Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
uz teraz su jak mesacna krajina
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Ako proti ceste Senec > Sládkovičovo, nič nemám, lebo tam to nad 130 preskakujem tie jamky, ale Nitra to akože dosť fakt...urýchlene som chcel vypadnúť...
.
posratu znacku hocico...sak ja 2tyzdne dozadu som skoro nechal prave koleso v BA
ked vidim nejakych neblavakov za mnou tak im uz dopredu naznacujem ze sa idem vyhnut jamam ktore viem kde su nech im to ulahcim..
niektory pochopia niektory nie
ked vidim nejakych neblavakov za mnou tak im uz dopredu naznacujem ze sa idem vyhnut jamam ktore viem kde su nech im to ulahcim..
niektory pochopia niektory nie
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tie jamy su fakt katastrofa ale tento rok tomu aj riadne pomaha tato podrbana zima, raz mrazy raz teplo. ta voda sa po rozrazeni dostane do spar a potom zmrzne a je po asfalte. takto to spravilo uz 4 x tohto rou a tie cesty su fakt na sracku
najhorsie ze to zacinam pocut na hlucnosti podvozku. capiky sa jednoznacne ozivaju
najhorsie ze to zacinam pocut na hlucnosti podvozku. capiky sa jednoznacne ozivaju
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
jak jak..jednoducho ked ides rovno a niekto pred tebou mykne do strany tak spozorniesSnake napísal:to jak?
takze ak viem o velkej jame tak naoko myknem volantom akoze som to zbadal na poslednu chvilu...ak by som sa uhol plynule to by si nevsimli
ano, ale potom by sa aj práce mali tomu rovnať nie? Nie ešte viac dlabať na to, ale robiť raz tak intenzívnejšie...ale...w8, dačo mi tu nehrá....jáááj, Slofuckia...jasné. Tak ništ...
Tak na toto by som ja sral...Octa má dosť mäkké tlmiče, a jemne poddimenzované silentbloky stabíkov, nepotrebujem ich načínať kvôli tomu aby som hovoril heeeej jama....hawkeye napísal:jak jak..jednoducho ked ides rovno a niekto pred tebou mykne do strany tak spozornies
takze ak viem o velkej jame tak naoko myknem volantom akoze som to zbadal na poslednu chvilu...ak by som sa uhol plynule to by si nevsimli
.
ale tak zase nemykam autom jak sialeny proste rychlejsia zmena smeru jazdy.
aj tak by som to nerobil ja sa uhýbam plynulo...neriešim...
.
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
kuuur&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&va defekt som chytil niekde
- Borec
- Deaktivovaný
nejde o opravu, ale o to, že sa zas začína srať viac vecí naraz a nemám čas to riešiť
ale vyzerá to na nie moc velký prieduch, ešte niečo pobehá... /musí!!!!!!/
ale vyzerá to na nie moc velký prieduch, ešte niečo pobehá... /musí!!!!!!/
Naposledy upravil/-a Borec v Ne 06. Feb, 2011, 23:46, upravené celkom 1 krát.
vy kade jazdite? ja som mal po troch rokoch teraz na silvestra prvy defekt, a to len preto, ze som zboku oprel gumu a vyfucalo mi to
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Borec
- Deaktivovaný
väčšinou chodím po ceste. a ty?
Naposledy upravil/-a Borec v Ne 06. Feb, 2011, 23:47, upravené celkom 1 krát.