s pajácmi, potom môžem predvídať
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak pardon ak niekto nepredvida ze v dedine su ludia tak to je uz zle
Steam: michalsveto
s tym fajcenim je to este by som povedal ok, v krizovej situacii sa da "dlhsie podrzat ciga" v ustach..Snake napísal: Keď prestanú rádoby menežéri v BA na firemných fóbijách/prassatoch telefonovať za volantom, ja prestanem fajčiť.
Firemný Superb, s Columbusom s BT, DSGII, a ten chumaj si to ani nevie tam zapnúť? Môžem vieš čo.
ale chcem vidiet ako pani manazerka odhadzuje (drahy) telefon z ruky.. asi velmi tazko
tesim sa kedy spravia raziu na "telefonistov", alebo iba ja mam take stastie na nich ??
-----------------------
nechcem byt protivny Scorp , ale vyznieva to akoby si toho chuligana obhajoval...
myslim že ten náčrt hovori jasne
jo, špatne... neviem inak vysvetliť predvídať a "predvídať"Snake napísal:Sprostosť jak lopata pre róma.Scorp napísal:šofér má predvídať v zmysle "aha, rozd*baná cesta, pôjdem pomaly" a nie "aha, dedina, budú deti"... na deti v dedine sú tie tabule s pajácmi, potom môžem predvídať
chuligána neobhajujem, hovoril som, že mu usekať prsty... hovorím, že tie zákony tak špatne vymyslené nie sú
Me like Pentium
Predvídací zákon je niečo na spôsob alá prispôsobenie jazdy a stavu, povahe vozovky bla bla bla. Čo je tiež sprostosť. Nie, teraz nemyslím to, že keby to nebolo sa niekto môže vyhovoriť na to, že na ľade si to rúbal 80, ale na to, že z vleku tatrofky sa vysype štrk, vyrúbeš sa naňom, a zvalia to na toto. Job done.
.
Nie si jediny, mam taky pocit, ze to je nova moda, kto netelefonuje, nie je IN.Pietro sk napísal:...
tesim sa kedy spravia raziu na "telefonistov", alebo iba ja mam take stastie na nich ??
...
Dnes po ceste z BA do Serede som ich chcel pocitat, ale pri 20-tke ma to prestalo bavit.
ono aj s telefonovanim to mas podobne ako s rychlostou
... a teraz podte do mna!
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.