Vysoká škola
Re: Vysoká škola
ďalší do klubu PB na ožranie sa
srandičky bokom, IMHO, keď ti nejde Pascal a nemáš rád matiku (ako si na tom btw s fyzikou?) tak VUT FIT skôr nie je pre teba. Aj keď tá matika nie je až taká ťažká. Môj názor. Možno sa mýlim.
srandičky bokom, IMHO, keď ti nejde Pascal a nemáš rád matiku (ako si na tom btw s fyzikou?) tak VUT FIT skôr nie je pre teba. Aj keď tá matika nie je až taká ťažká. Môj názor. Možno sa mýlim.
s pozdravom, crux.
- kocour
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
to je tam z PB až toľko ľudí?
no fyziku prechádzam celý gympel na dvojky, ale moc jej nevenujem pozornosť ... btw: prihlasku poslem asi na ES MUNI a FI MUNI. Na FIT VUT si asi prihlasku nepodam, skor na FP VUT ked uz tak ... len nemam moc predstavu co vsetko jednotlive fakulty obnasaju (ucivo, mnozstvo matiky a kodenia, uplatnenie ... atď). Cital som popis na ich webstrankach, ale osobna skusenost od vas je nadovšetko . Diky
no fyziku prechádzam celý gympel na dvojky, ale moc jej nevenujem pozornosť ... btw: prihlasku poslem asi na ES MUNI a FI MUNI. Na FIT VUT si asi prihlasku nepodam, skor na FP VUT ked uz tak ... len nemam moc predstavu co vsetko jednotlive fakulty obnasaju (ucivo, mnozstvo matiky a kodenia, uplatnenie ... atď). Cital som popis na ich webstrankach, ale osobna skusenost od vas je nadovšetko . Diky
áno, je ich veľa, môžeš sa opýtať jofa každý rok majú nejakú "internú" párty
VUT FP je výška, ktorú spraví každý, koho neprejde šalina, vážne...
k MUNI sa ti vie vyjadriť Scorp, ten je na ne expert
VUT FP je výška, ktorú spraví každý, koho neprejde šalina, vážne...
k MUNI sa ti vie vyjadriť Scorp, ten je na ne expert
s pozdravom, crux.
- kocour
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
jj s Jofom som sa uz parkrat rozpraval na tuto temu
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Sep, 2008, 19:07
tak uz mam takmer vybrate .
Co je lepsie?:
http://muni.cz/econ/study/fields/3242
alebo
http://www.fbm.vutbr.cz/index.php/cs/za ... nformatika
(maju obe nadvazujuci magistersky program? nikde som to nenasiel..)
alebo
http://www.fbm.vutbr.cz/index.php/cs/za ... nformatika
(maju obe nadvazujuci magistersky program? nikde som to nenasiel..)
Ak si dávaš na FI, tak si daj kľudne aj ESF, prijímačky robíš raz na obe
Me like Pentium
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Sep, 2008, 19:07
1,
A kde bude lepsia manazerska informatika? VUT alebo MUNI ?
2,
A co je lepsie (menej matiky) aplikovana alebo klasicka informatika na muni? (úpopripade iny na FI MU)
A kde bude lepsia manazerska informatika? VUT alebo MUNI ?
2,
A co je lepsie (menej matiky) aplikovana alebo klasicka informatika na muni? (úpopripade iny na FI MU)
coze zrazu? IAL/IFJ?
IAL, teda presnejšie, semestrálka
IFJ je pohoda, no minimum
teraz mi došlo, že si už neprečítaš "naše interné fórum študentov FIT"
IFJ je pohoda, no minimum
teraz mi došlo, že si už neprečítaš "naše interné fórum študentov FIT"
s pozdravom, crux.
ale precitam, oficialne som vedeny ako MGM, kedze som prerusil
- Neo13
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 07. Feb, 2007, 08:00
ked na gymnaziu prechadzam matiku stylom, ze az na pisomke zistim, co berieme... zvladnem ju na FHI na EUBE?
MB: GIGABYTE P55-UD3R CPU:Intel i5-750 2.66GHz (Noctua NH-U12P SE2) VGA:ATI Radeon
HD5850+Accelero S1 rev.2(Noctua S12b FLX+yateloon 12cm RAM:Kingston 2x2gb 1600mhz CL9 HDD:Seagate 7200rpm 1TB(500gb na platnu) v Silentmaxxe PSU: be quiet! Straight Power 550W CASE: Chieftec Dragon (2x Noctua NF-S12B-FLX) LCD: Samsung P2450H MYS: Logitech MX518
HD5850+Accelero S1 rev.2(Noctua S12b FLX+yateloon 12cm RAM:Kingston 2x2gb 1600mhz CL9 HDD:Seagate 7200rpm 1TB(500gb na platnu) v Silentmaxxe PSU: be quiet! Straight Power 550W CASE: Chieftec Dragon (2x Noctua NF-S12B-FLX) LCD: Samsung P2450H MYS: Logitech MX518
Spoiler: ukázať
matematika je na EUBA je dost tazka, aj ked je to ekonomicka uni... najviac ludi z toho opakuje aj ked sa to nezda, a este profesori ani to E-cko nikomu zadarmo nedaju.... a dalsia bolest je statistika... matematika II je uz ovela jednoduchsia..Neo13 napísal:ked na gymnaziu prechadzam matiku stylom, ze az na pisomke zistim, co berieme... zvladnem ju na FHI na EUBE?
Spoiler: ukázať
ucia ju matfyzaci... ti sa neseru, nevies - pal do pi*e
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77