Všeobecná diskusia
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
o stave km su stale pochybnosti.. niekedy je malo, inokedy vela... som zvedavy, ake budu reakcie, ked moj otec zacne predavat Mazdu 323 r.1998, najazdene 61tis km
hmlovky su oem, kilometre by som neriesil, radsej popocuvat motor, vyskusat, zistit spotrebu oleja... naraznik odstava na oboch stranach, kapota tiez nejako nesedi a naraznik je navyse suchnuty na spolujazdcovej strane
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
dopozeral som top gear...ako to volvo malo genialny zvuk
chcel by som vidiet test focusa vs lancer evo X vs impreza cosworth
chcel by som vidiet test focusa vs lancer evo X vs impreza cosworth
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Pointa zacina tak od 50 sekundy zaujimalo by ma ze ako je mozne ze to nezaskripe ani trosku (lebo ja nepocujem) je to ficura daneho modelu auta alebo prevodovky? a pri podradzovani este pridava ako keby robil medziplyn ale nepouziva spojku
Papek by nam to mozno vedel objasnit
Papek by nam to mozno vedel objasnit
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ide o to, aby trafil otacky motora pre dany prevodovy stupen...takze vsetko je v pohode aj bez spojky (ak som tomu pochopil zle, tak ma opravte)
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
presne tka som radil ked som rozvazal pizzu na starom pickupe
zaujimava reportaz o mestskych pitomcoch... bohuzial som sa u nich nikdy nestretol s normalnym pristupom a toto ma len utvrdzuje v nazore, ze je to banda zakomplexovanych debilov, co si krati dlhe chvile buzerovanim ludi http://tv.sme.sk/v/19207/mestski-polica ... vnene.html
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Presne tak, je potrebné sa trafiť do otáčok.. Na motorke sa to dá tiež a dokonca jednoduchšie.. ale učil by som sa to radšej na niečom inom ako vlastnom..
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Teraz rano som to skusal do dvojky sa mi podarilo preradit bez problemu pri otackach okolo 2000 ale do trojky sa mi to uz nepodarilo takze tam som radsej aj skoncil, o radeni bez spojky som pocul ale to mi bolo vypravane iba o starych masinach ako V3S ktore su nonsychro takze som myslel ze je to mozne iba tam.
tiez mi to nedalo, tak som si to dnes rano skusil a ide to este lahsie ako som si myslel, stacilo aspon priblizne trafit otacky
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
lol, viete mi niekto poveat pri akych otackach sa da takto radit? nedrbe sa tym prevodovka????
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
asi v akychkolvek, staci len priblzne trafit otacky motora a ono sa to chyti, cim presnejsie trafis, tym lahsie to tam ide... ale to som iba par krat skusil zaradit, nadalej ostavam verny spojke
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
musis trafit pomer medzi otackami pred a po zaradeni, aby bol blizko pomeru prevodov
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
pekne im Paleš nalozil, len keby to malo aj nejaky ucinokPapek napísal:zaujimava reportaz o mestskych pitomcoch... bohuzial som sa u nich nikdy nestretol s normalnym pristupom a toto ma len utvrdzuje v nazore, ze je to banda zakomplexovanych debilov, co si krati dlhe chvile buzerovanim ludi http://tv.sme.sk/v/19207/mestski-polica ... vnene.html
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a nevies Papek pri akych otackach na mjom motore CR-V 2.0i ???
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)