...ja mam 512/128 flat-ko od nextry...dufam, ze aj mna sa bude tykat v blizkej buducnosti zvysovanie rychlosti...nie, ze by som sa stazoval: agregaciu nepocitujem a bezne stiahnem aj 60GB/mes. a nic sa nedeje... ...ale potesila by vyssia rychlost...
LittleMan napísal:Otazocka pre tych co maju flat 512 od telecomu - ako rychlo vam ide realny upload ??? lebo mne ide vacsinou iba okolo 10 kB/s a mal by ist 16
faaajn som rad, za par mesiacov mi konci zmluva s telecomom takze rozmyslam ze si dam nejaku inu sluzbu, neviete co prave ponukaju?? lebo ten 1GB limit mesacne ma docela je.e
jurosl napísal:faaajn som rad, za par mesiacov mi konci zmluva s telecomom takze rozmyslam ze si dam nejaku inu sluzbu, neviete co prave ponukaju?? lebo ten 1GB limit mesacne ma docela je.e
... dobre by bolo vediet najprv z ktoreho mesta si
... aj ked mas zmluvu, pokial ides na vyssi pausal, s radostou ti to povolia
... od 1.3.2006 sa menia rychlosti aj limity (zial aj agregacia v neprospech)
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Ja mam 1024kbit/s flat od Slovanetu, ale pripojenie mame styria na sieti. Od routera ma deli cca 70m kabla (z toho 20m previs medzi panelakmi) a jeden switch