panasonic650 napísal: Videl som nazivo nakladacov kufrov do a z lietadla... Nechci vediet...
mne uplne stacilo, ked som videl, ako isli s vozikom plnym batoziny ku lietadlu v strasnom lejaku a oni to nechali len tak vonku dobrych 5 minut, kym to nalozili do lietadla
dneska som si chcel dat spravit cenovu ponuku a termin dodania, kedze chceme zobrat vecsie mnozstvo tovaru, ktory nemaju skladom... tak ze si pozriem kontakt na nejakeho produktoveho manazera. Nikde nic, tak som pozrel FAQ, tam sa preklikal na kolonku pre firmy a tam ma to pekne odkazalo na urobenie objednavky a do poznamky v poslednom 5. kroku mam dat slovo "ponuka". Samozrejme keby tam taka kolonka bola, ze ... Nehovoriac o tom, ze pri objednavani su iba 4 kroky.
Tak som si tam nasiel formular na nejake technicke zalezitosti, kde som ich poprosil o postup alebo nejaku radu, ako si nechat spravit tuto ponuku bez toho, aby som robil zavaznu objednavku, pripadne posunuli moju ziadost spravnym osobam... Myliste, ze sa za cely den niekto ozval?