no uz som kludnejsi .. vcera som to pisal s tabletkami pod jazkykom .. .. ale ... 10minut som tam bol .. 10 minut proste nikto na nas mcom ani len nepomyslel. .. vsetko vsecisko dole podkopcom v burine zacucane a cakalo na nas ako chodime dolu .. a my somari sme chodili .. a chodili .. uz som bol bordovy ... skoncila mapa a ja trupka som zacal dalsiumapu .. som si tak uboho povedal ze zeberem snipera a idem sa ja teraz dakde zadrbat a budem chuj .. no zacala mapa a dzig mrtvy ... " maximalny povoleny limit na tim 3x sniper " zrodil som sa dzik .. mrtvy .. zrodil zrtvy ... bolo mi jasne ze som v time asi navyse .. no ale nedala mi jedna myslienka .. ze ci to kiluje len mna ... teda predpokladal som ze hej a dalsi 3ja snipri behaju .. no ale myslienka bola hlbsia ze podla coho server urcil ze proste zabity budem ja .. ale ked som si dovolil napisat do chatu ze ci to kiluje len mna tak to bola velak chyba ... lebo vtedy jeden mudry cech hned z fleku napisal nieco v zmylse .. ze ano a keby ze niesom idiot tak si precitam pravidla ... ..no ako nie ze ani nepochopil co som sa pytal ale uz som neriesil .. proste ako nemam chut hrat z chujom ...P€PoX napísal:bohuzial za demenciu hracov nemozeme Ak su tam nejake deti co len placu a nariekaju do chatu tak hned dostane ban. taky hrac nam tam chybat nebude.
minule som tam bol tiez uz som to tu pisal niekde, odpalil som niekoho priamo RPG -- jasne neprecital som si ze sa to nesmie ale reakcia zas premudreteho cecha ze ci neviem citat ze som dement ... no radsej pojdem na nemecky server kde ked uz dakto aj bude pomne jacat tak mu nerozumiem .. lebo tu by som asi darmocakal zeby mi niekto povedal " fear pocuj ale v pravidlach je ze nesmies strielat po hracoch RPG-ckom ak niesu za stenou .. a ja by som mu normalne odpisal .. jaj sorac uz nestrielam .. " hej .... ale tak ako naivne a tazko uskutocnitelne ..
neviem ako proti bratom cechom nemam absolutne nic .. ale v tejto hre maju asi v krvi byt arogantny, premudrety a drzi ..