iPhone 4 dostane vylepšenú anténu
Re: iPhone 4 dostane vylepšenú anténu
Cena je príliš odradzujúca, plus absencia rádia
Spoiler: ukázať
ako pisete, antena je pre verizon, ale zaujimave je ze technologicky sa nijak nemeni, verizon ma normalnu kvalitni siet takze problem s antenou nebude, a myslim ze hardverovy ani nikdy nebol
+ iphone sice nema radio, flash, bt ftransfer... ma slabsiu vga ako napriklad galaxy s, je ale za to dokazom aka je pre hardver zivotne dolezita softverova vybava... je to dnes rozhodne najlepsi smartfon
+ iphone sice nema radio, flash, bt ftransfer... ma slabsiu vga ako napriklad galaxy s, je ale za to dokazom aka je pre hardver zivotne dolezita softverova vybava... je to dnes rozhodne najlepsi smartfon
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
iOS dokazuje len jedno, ze mat nabuchany HW neznamena mat najplynulejsie hry. u androida je problem prave nedoladeny SW. Dovod je jasny, kdezto apple ma len 1 telefon na android ich je kopec.
inac ncim inym ma ufon nezaujal. len tou doladenostou + updaty hned pre vsetkych, nemusim cakat ako trtko este pol roka kym to dojde na SR.
tvrdit ze je to ale najlepsi smart na svete je hodne odvazne. Podla mna neexistuje najlepsi smart na svete, pretoze kazdy bere telefon inac a pre kazdeho je urcujuci faktor toho ci je to pre neho TOP iny. takze taketo vyjadrenia ze je top vyvolava jedine flame
inac ncim inym ma ufon nezaujal. len tou doladenostou + updaty hned pre vsetkych, nemusim cakat ako trtko este pol roka kym to dojde na SR.
tvrdit ze je to ale najlepsi smart na svete je hodne odvazne. Podla mna neexistuje najlepsi smart na svete, pretoze kazdy bere telefon inac a pre kazdeho je urcujuci faktor toho ci je to pre neho TOP iny. takze taketo vyjadrenia ze je top vyvolava jedine flame
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
aj hw je dolezity.. nie len vykon ale aj jeho uprava... a4 procesor je tak je cortex prisposobeny prave pre ios... ona plynulost systemu je vysledkom prace nielen softu ale aj hardveru prave pre tento soft...