Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
no tak to uz potom hej
aj taka stara xsara vts mala 2.0 a vykon cca 122kw
aj taka stara xsara vts mala 2.0 a vykon cca 122kw
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Chlapi, nie ste niekto registrovaný na peugeot-club.com fóre ?
Potreboval by som si dal overiť VIN číslo, ale majú zablokované nové registrácie. Ak sa niekto nájde, napíšte mi prosím ss.
EDIT: Už som tam, takže už netreba.
Potreboval by som si dal overiť VIN číslo, ale majú zablokované nové registrácie. Ak sa niekto nájde, napíšte mi prosím ss.
EDIT: Už som tam, takže už netreba.
Naposledy upravil/-a Wizik v Ut 22. Feb, 2011, 11:21, upravené celkom 1 krát.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
dnes na prima cool bola tato epizoda top gearu, som skoro umrel
part 1
part 2
part 3
part 1
part 2
part 3
plačem z nich
Griswoldovci sa mozu schovat
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
"The three hardest words for a man to say?"
"No I won´t cum in your mouth"
.
Ale kdeee, stačí zabehnúť na D1 a možno si aj nejaké ovocie alebo elektroniku popri tom ukoristíte, hlavne v zime.qq6600 napísal:Ked chcete kukat na smykajuce kamiony tak treba chodit na Truck Country - letisko Piestany
We'll bang, ok?
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Vies co ja sa im ani necudujem ze si obcas zdriemnu za volantom.
Dnes som isiel BA-PB-BA (cca 350km),a trebalo usetrit trocha nafty,takze tempomat na 85km/h (podla GPS - 80km/h) a celu cestu medzi kamionmi.
Dakujem neprosim,menej som bol unaveny ked sme isli BA-MI-KA,co bolo cez 800km dialnicnym tempom.
//prave som narazil na toto:
http://autobazar.autovia.sk/volkswagen/amarok/
Prvy krat v zivote to vidim,zeby iba pre americky trh?
Dnes som isiel BA-PB-BA (cca 350km),a trebalo usetrit trocha nafty,takze tempomat na 85km/h (podla GPS - 80km/h) a celu cestu medzi kamionmi.
Dakujem neprosim,menej som bol unaveny ked sme isli BA-MI-KA,co bolo cez 800km dialnicnym tempom.
//prave som narazil na toto:
http://autobazar.autovia.sk/volkswagen/amarok/
Prvy krat v zivote to vidim,zeby iba pre americky trh?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to mas v poho, s otcom sme zaspavali na BA - Kremnica..
inak to VW vyzera jak daka americka krava, to asi nebolo povodne pre EU... ci? (pripomina mi to brutalne ford pick-upy..
inak to VW vyzera jak daka americka krava, to asi nebolo povodne pre EU... ci? (pripomina mi to brutalne ford pick-upy..
Steam: michalsveto
- Endy
- Používateľ
tak dnes sme boli kupit Fofa, toho co som tu prednedavnom linkoval je to toto http://ford-focus-combi.autobazar.eu/18 ... 50801.html co poviete ?
uz som sa aj natom previezol a cakal som, ze to bude o cosi lenivejsie nato ake je to pomerne velke auto, ale som prekvapeny ake je to zive. Trosku nepohodlne zadne sedacky na moj vkus (tvrde) ale to asi preto, ze som bol zviknuty na Favorit
Auto inak v pohode, len bol problem pri prihlasovani kôli foliam, pretoze ten certifikat bol napisany na stareho majitela, cize teraz nesedi ŠPZ z nasou, tak to musi firma v ktorej tie folie robil prepisat, aby ŠPZ suhlasila.
btw uz vam tie certifikaty kontrolovali niekedy ? alebo nato az tak nehladia ?
uz som sa aj natom previezol a cakal som, ze to bude o cosi lenivejsie nato ake je to pomerne velke auto, ale som prekvapeny ake je to zive. Trosku nepohodlne zadne sedacky na moj vkus (tvrde) ale to asi preto, ze som bol zviknuty na Favorit
Auto inak v pohode, len bol problem pri prihlasovani kôli foliam, pretoze ten certifikat bol napisany na stareho majitela, cize teraz nesedi ŠPZ z nasou, tak to musi firma v ktorej tie folie robil prepisat, aby ŠPZ suhlasila.
btw uz vam tie certifikaty kontrolovali niekedy ? alebo nato az tak nehladia ?
