hral som bad company 2 betu, aj tam som kempil celkom, vacsinou potom ale zacali mojim smerom lietat rakety a pod., tak sa bolo treba pohnut

ale tuna bude stacit si lahnut do nejakeho kricka na kopci so snipou a bude sranda
niekto tu očividne verí ešte aj na mikuláša a ježiškaDonwey napísal:Jake lagovanie prosim ta ked si to kupi milion hracov co dufam tak aj to lagovanie spravia sak hovorili ze bf3bude mat specialnu podporu az extremnu povedalo dice . Ani na bf2 belaguj servery so 64 hracmi takze tak
To vies, ked si nedokazes prepnut vo vyhladavani servra region na Europu, tak sa necuduj ze najdes server z Ameriky a Azie.Lithil napísal:tu extremnu podporu vidime aj u BC2,50 % serverov pingy nad 250
No jaaaaaj strasne mozno tyzden potrva kym vsetko doladia ale potom to pojde super a tesim sa na to, ken bude velmi zaujimave ako budu letiet stihacky v new yorku medzi mrakodrapmi xDcrux2005 napísal:niekto tu očividne verí ešte aj na mikuláša a ježiškaDonwey napísal:Jake lagovanie prosim ta ked si to kupi milion hracov co dufam tak aj to lagovanie spravia sak hovorili ze bf3bude mat specialnu podporu az extremnu povedalo dice . Ani na bf2 belaguj servery so 64 hracmi takze tak
vieš aké boli začiatky u BF2? tak obdobne to bude aj u BF3 a problémy s preťaženými servermi sa nevyriešia zo dňa na deň
a v tomto ohľade nemôžeš porovnávať BF2 s BF3