Zdravím,
neviete niekto kde by som mohol v košiciach zohnať nejakú birgádu, potrebujem mesačný príjem zvýšiť o 30€, najlepšie niečo cez víkendy. a tak
Brigáda- Košice
Re: Brigáda- Košice
obehaj puby, pizzerie, bowlingy ci niekoho nepotrebuju na vypomoc na piatky/soboty. mavaju naval takze myslim ze ked obehnes par tak nejaku pracu najdes
Jo, jo.. v KE sa toho da zohnat.. obcas aj v PO daco zozenies... Ono aj tie agentury existuju, aj ked to nie je moc...
Spoiler: ukázať
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
jop diky budem nad tým rozmýšlať, no tie agentury som skúšal ale nič s toho...a problém je že som študent ešte nemám 18 a vačšina čo tam bola chceli auto čiže 18+ alebo iba 18+ no uvidím, lebo potrebujem zvýšiť ten príjem minimálne o 25€ mesačne, čím viac tým lepšie
- sh4d0wko
- Používateľ
Daj pokoj
edit: ved vieš ako to chodí, práve idem spraviť 100 účtov na tú sútaž o noctua snad jeden vylosujú pri dobróm aj tri... ale nie dosť už bolo spravil som chybu a lutujem to
edit: ved vieš ako to chodí, práve idem spraviť 100 účtov na tú sútaž o noctua snad jeden vylosujú pri dobróm aj tri... ale nie dosť už bolo spravil som chybu a lutujem to
Pýtaj sa hlavne po svojom okolí. Ja som si tak minulý rok poriešil brigádu na 2 dni u suseda na stavbe, dostal som 30€. Manuálna práca mladému človeku nezaškodí.
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Jan, 2010, 16:52
Ja chodím do jednoho shopu s pc helpovať 2€čka na hodinu..dá sa toho zohnať veľa len sa musíš aj veľa pýtať...(nie na fórach ale v potenciálnych pracoviskách )
Spoiler: ukázať
- sh4d0wko
- Používateľ
na čas som aj prestal hladať teraz, lebo peniaze zatial mám, a oco ma zasponzoruje stravou pretože peniaze som potreboval na posilka+strava+doplny teraz mi to dobre vychádza aj časovo aj finančne čiže zatial nič nehladám