chyba mi na fore tlačitko REP+AmOK napísal:STENLY tie cecky v avatare ti tusim zacinaju udierat na mozog, alebo tych 3400 postov, neviem..
Poucovat o pocuvatelnosti a opiciach si tu zacal ty, tak skonci. Btw, smiles tam mas jak 12-rocny..
Kto pocuva co ?
Re: Kto pocuva co ?
Spoiler: ukázať
- Maniak-007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2010, 21:45
Všetko čo ide okrem metalu v rádiách + elektro, techno a jemný rap a hiphop (nie to mletie ale to, čo má dobrý text a dá sa mu aj rozumieť) Z rocku milujem len jednu staršiu a z elektra a techna Spencer & Hill a DJ Blaze
začal som čisto rockom (AC/DC), pridal sa Paramore a Green Day...teraz už asi všetko, v polednom čase sa mi zapáčili veci, ako El_Suvereno, Hafner, Strapo a Zverina D
MB: MSi P67A-C45 B3, CPU: Intel Core i5 2500K 3,3 GHz, CPU Cooler: Noctua NH-U12P, RAM: Kingston 8GB Kit(2x4GB) 1333MHz CL9, GPU: MSi GTX 570 OC, PSU: Seasonic M12II-620W Bronze, HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200 ot. SATA III, CASE: CM Dominator 690 Lite II Black, Mouse: MS IntelliMouse 1.1 Black, Keyboard Razer Lycosa, Headphones: Razer Barracuda, Mouse Pad: Razer Goliathus Alpha Speed
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Ále, všetci počúvame sračky...
The Staggers - neviem presne, čo je to za štýl, pretože na last.fm sa musí deliť o stránku s ďalšími 2 skupinami...
A toto taká drobná nadhera:
The Staggers - neviem presne, čo je to za štýl, pretože na last.fm sa musí deliť o stránku s ďalšími 2 skupinami...
A toto taká drobná nadhera:
The Sttagers mi pripomenuli The Stranglers. Jasne ze len nazvom.
a este jedna ...
Uz mi to neznie ako kedysi, ale z casu na cas sa da, ako spomienka na pravek...
a este jedna ...
Uz mi to neznie ako kedysi, ale z casu na cas sa da, ako spomienka na pravek...
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
mnohi sa tu este maju co ucit
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Nj, stari pani umí, ako hovoria bratia cesi.
Ja mam najradsej tuto, pre tie zimomriavky.. Jasne, ze neni to len textom...
Ja mam najradsej tuto, pre tie zimomriavky.. Jasne, ze neni to len textom...
- M1ch4l
- VIP
paradicka...Dire Straits som prakticky len zacal pocuvat, no uzasne daco...ta dynamika urcite si od nich nieco kupim (len sa bude treba vyhnut nejakym poondenym remasterom), zasluzia si kupit
Dynamika poprdeli, v noci na bedne sa to neda.. Pridam este jednych dedkov a o chvilu sme pri metale.
Ale ten, az na par nadhernych balad nezvladam ani ja. Zastavil som som sa pri Hard Rocku...
Jedna "uspavanka" na dobru noc.
edit: A kupit si zasluzia vsetky legendy ako Floydi, Dire Straits, Deep Purple, Genesis.. Inac niekedy sa remaster fakt vydari. Mam Mike Oldfielda v dvoch verziach a remaster je 3x lepsi. Ale on je perfekcionalista, nedovolil by im to vydat, keby to nejako prehnali. Asi to remastrovali z povodnych analogovych nahravok. Vtedy by to malo byt ok.
Ale ten, az na par nadhernych balad nezvladam ani ja. Zastavil som som sa pri Hard Rocku...
Jedna "uspavanka" na dobru noc.
edit: A kupit si zasluzia vsetky legendy ako Floydi, Dire Straits, Deep Purple, Genesis.. Inac niekedy sa remaster fakt vydari. Mam Mike Oldfielda v dvoch verziach a remaster je 3x lepsi. Ale on je perfekcionalista, nedovolil by im to vydat, keby to nejako prehnali. Asi to remastrovali z povodnych analogovych nahravok. Vtedy by to malo byt ok.
moja obľúbená kapelka, spevák má úplne dokonalý hlas a vie s ním dokonale narábať (ale v tejto pesničke to až tak veľmi neukazuje)
a keď už je reč o dynamike
http://img687.imageshack.us/i/dynamika.png/
Naposledy upravil/-a KocuR v Pi 11. Feb, 2011, 01:53, upravené celkom 1 krát.
