Reklamuj... si za to platis... Keby si si zaplatil 1.5TB disk a prisiel ti 1TB tak to tak nenechas...Krutibrko napísal:To je ešte pekné, ale ja mám mať 1 a pol hodinové jazdy a jazdím tak maximálne hodku...
Všeobecná diskusia
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
o kolko potrebuje autoskola viac ak ta necha jazdit 50tkou a striedat trasy? popripade do inych miest?qq6600 napísal:chlapci,ale na to treba peniaze...
ja som jazdil skoro tie iste trasy,maximalne 40 vzdy s mottom:sak kam sa budeme ponahlat...
co sa clovek takto nauci? velke prd
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
pri disku bity/bajty.... v autoskole hodina (60min) vs. hodina vyucovacia (45min)panasonic650 napísal:Reklamuj... si za to platis... Keby si si zaplatil 1.5TB disk a prisiel ti 1TB tak to tak nenechas...Krutibrko napísal:To je ešte pekné, ale ja mám mať 1 a pol hodinové jazdy a jazdím tak maximálne hodku...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
mám mať vždy 2 hodinové jazdy ( 2x45 minút ), preto aj keď neviem ako rátam, stále mi tam hodina nesedí...
Krutibrko: ak ťa môžem poprosiť, choď sa sťažovať, ako vážne, vieš koľkým ľuďom tým ulahčíš výcvik? Napr. http://www.autoskolaportal.sk/index.php ... etail=view
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Snake: ver mi, že nie jedna sťažnosť už padla. Prvý sľubovaný termín skúšok - medzi sviatkami, ešte minulý rok -
druhý termín - koncom januára - , tretí termín - 8. február - už ani pomaly jazdy nemám, tento týždeň som nejazdil, mám tak 1 jazdu do týždňa aby som mal pred skúškami 2 ( teraz už 3, vďaka chorobe )
edit: inak vozenie cudzej osoby, to je bežné ( vozím mu syna z tréningu domov, to mi ale nevadí, aspoň prejdem tie najhoršie trasy ).
Vybavovanie vecí, aj to sa mi stalo viackrát ( cca 3 ), keď potreboval niečo odniesť a pod., tak isto mi to nevadilo, natrénoval som si parkovanie v praxi, nie na cvičisku. ( a trvalo to krátko, cca minútka - dve ).
Na začiatku mi vadil hlavne tvrdý prístup, ( teda hrubosť ), ale tak zvykol som si. Slabšia povaha by mala ale asi problém.
druhý termín - koncom januára - , tretí termín - 8. február - už ani pomaly jazdy nemám, tento týždeň som nejazdil, mám tak 1 jazdu do týždňa aby som mal pred skúškami 2 ( teraz už 3, vďaka chorobe )
edit: inak vozenie cudzej osoby, to je bežné ( vozím mu syna z tréningu domov, to mi ale nevadí, aspoň prejdem tie najhoršie trasy ).
Vybavovanie vecí, aj to sa mi stalo viackrát ( cca 3 ), keď potreboval niečo odniesť a pod., tak isto mi to nevadilo, natrénoval som si parkovanie v praxi, nie na cvičisku. ( a trvalo to krátko, cca minútka - dve ).
Na začiatku mi vadil hlavne tvrdý prístup, ( teda hrubosť ), ale tak zvykol som si. Slabšia povaha by mala ale asi problém.
Naposledy upravil/-a Krutibrko v Št 27. Jan, 2011, 20:18, upravené celkom 1 krát.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
v tomto state to teda vyzera
a ked sa stazujes a narokujes si nieco za co si zaplatil este ta zdrbu a maju ta za vola
zmaturujem a padam odtialto...
a ked sa stazujes a narokujes si nieco za co si zaplatil este ta zdrbu a maju ta za vola
zmaturujem a padam odtialto...
Steam: michalsveto
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Dneska som bol prekvapený.
V Auparku bol Civic Type-R a čo ma prekvapilo, tak aj K1 Attack
V Auparku bol Civic Type-R a čo ma prekvapilo, tak aj K1 Attack
no zazitky z autoskoly
1 - 120km/h po meste, 90 cez krizovatku
2 - vytiahnutie kufrika a rozlozenie slanini a cibule na dosku a take ranajky
3- 30km/h jazda, so stiahnutymi vsetkymi oknami, ozzy na plne pecky a objektom instruktora boli baby co vazili aspon 100+kilov
1 - 120km/h po meste, 90 cez krizovatku
2 - vytiahnutie kufrika a rozlozenie slanini a cibule na dosku a take ranajky
3- 30km/h jazda, so stiahnutymi vsetkymi oknami, ozzy na plne pecky a objektom instruktora boli baby co vazili aspon 100+kilov
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
no su tam vystavene, tam uz bolo vela aut myslis vnutri za vchodom, biele su obe a typer ma kopu popiskov ze?
Steam: michalsveto
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Presne tak. Slovakia-Ring nálpeky atď.. Ale ten K1 je krásny. Tajpér tiež
S tajpérou sa rozlúčte páni, už sa nedá kúpiť (max skladové zásoby), kto by však chcel, nech ma kontaktuje, u Hondy poznám dosť ľudí
.