napodobne, stalacam na vsetko co sa hybe Q. aj na techniku...Lithil napísal:potom že prečo je gameplay tak uhnutý keď polovica hráčov nevie o spottingu
Ja to stláčam skoro vždy, zvykol som si, niečo ako zlozvyk to je, že stále mačkám Q
Battlefield: Bad Company 2
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield: Bad Company 2
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ja som myslel, ze to maju od sniperov s motion gulkou...killswitch napísal:mna by len zaujimalo, ze co ste si mysleli, ze preco maju ludia nad hlavami svietiaci trojuholnik
teraz sme hrali trochu s killom a aj som sa snazil Qckovat, ale pochvili som nato zabudol, nj tazko sa to uci ked uz mam 43 lvl a teraz som sa to dozvedel
Naposledy upravil/-a Endy v Pi 18. Feb, 2011, 17:44, upravené celkom 1 krát.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ako treba si na to zvyknut. ja hravam casto za engineera a dost to pomaha, ked mi niekto oznaci tank. uz aj tam utekam, aby som ho trafil tracer gunom ;-)
co ma vyslovene vytaca je, ze sniperi, co su na kopcoch nam spotovanim vobec nepomahaju. to je taky problem pred tym nez vystrelim stlacit Q? ak ho netrafia, co vacsina z tychto noob sniperov netrafi, tak aspon viem, ze ho mam za chrbtom.
co ma vyslovene vytaca je, ze sniperi, co su na kopcoch nam spotovanim vobec nepomahaju. to je taky problem pred tym nez vystrelim stlacit Q? ak ho netrafia, co vacsina z tychto noob sniperov netrafi, tak aspon viem, ze ho mam za chrbtom.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Fakt, podla mna vacsina ludi tam o tom Q ani nevie... Ja nez som si tu hru kupil, tak som pobehal youtube, nech viem do coho idem, a uz tam som sa to dozvedel
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
28lvl a to iste... viem to od vcera odtialto diky no ja som si myslel ze ked po nom dlhsie strilam tak ho oznaci samo a tiez som si vravel ako je mozne ze niekde (ked je niekto chopny) vieme o kazdom enemy
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
To je zas vdaka motion detectoru, ktore mozu hadzat reconi. Ale samozrejme vacsina reconov je typicky zasity sniper, takze to casto nevidis.
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Takze spotovanie oskusane funguje to len ked su 3 pri sebe musim na kazdeho zvlast Q?
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Nie netreba ak su blizko pri sebe, staci ze ich mas pokope.
Ja som sa minule pristihol pri tf2 ze stlacam qcko
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
vsak recona hravam na SV98 mam platinovu a niesom ziadny pasivny curacik... praveze vacsinou byvam v prvej trojke ak nie prvy.. zas zalezi od skillu spoluhracov... noa minimalne jeden vehicle destroy s C4 a senzory rozhadzujem ako cukriky
- hulo92
- Pokročilý používateľ
haha, v tf2k0rben napísal:Nie netreba ak su blizko pri sebe, staci ze ich mas pokope.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tiez to robim par minut (v tf2)
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
bolo by pekne keby niekto si dal tu namahu a zosumarizoval zakladne vychytavky v bc2,ako pouzivanie Q klavesy,motion sensors a podobne,ostani by tam potom nieco pridali/ubrali/ofrflali a hodilo by sa to do prveho prispevku,v podstate taku heslovitu takticku prirucku,myslim ze by to pomohlo,ja som napriklad tiez nevedel o tom ze sa da oznacit nepriatel,M-com/flag ano ale enemy nie a to som pobehal aj yt aj nejake tie fora a som na to nenarazil
ak to nieje take jednoduche tak sa ospravedlnujem
btw:ked som zacinal hrat bc2 som mal snahu prechadzat cez ludi ci nieje spy,pripadne strielat do rohov hehe,privela tf2
btw:ked som zacinal hrat bc2 som mal snahu prechadzat cez ludi ci nieje spy,pripadne strielat do rohov hehe,privela tf2
- hulo92
- Pokročilý používateľ
rozne prirucky su na youtube, staci len hladat, a niektore su vazne dobrejackhammer napísal:bolo by pekne keby niekto si dal tu namahu a zosumarizoval zakladne vychytavky v bc2,ako pouzivanie Q klavesy,motion sensors a podobne,ostani by tam potom nieco pridali/ubrali/ofrflali a hodilo by sa to do prveho prispevku,v podstate taku heslovitu takticku prirucku,myslim ze by to pomohlo,ja som napriklad tiez nevedel o tom ze sa da oznacit nepriatel,M-com/flag ano ale enemy nie a to som pobehal aj yt aj nejake tie fora a som na to nenarazil
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Vidim ze to aktivne hrava aspon 5 ludi na moju ziadost si ma do friendov pridal len jeden clovek
Z0dIaQ_swk
Z0dIaQ_swk
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ok pridam si ta, nejako som to prehliadol