Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
A co sa ti nezda?
SHO Taurus MK1 a MK2 mali manual
tak ja som kategoria 0-50
ale je to tym, ze mam firemne auto k dispozicii, a jedine co do toho lejem je benzin ...
ale je to tym, ze mam firemne auto k dispozicii, a jedine co do toho lejem je benzin ...
lava, prava, lava, prava ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
natrt ti je smart-ass google post ked on tam pise ze koho predbiehal a o svojom aute sa nezmienujepanasonic650 napísal: Taurus a manualna prevodovka ? Malo pravdepodobne....
http://www.google.com/images?um=1&hl=en ... rus+interi
english, dude ako vidim jazykove bariery stale silne holt...(trying to kill a smart-ass in a SHO Taurus in my case) =
= v mojom pripade som sa snazil zrusit vychcalka v SHO Taurus
+ dalsia vec ako qq hovori
//editqq6600 napísal:A co sa ti nezda?
keby si scrolloval nizsie vo vlastnom poste tak tam najdes ze mali manualnu starsie modely
ano, v tom co si postol je pekne o kusok nizsie jeden s manualnou. stavim sa ze ak pouzijes google a napises tam "ford taurus sho gear" tak dostanes vysledok ze aj manualne boli.... google je dovjsecna zbran holt.
(no flame, ale neda mi to ked niekto placne sem prvy google search co najde bez toho aby ho vobec pozrel este k tomu... to fakt nemusim, snad chapete )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
clovek sa tesi, ze po pol hodine konecne nieco nasiel a ty mu to takto pokazis
ale s tym "malo pravdepodobne" viacmenej suhlasim, kedze v amerike su automaty pomerne oblubene, hlavne co sa tyka beznych spotrebnych aut na denne jazdenie, aj ked to nevylucuje, ze typek mohol mat zrovna manual
ale s tym "malo pravdepodobne" viacmenej suhlasim, kedze v amerike su automaty pomerne oblubene, hlavne co sa tyka beznych spotrebnych aut na denne jazdenie, aj ked to nevylucuje, ze typek mohol mat zrovna manual
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Hned prva reakcia je dobra, som sa pekne zasmial. Vidim, ze odbornici sa najdu vsade. Ja som si myslel, ze rally jazdci maju obe ruky na volante aby lepsie zvladli jazdu, ale ono to asi bude aby nenicili prevodovku. Si predstavte Loeba alebo Hirvonena ako idu 150km/h lesikom a prava ruka na opierke a na rychl. pake. Alebo otvorene okno a ruka s cigou vonku.M1ch4l napísal:napriklad: http://forums.nasioc.com/forums/archive ... 06309.html
ak by niekto nerozumel: 1. post: v manuali je napisane, ze tym mozes poskodit prevodovku
nasledujuce posty: dost vela ludi, ktori hovoria, ze takto si prevodovku naozaj poskodili, hovoria, co sa konkretne moze poskodit
urcite taktiez zalezi ako tu ruku na pake mas....pokial si tam tu ruku naozaj polozis ako ked ju polozis na stol, tak to asi nebude robit dobre, no pokial ruku drzis svalmi a mas ju na pake len preto, lebo casto radis, no netlacis na nu, malo by to byt asi v poriadku
nuz, pokial sa pamatam WRC ma povolenie na sekvencnu prevodovku, ktora sa v poslednej dobe riesi kridelkami pod volantomBlackhawk napísal:...
Hned prva reakcia je dobra, som sa pekne zasmial. Vidim, ze odbornici sa najdu vsade. Ja som si myslel, ze rally jazdci maju obe ruky na volante aby lepsie zvladli jazdu, ale ono to asi bude aby nenicili prevodovku. Si predstavte Loeba alebo Hirvonena ako idu 150km/h lesikom a prava ruka na opierke a na rychl. pake. Alebo otvorene okno a ruka s cigou vonku.
plus jediny dovod preco davaju ruku z volantu je rucna brzda ...
lava, prava, lava, prava ...
WRC uz je aj tak uz iba spomienka na minulost, som zvedavy na tu novu sutaz a na auta.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
no ono ta diskusia sa tam trosku zvrhla na to, ze je dobre mat 2 ruky na volante, ale o prevodovke su tam posty tiez
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Len to co som pisal.... na cisto americky model je divne ze mal manual....qq6600 napísal:A co sa ti nezda?
- panasonic650
- Používateľ
Pozri landrower.... Nikdy som sa nepasoval za odbornika na auta a cital som to len tak ledabolo... pravda.... moja chyba... Mal som vsak sam starsi Taurus a videl som ich dost.... ale ani jeden s manualom. Zdalo sa mi divne ze sa spomina Taurus a maulana prevodovka v jednej vete. Dufam ze som uspokojil tvoju tuzbu po vysvetleni... BTW: Nie si nahodou Jarino ?landrower napísal:keby si scrolloval nizsie vo vlastnom poste tak tam najdes ze mali manualnu starsie modely
ano, v tom co si postol je pekne o kusok nizsie jeden s manualnou. stavim sa ze ak pouzijes google a napises tam "ford taurus sho gear" tak dostanes vysledok ze aj manualne boli.... google je dovjsecna zbran holt.
(no flame, ale neda mi to ked niekto placne sem prvy google search co najde bez toho aby ho vobec pozrel este k tomu... to fakt nemusim, snad chapete )
(no flame, ale neda mi to ale da sa aj nepodryvacne... to fakt nemusim, snad chapete )
- landrower
- Pokročilý používateľ
nj, chapem, a ty snad chapes ze ja to v zasade v dobrom myslim ze si treba pozriet co linkujes inak jasne, v USA moc manualy sa nekupuju holt ale neznamena to ze nejsu.. ale tak hlavne islo o to ze si si to zle prelozil, stava sa
(btw. jarino nejsom ani nahodou, moje meno je uplne ine a pre vsetkych tu som landrower
(btw. jarino nejsom ani nahodou, moje meno je uplne ine a pre vsetkych tu som landrower
- panasonic650
- Používateľ
jj.... sak vsetci to myslia dobre... aj ten pirat 2222 len v dobrom chce inych poucit ze brzdia v lavom pruhu kto iny im to ma vysvetlit ?
- landrower
- Pokročilý používateľ
prirovnavat ma k nejakemu ulizanemu zbohatlickemu hajzlikovi je trochu ze moc ale tak co uz...
(teraz by som mohol zacat flamovat tiez, vytiahnut nejake mena, prirovnania.. a na co to je dobre? nema to s temou nic )
(teraz by som mohol zacat flamovat tiez, vytiahnut nejake mena, prirovnania.. a na co to je dobre? nema to s temou nic )
- panasonic650
- Používateľ
nie tak som to myslel... ospravedlnujem sa ... to ma len tak napadlo... sorac.. zly den...
- landrower
- Pokročilý používateľ
nj nechame tak na hadanie sa su tu ini