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
mne to cca pred tyzdnom kontrolovali a tiez mam folie pisane na povodneho majitela resp SPZ a nepovedali nic...skontrolovali iba cislo folie co je na stitku a na karticke a v poho...tak neviem ci je to nutne...
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
ja mám teraz rovnaký ?problém? s tými fóliami. ALe požiadal som prechádzajúceho majiteľa nech to nejak zistí vo firme kde mu to montovali. Zatiaľ info nemám či mi vystavia druhú kartičku. Minule ma ale chytili čapatý a nemali nijaké pripomienky... Tak neviem či sa s tým aj zapodievať
- Endy
- Používateľ
ten majitel co mal toho Focusa tam telefonoval a ze staci ŠPZ a oni to spravia, cize to potom posle postov a je to ok.
On posle karticku a my mu kluce od baraku, ktore si zabudol v aute
On posle karticku a my mu kluce od baraku, ktore si zabudol v aute
ono, velakrat policajti nedrbu ani za kolesa, vyfuk alebo tuzingove narazniky ci dokonca hid xenony (aj take som zazil), ale ked natrafite na echt debilov, tak si vsimnu kazdu drobnost a vezmu vam papiere aj za wunderbaum po zaruke, pripadne vam zoberu aj spz a budete musiet na stk a odtial na dopravne pre papiere. To je najhorsi mozny scenar, samozrejme vecsinou taketo somariny, ako folie, neriesia, ale nikdy neviete, na koho natrafite.Borec napísal:ja mám teraz rovnaký ?problém? s tými fóliami. ALe požiadal som prechádzajúceho majiteľa nech to nejak zistí vo firme kde mu to montovali. Zatiaľ info nemám či mi vystavia druhú kartičku. Minule ma ale chytili čapatý a nemali nijaké pripomienky... Tak neviem či sa s tým aj zapodievať
Ja som takto prisiel kvoli chybajucej prednej spz o papiere (mal som ju za celnym sklom), to bolo na druhy den po tom, ako som zrazil srnku a odtrhlo mi podlozku aj s plastovym uchytom, co je na narazniku... Civic ma na narazniku diery pre US spztky a europske modely maju na tom mieste taky plast, akusi redukciu, na ktory sa montuje ramik pod spz. Pan policajt samozrejme chytry, ze sa da ramik kupit na kazdej benzinke a ze za 5 minut to mam nahodene a ze aj tak s tym nemam co jazdit... tak mi vypisal papier, ze mozem najblizsie dva tyzdne jazdit, isiel som pekne na stk, lenze bez uradne overenej kopie technicaku vam nespravia STK. Ja som mal nastastie na STK znameho, ktoremu stacili udaje o aute a mal som aj stary protokol z predoslej STK, popozeral mi auto a isiel som do dubravky pre papiere... Samozrejme som nepochodil, lebo papiere im tam dosli az po tyzdni.
Kamosovi takto zobrali ctiziadostivi junaci papiere v Nitre (evidentne im vadilo, ze je z BA), tie neboli ani po mesiaci v BA, uz mal vybavenu technicku, len papiere nikde, v Nitre tvrdili, ze ich poslali do BA, v BA tvrdili, ze ich este nedostali ... kocurkovo
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
tak ako je to s tymi foliami ?
Tiez som teraz kupil auto s foliami, buduci tyzden prepisujem
Na karticke od folii je SPZ a VIN, nie meno, bude problem pri obhliadke a prihlasovani?
Ved ako by som mohol mat karticku s novou SPZ ktoru este ani nemam ?
Tiez som teraz kupil auto s foliami, buduci tyzden prepisujem
Na karticke od folii je SPZ a VIN, nie meno, bude problem pri obhliadke a prihlasovani?
Ved ako by som mohol mat karticku s novou SPZ ktoru este ani nemam ?