Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
kamos ma mondeo tdci s automatom a lutuje, ze nezobral starsie tddi... uz tam menil tusim vstrekovace, nejake cidlo (nieco mu tam zle detekovalo a zralo mu to 16 litrov) a este nejaky ventil, lebo mu nezopinalo turbo, ale okrem toho nemal za posledne dva roky nic pokazene, akurat ze na slovensku nieje schopny servis. Ked mu to zacalo zrat tych 16 litrov, tak mu chceli menit celu automaticku prevodovku (120000 by to stalo), tak skusil iny servis, tam mu rovno povedali, ze s tym nevedia pohnut a odporucili mu nieco v madarsku a tam prisli na nejake cidlo a vstrekovace
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
este som nebol lebo vacsinou tankujem v BA,dik za upozornenie:-)Blackhawk napísal:hawkeye, bol si uz na seredskej Shell-ke? Ak nie, bacha na obrubniky, ktore su okolo stojanov, sestra na nom dnes rano rozrezala pneu. Nechapem ako tam mohli nechat take ostre hrany.
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Zaujimave je ze na ford-focus.sk si ho celkom chvalia, ja sa pytam preto lebo brat uvazuje nad kupou focusa 2.0TDCi s automatom r.v. 2008
one je celkovo s tym mondeom spokojny, akurat ten motor... tddi boli prakticky bezudrzbove a neznicitelne, tdci ma uz common rail a uz sa tam ma co kazit
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
A ty galen si tiež pozri vyhlášku a zistíš že chodci majú tiež dáke povinnostigalen napísal:ano ano ... iste ... chodci za to mozu ... pozri si vyhlasku a prides na to, kde je chyba ...
Známy má, kupoval ojazdené, za pol roka natočí 15tkm, žiadny problém zatiaľ.Heatman napísal:Ma niekto skusenosti s motormi 2,0 TDCi vo fordoch? ako je to s kazivostou, udrzbou a podobne.
no to si pojdem pozrieť, inak chalani, bývame od seba ~10km, čo tak káva niekedy (síce, hawkeye neni kávičkový typ, neva kola môže byť ), čo vy na to?Blackhawk napísal:hawkeye, bol si uz na seredskej Shell-ke? Ak nie, bacha na obrubniky, ktore su okolo stojanov, sestra na nom dnes rano rozrezala pneu. Nechapem ako tam mohli nechat take ostre hrany.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ked budem mat vodicak tak ma na to ukecas hned
len taka otazka, neviete kolko vychadza havarijne na feldu 1.3mpi? nechcem to vobec a chcem sa teda uistit ci s tym naozaj za dva tri roky preplatim hodnotu auta
len taka otazka, neviete kolko vychadza havarijne na feldu 1.3mpi? nechcem to vobec a chcem sa teda uistit ci s tym naozaj za dva tri roky preplatim hodnotu auta
Steam: michalsveto
na to ti havarijku ani nezoberú (ak má to auto viac ako 10r a to má), a neoplatí sa to riešiť...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
oplati sa to riesit, lebo ma nejaku dlhodobu uzavretu co tam este furt je
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
si robis srandu havarijnu na feldu? to by s auz ani neoplatilo. Ale asi si myslel klasicku povinu poistku nie?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
PZP mam prehlad, to ma netrapi. otazka je ci zrusit havarijnu ked dostanem to auto alebo ne akoze podla mna sa neoplati havarijna na to a chcem to pocut aj od inych...
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
uz si to pocul, neoplati
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
ked si to das prepisat na seba,tak budes muset vybavit aj nove PZP
• havarijnu ti uz ani neuzatvoria
• blbost na tak stare auto
Tak ako hovoria chalani
• havarijnu ti uz ani neuzatvoria
• blbost na tak stare auto
Tak ako hovoria chalani
- landrower
- Pokročilý používateľ
no ved ja tusim, len sa chcem uistit
(a btw., kto povedal ze sa to bude prepisovat? ak tam bude nejake vyhodne PZP tak sa na to vydrbeme )
(a btw., kto povedal ze sa to bude prepisovat? ak tam bude nejake vyhodne PZP tak sa na to vydrbeme )
- Julius
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Jan, 2009, 19:28
Automat...masochizmusHeatman napísal:Zaujimave je ze na ford-focus.sk si ho celkom chvalia, ja sa pytam preto lebo brat uvazuje nad kupou focusa 2.0TDCi s automatom r.v. 2008
2.0TDCi...podľa mňa pre Focus priťažký na predok. (horšie jazdné vlastnosti, na druhej strane ten výkon)
Optimum by bol 1.6TDCi (80kW), ale ten zasa má DPF a to je problém. (do r.v. 2005 nemá)
1.8TDCi je stará "dobrá" liatina (...TDDi), ktorá zase nemá takú *kultúru ako novšie PSA (2.0+1.6)
Ja mám 1.6-ku 66/90 (kW/k) bez DPF a tam zase cítiť, že tam pár koníkov chýba...toť dilema.
Záleží na tvojich prioritách: ak výkon+slabšiu *kultúru chodu tak 1.8TDCi (85kW), ak nie si pretekár a postačuje ti výkon tak 1.6TDCi (66kW).
BTW: o benzíne si neuvažoval
kukni ešte poprípade Ford Focus forum.cz
CASE: CoolerMaster Centurion 534 Lite S Window, MB: MSi 770-C45 + EVERCOOL Serpent NCA-610EA, CPU: AMD Phenom II X4 B45@3,1GHz + CM Hyper TX3, RAM: 2x2GB Kingston DDR3 1333 Cl9, VGA: Sapphire HD5770 512MB@900/1250MHz, HDD: WD 3200 AAKS, Samsung SP F3 1TB, PSU: Seasonic SS400ET 80+, LCD: LG Flatron W2242PM, KEY: Steelseries MERC Stealth, MOUSE: Gigabyte m6980 mPAD: CM Storm HS-M Battle SSK
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
zalezi kolko platis a z akej hodnoty, aka je spoluucast, bonus... vseobecne plati, ze na stare sa neoplati, no su aj vynimky, hlavne ak sa ho chystas aj s novym vodicakom patricne pokrstit Treba si to spocitat a zistit, kedy je to uz totalka.landrower napísal:PZP mam prehlad, to ma netrapi. otazka je ci zrusit havarijnu ked dostanem to auto alebo ne akoze podla mna sa neoplati havarijna na to a chcem to pocut aj od inych...