Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
no záleží koľko ľudí sa v aute vezie, takých dvoch A/C utiahne, full naložené už isto nie...
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
skoro jak hodna city ..
plynulo lenive na celom svojom rozsahu ...
plynulo lenive na celom svojom rozsahu ...
lava, prava, lava, prava ...
2.4 atmosfera a 170k, hmm...
ak je to K24, ktory sa daval do usdm accordov, tak to nieje zas az take zle, papierovo sice pomerne maly vykon, ale amici do toho fukaju a swapuju to do starsich civikov a potom robia bordel kde sa da... teraz to budu mat v aute, uz len tomu prifuknutbeardie napísal:2.4 atmosfera a 170k, hmm...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
JJ s vnutornym okruhom sa rosi, ale nie hned, cize pokial to zacne kurit bez neho, tak za tu dobu by sa to este nemalo zacat rosit.
Testol by som to presnejsie na nasej 406HDi, ale za volantom sedim iba ked som v BB co nebyva tak casto.
Inak vcera som isiel cez sturec z bb do mt a naspat. Tie jamy na niektorych miestach su fajne, hlavne ked su po celej sirke 1 jazdneho pruhu, ale takychto miest som naratal asi len okolo 2-3. Inak sa im da v pohode vyhnut.
Testol by som to presnejsie na nasej 406HDi, ale za volantom sedim iba ked som v BB co nebyva tak casto.
Inak vcera som isiel cez sturec z bb do mt a naspat. Tie jamy na niektorych miestach su fajne, hlavne ked su po celej sirke 1 jazdneho pruhu, ale takychto miest som naratal asi len okolo 2-3. Inak sa im da v pohode vyhnut.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
hmm... street racing, ako ma byt...
(obrazok trosku vacsi, tak radsej iba ako link)
http://4gifs.com/gallery/d/178243-1/Street_racing.gif
(obrazok trosku vacsi, tak radsej iba ako link)
http://4gifs.com/gallery/d/178243-1/Street_racing.gif
lava, prava, lava, prava ...
na taketo netreba ani streetracing, stacia mi ti, este "stihaju" na cervenu.. mne uz svieti oranzova na rozbeh, pozeram, ze z prava este prechadza posledne auto a zrazu za nim zazracne stihli dalsie dve... mat tak horsiu naladu, blby den alebo cosi podobne, tak si necham vymenit cely predok z havarijnej
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to je proste fail, cisty fail
Steam: michalsveto
co je na tom?beardie napísal:2.4 atmosfera a 170k, hmm...
M54B22
The 2.2 L (2171 cc/132 in³) M54B22 produced 170 hp (125 kW) at 6100 rpm and 155 ft·lbf (210 Nm) of torque at 3500 rpm
motor z roku 2000 (radovy 6val)
a urcite je viac takych s nizkym objemom vysokym vykonom a dobrou spotrebou
co sa tyka toho GIF, tak tak nejak by to dopadlo aj v BA..
predchadzajuca mala imho 2.0 a 200k