- M1ch4l
- VIP
ja som zacinal na metale/hard rocku...konkretne LORDI ( )
potom som presiel na nightwish...to je este taky normalny metal, to sa da pocuvat..ale dynamika takmer nulova
no a skoncil som pri rock, classical rock, jazz, chystam sa trosku do world, atd....hlavne som zvedavy, co so mnou urobi 96/24
potom som presiel na nightwish...to je este taky normalny metal, to sa da pocuvat..ale dynamika takmer nulova
no a skoncil som pri rock, classical rock, jazz, chystam sa trosku do world, atd....hlavne som zvedavy, co so mnou urobi 96/24
Ja som ako 10r decko zacinal pri Pink Floyde ked vydali The Wall.
V podstate som mal velke stastie, ze foter ako velky hipik a muzikant, nemal ten komousky vkus a vsetko dobre, co sa objavilo na zapade bolo hned doma na kotucaku. Nejake stare AKG-cka a po nociach som sa hrabal v jeho obrovskom archive pasok...
Potom sa trochu skomercnelo (puberta)... elektronika Depeche nepleche, J.M.Jarre, Duran Duran, ale aj The Prodigy a ini uchylaci., U2 a kopec uplne inych stylov... nezavisle kapely od 4AD... nemrtelny Bob Marley... Eric Clapton... Santana.. je toho strasne vela..
Momentalne pocuvam 90% hudby a stylov, od inteligentneho DnB L.T.J.Bukema, cez ambient Biosphere-a az po divokych pakistancov Asian Dub Fundation. Keby mi mal niekto urcit diagnozu, tak nevyliecitelna schyzofrenia.
Nepocuvam len radia...
Hudba je uzasna vec. Pocity co sa daju vyjadrit hudbou nikdy neobsiahnu ziadne slova.
Tak kusok z world. Je to kapanek komercia, ale ti dvaja francuzi su podla mna machri, lebo vedia ukazat inu kulturu takym stylom, ze im to obcas zozeru aj komercne radia.
Mam vsetky ich albumy, z toho je dobra polovica origos. Vsetko sa kupit z neda, ale snazim sa aspon tym z ktorych mam radost prispiet..
A este jedna vecicka, zase trochu ina. Je to Quanitc remix, aj original je fajn, ale tutu verziu mam radsej:
V podstate som mal velke stastie, ze foter ako velky hipik a muzikant, nemal ten komousky vkus a vsetko dobre, co sa objavilo na zapade bolo hned doma na kotucaku. Nejake stare AKG-cka a po nociach som sa hrabal v jeho obrovskom archive pasok...
Potom sa trochu skomercnelo (puberta)... elektronika Depeche nepleche, J.M.Jarre, Duran Duran, ale aj The Prodigy a ini uchylaci., U2 a kopec uplne inych stylov... nezavisle kapely od 4AD... nemrtelny Bob Marley... Eric Clapton... Santana.. je toho strasne vela..
Momentalne pocuvam 90% hudby a stylov, od inteligentneho DnB L.T.J.Bukema, cez ambient Biosphere-a az po divokych pakistancov Asian Dub Fundation. Keby mi mal niekto urcit diagnozu, tak nevyliecitelna schyzofrenia.
Nepocuvam len radia...
Hudba je uzasna vec. Pocity co sa daju vyjadrit hudbou nikdy neobsiahnu ziadne slova.
Tak kusok z world. Je to kapanek komercia, ale ti dvaja francuzi su podla mna machri, lebo vedia ukazat inu kulturu takym stylom, ze im to obcas zozeru aj komercne radia.
Mam vsetky ich albumy, z toho je dobra polovica origos. Vsetko sa kupit z neda, ale snazim sa aspon tym z ktorych mam radost prispiet..
A este jedna vecicka, zase trochu ina. Je to Quanitc remix, aj original je fajn, ale tutu verziu mam radsej:
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
celkom sranda south african group