Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
ani ne, dnes to kúpiš za šupu.
Dnes musím vymeniť termostat kuwa, taaaak sa mi nechce...ti buzeranti si vypytali 5,78/liter G12++ (TL 774-G)...za termostat som dal 14 eciek(BEHR-TERMOTRONIC = origo), ten som vsak nekupoval z origo servisu (tam zan chcu 26,77€)
Dnes musím vymeniť termostat kuwa, taaaak sa mi nechce...ti buzeranti si vypytali 5,78/liter G12++ (TL 774-G)...za termostat som dal 14 eciek(BEHR-TERMOTRONIC = origo), ten som vsak nekupoval z origo servisu (tam zan chcu 26,77€)
.
a ty si este stazujes? mas termostat za 1/2 penez, len musis hybnut prstami, aby si to opravil ...
mne ako technicky nezdatnej lame, neochotnej sa ucit za automechanika, mi neostava nic ine, nez len dojs do servisu, vytiahnut bubaciky, a nehat si to zaplatit za tu cenu 26+ praca ...
mne ako technicky nezdatnej lame, neochotnej sa ucit za automechanika, mi neostava nic ine, nez len dojs do servisu, vytiahnut bubaciky, a nehat si to zaplatit za tu cenu 26+ praca ...
lava, prava, lava, prava ...
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Tak som skapal..
Sestra má len pár mesiacov VP a už stihla s naším Kalosom ( ) niekde nadrbkať. Neviem už čo a kde presne..
Od servisu nám zatiaľ požičali Fóbiu.
Sestra má len pár mesiacov VP a už stihla s naším Kalosom ( ) niekde nadrbkať. Neviem už čo a kde presne..
No jo, na Subaru sa ale nechytaju.beardie napísal:toto sa mi lubi:
http://www.youtube.com/watch?v=HvqQuC_8VrM
http://www.youtube.com/watch?v=zULS0bijkc0
Spoiler: ukázať
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
holt, drahé to je, ale to by nebol až taký problém. Najhoršie je tá robota. Síce jednoduché ale pri troške nešťastia sa zasereš ako nikdy a v tomto počasíSnake napísal:ani ne, dnes to kúpiš za šupu.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
aj tak, 14 euro za nejaky posahany termostat? neni to trochu moc?
Steam: michalsveto
- Borec
- Deaktivovaný
je, ale sú autá, kde stojí omnoho viac.. (laguna 1,9 dti je termostat za cenu cca 40€) ...
na moju polámanú motyku ma vyšiel termostat cca 7,5€
na moju polámanú motyku ma vyšiel termostat cca 7,5€
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Vsak 15€ stal na Feliciu,takze to je este hodne dobra cena...landrower napísal:aj tak, 14 euro za nejaky posahany termostat? neni to trochu moc?
- Borec
- Deaktivovaný
ale kašli na typ auta... ide o cenu, že za trošku plechu 14€ ...
Je ok?Sphyn0x napísal:Tak som skapal..
že sa zaserem mi nevadí, aj tak mením aj coolant. Mám totiž super sadu čínskych tričiek za 20€/100ks ktoré dobre sajú aj olej, dá sa o ne čistiť ruky, a potom ich môžeš zahodiť lebo ich nevyperešBorec napísal:holt, drahé to je, ale to by nebol až taký problém. Najhoršie je tá robota. Síce jednoduché ale pri troške nešťastia sa zasereš ako nikdy a v tomto počasí
termost. mam nesre, kvapalina skôr, 6e za liter, zlodejina, ale starline a podobné sračky nechcemBorec napísal:ale kašli na typ auta... ide o cenu, že za trošku plechu 14€ ...
.
odkial mas tie tricka? celkom by bodli, cely rok ich zbierat a v zime do peteriek na zakurovanie
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Snake:
Sestra je ok.
Zistil som, že len "spadla" do jamy a celé koleso pokrkvala.. Takže to skoro ani nie je jej vina, skôr cestárov..
Sestra je ok.
Zistil som, že len "spadla" do jamy a celé koleso pokrkvala.. Takže to skoro ani nie je jej vina, skôr cestárov..
- Borec
- Deaktivovaný
nj jamy sú teraz fakt brutálne všade. napr. po Martine už skoro nemožné ísť bez toho aby sa človek totálne nena*ral
Prosímvás, neviete niekto, úplne čistou náhodou, aký široký kufor má Ibiza (Mk. 3) ? Čím presnejšie by som to potreboval