Gmail (alebo iná) SMS notifikácia
Gmail (alebo iná) SMS notifikácia
vedel by mi niekto poradiť nejakú kvalitnú notifikáciu na prichádzajúci email? doteraz som si nechal poslať z gmail-u kópiu na orangemail.sk a tam nastavil notifikáciu. lenže s pomarančom končím a ostáva mi iba O2.
dávnejsie som to mal riesene cez www.messagingbay.com, kde som si platil za jednu notifikacnu SMS asi 0,05$. teraz tam su ale nejake zmeny a už to nastaviť nejde.
je teda nejaká iná možnosť, hoc aj nejak rozumne platená?
ďakujem za rady...
dávnejsie som to mal riesene cez www.messagingbay.com, kde som si platil za jednu notifikacnu SMS asi 0,05$. teraz tam su ale nejake zmeny a už to nastaviť nejde.
je teda nejaká iná možnosť, hoc aj nejak rozumne platená?
ďakujem za rady...
Spoiler: ukázať
Re: Gmail (alebo iná) SMS notifikácia
tak som dostal radu mimo fora. mozem mat na orangeportal-i zaregistrovanie aj ine cislo, nie len pomarancove. takze mi chodi uz notifikaci aj na O2.
a co takto nastavit si vo fone email klienta? Tiez to pipne ako keby sms prisla.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
skusal som aj to, no bohuzial to nieje to co hladam. su miesta kde nemam net a hlavne som si mohol nastavit min. 5 minutove intervaly. no proste mi to nesedi.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
beznych klientov (gmail...) tak nenastavis , nepodporuju to. Ak potrebujes byt stale online na emailoch doporucoval by som prejist ti na BlackBerry a ich BIS program. Tam by si riesenie mohol najist
NB: Asus ROG Strix G16
nakoniec som to poriesil. nevedel som ze na orange portali sa da nastavit aj notifikacia na cislo ineho mobilneho operatora, nie len orange. takze som si tam zmenil cislo na O2 a notifikacia chodi dalej. kto by to povedal? automaticky som myslel ze je to viazane na cislo orange. ale aj tak dik za rady
tak som asik dokazal nemozneHellAngel napísal:beznych klientov (gmail...) tak nenastavis , nepodporuju to. Ak potrebujes byt stale online na emailoch doporucoval by som prejist ti na BlackBerry a ich BIS program. Tam by si riesenie mohol najist
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ale on chcel ak sa nemilim upozornit na email SMSkou nie? alebo len nastavit v telefone pipnutie ked pride email?
NB: Asus ROG Strix G16
on chcel smskou lebo nevedel nastavit aby mal to pipnutie hned ako pride mail trochu sme asi asik nerozumeli
tak tak, islo mi iba o tu SMS-sku podla konkretneho filtra. netreba mi upozornenie na kazdy mail, iba konkretneho odosielatela. viem teda ze prisiel cakany mail, tak sa pozriem, ci v mobile, alebo sadnem za comp. o ostatnych mi upozornovanie netreba.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
len tak mimo otázka, koľko to stojí? operátor si účtuje ako za normálnu SMS ?