Kto pocuva co ?
Re: Kto pocuva co ?
neviem co sa vam nepaci na metali
pekna prerabka Dio-vej pesnicky
STENLY a pre teba:
pekna prerabka Dio-vej pesnicky
STENLY a pre teba:
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
metal je fajn, ale odtial potial
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
poznate?
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
ty co sa navazas do mna!?ked sa ti nepaci hc metal vyjadri sa na konkretne na tento hudobny zaner a nespajaj moj nick s urazlivymi narazkami,zvlast ked tym porusujes pravidlo fora.STENLY napísal: jackhammer: všade naokolo sú civilizovaný ľudia a doba, keď tu žili iba opice už skončila
one from the best:
Pani toto je LIVE! Ja ju proste milujem!
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
jackhammer: hlavne kľud... ani jedno z toho čo si povedal nie je pravda... iba si to myslíš, to je všetko... čo si vložil naposledy, je "počúvateľnejšie" no keby sa ešte naučil týpek spievať, tak by to bolo ešte lepšie...
Ajri: už to tu je, len v origo verzii...
napr. príklad:
originál:
drbnutý text do hudby a už tu máme HIT
Ajri: už to tu je, len v origo verzii...
napr. príklad:
originál:
drbnutý text do hudby a už tu máme HIT
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Niekto postne metal a Tvoja odpoveď znie: "doba, keď tu žili iba opice už skončila". Postnem "hitovku", a odpoveď: "drbnutý text do hudby a už tu máme HIT " .
Nie si náhodou príbuzný s tým ktorému vadia autá, a chce jazdiť na bicykli poháňanom motorovou pílou? Tiež mu všetko vadí, a sťažuje sa. Silou mocou musíš provokovať a útočiť? Ináč to nejde? Ak niekto počúva inú hudbu ako ty, tak musíš vyjadriť svoju nenávisť?
Nie si náhodou príbuzný s tým ktorému vadia autá, a chce jazdiť na bicykli poháňanom motorovou pílou? Tiež mu všetko vadí, a sťažuje sa. Silou mocou musíš provokovať a útočiť? Ináč to nejde? Ak niekto počúva inú hudbu ako ty, tak musíš vyjadriť svoju nenávisť?
A? Nevolá sa téma náhodou "Kto pocuva co ?" ?STENLY napísal:Ajri: už to tu je, len v origo verzii...
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
- STENLY
- Pokročilý používateľ
A? len som napísal, že to tu už bolo, nič viac... to je akože útok? ak si si nevšimol, reagujem na songy a nie na užívateľov... choď sa chladiť... a nie som jeho príbuzný... ja som jeho stvoriteľ
EDIT:
už viem kde je pes zakopaný
slovom "drbnutý" som nemyslel zlý alebo blbý text, ale pridaný alebo vložený text do songu...
takže si si to len zle vysvetlil... ja aj tak netuším o čom tam kecia...
a navyše si OT... takže vždy ak budeš mať nejakú pripomienku, tak zároveň pridaj mjúzik
EDIT:
už viem kde je pes zakopaný
slovom "drbnutý" som nemyslel zlý alebo blbý text, ale pridaný alebo vložený text do songu...
takže si si to len zle vysvetlil... ja aj tak netuším o čom tam kecia...
a navyše si OT... takže vždy ak budeš mať nejakú pripomienku, tak zároveň pridaj mjúzik
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
STENLY tie cecky v avatare ti tusim zacinaju udierat na mozog, alebo tych 3400 postov, neviem..
Poucovat o pocuvatelnosti a opiciach si tu zacal ty, tak skonci. Btw, smiles tam mas jak 12-rocny..
Poucovat o pocuvatelnosti a opiciach si tu zacal ty, tak skonci. Btw, smiles tam mas jak 12-rocny..
http://www.youtube.com/watch?v=NBlDp8jeJ98 sry, som nevedel,ze ako sa pouziva ta fx pre youtube..
- STENLY
- Pokročilý používateľ
strašne chytľavá melódia
AmOK: ja viem že sa ti páčia moje kozy, ako aj ostatným na fóre, napr. aj Archangel stále slintá a zapája sa v Nákupnej poradni hlavne kvôli nim...
v podstate máte pravdu... kašlem na to... chvalabohu sú títo ojedinelci pozatváraný v pivniciach, kde svojím správaním a prejavom neohrozujú ostatných ľudí... takže SORRY ak som niekoho urazil, čo som vlastne neurobil, keďže som na nikoho nereagoval, iba na jednu skladbu, ktorej začiatok znel fajn, no potom sa tam pridalo zavíjanie, po ňom treskot-rachot a nakoniec rev a bľakot...metal si rád vypočujem... nikde som nenapísal, že je zlý alebo podobnú vetu, ale ako napísali aj ostatný: odtiaľ potiaľ
AmOK: ja viem že sa ti páčia moje kozy, ako aj ostatným na fóre, napr. aj Archangel stále slintá a zapája sa v Nákupnej poradni hlavne kvôli nim...
v podstate máte pravdu... kašlem na to... chvalabohu sú títo ojedinelci pozatváraný v pivniciach, kde svojím správaním a prejavom neohrozujú ostatných ľudí... takže SORRY ak som niekoho urazil, čo som vlastne neurobil, keďže som na nikoho nereagoval, iba na jednu skladbu, ktorej začiatok znel fajn, no potom sa tam pridalo zavíjanie, po ňom treskot-rachot a nakoniec rev a bľakot...metal si rád vypočujem... nikde som nenapísal, že je zlý alebo podobnú vetu, ale ako napísali aj ostatný: odtiaľ potiaľ
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
jedno z pravidiel fora je: Budte tolerantni voci ostatnym.
nikto ta nenuti vyjadrovat sa k hudbe,ktora sa ti nepaci-zvlast sposobom obmedzenca,nepaci sa ti Hatebreed?ok,ignoruj to a pocuvaj co sa paci tebe,ja tu hudbu milujem,ja som tu v tejto teme este nenarazil na to aby niekto zhadzoval hudbu co tu postol iny,takze jediny kto sa tu ma ukludnit si ty
nikto ta nenuti vyjadrovat sa k hudbe,ktora sa ti nepaci-zvlast sposobom obmedzenca,nepaci sa ti Hatebreed?ok,ignoruj to a pocuvaj co sa paci tebe,ja tu hudbu milujem,ja som tu v tejto teme este nenarazil na to aby niekto zhadzoval hudbu co tu postol iny,takze jediny kto sa tu ma ukludnit si ty
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
aj tak nikto z vas nevie co je dobra hudba