Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
http://www.seat.com/com/generator/su/co ... =Image.jpg
Mozno ti to pomoze,neboj jednu mrtvolu tam das
Mozno ti to pomoze,neboj jednu mrtvolu tam das
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
rozporcovanú jedine
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
rezat netreba nakrkves ho tam sak ho to uz bolet nebude
inak musim vyskusat ze ci sa zmestim do kufra astry, lebo mam taky pocit ze je tak velky ze by som sa ani moc netlacil
inak musim vyskusat ze ci sa zmestim do kufra astry, lebo mam taky pocit ze je tak velky ze by som sa ani moc netlacil
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
ha! a teraz.... kto má väčší
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ja mam pred barakom vetriesku... tam sa zmestim v poho
zalezi ci ju tam budes davat hned po smrti alebo po nejakom case, posmrtna stuhlost je zasrana vec. Takze pre istotu tu mrtvolu daj do prenatalnej polohy, tym padom sa zmesti aj do rikše.
Boha krista p*** j***m to cele kua *********************************************************** (zistil som ze drzat hviezdicky je casovo menej narocne, ale dajte si tam vsetky nadavky co poznate).
Vymenil som termostat, hovno z toho, kúpil som dalsi, tiez hovno z toho, potom pichnem VAG, a G62 zase hapruje, ale riadne:
Zaujimave je, ze na volnobehu vsetko "ok", avsak motorova jednotka dostava taketo informacie z cidla...krasa fakt...j€bne ma, prisaham bohu!!
Vymenil som termostat, hovno z toho, kúpil som dalsi, tiez hovno z toho, potom pichnem VAG, a G62 zase hapruje, ale riadne:
Zaujimave je, ze na volnobehu vsetko "ok", avsak motorova jednotka dostava taketo informacie z cidla...krasa fakt...j€bne ma, prisaham bohu!!
.
To čidlo má pol roka kua, pol roka posraného...odpojím ho a zmerám...
.
co tak premerat samotny G62 senzor pri roznych teplotach, ake dava hodnoty pri roznych teplotach? nsjskor sa bude menit odpor... ci je to nebodaj sucastou termostatu?Snake napísal:Boha krista p*** j***m to cele kua ***********************************************************
edit: aha, trochu mi to nepali pribudlo zopar postov (a piv)... no nic, meraj idem spat, man dost
Naposledy upravil/-a Papek v Ne 06. Feb, 2011, 02:14, upravené celkom 1 krát.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ano, má sa meniť odpor, ale ja riešim dve veci, teda, buď je vadné čidlo (a to môže byť G2 / G62 ktoré sú v jednom púzdre = štvorpól), alebo je niekde skrat...
Zaujímavé je, že na volnobehu sa hodnota zastaví na 81,0/81,9°C, a pri jazde to blbne...
Zaujímavé je, že na volnobehu sa hodnota zastaví na 81,0/81,9°C, a pri jazde to blbne...
.